Gisteren ‘t bericht een vliegtuig neergestort, niet veel later het bericht opgestegen in Amsterdam…. nog wat later de berichten dat er behoorlijk wat Nederlands op de vlucht zaten… zomaar naar beneden gehaald? Waarom? Omdat er mensen waren die het nodig vonden een vliegtuig naar beneden te halen, zomaar hele families uit elkaar gerukt…. waarom, nou ‘zo maar’….. daar is het onrustig maar wat kunnen deze 289 mensen daar nu aan doen?

Zij waren enkel onderweg naar hun familie, vakantie, terug naar huis, congres of op pad voor het werk en nu…. nu zijn hun gezinnen en families verscheurd door een laffe daad, bizar.

Ondertussen klinkt hier thuis op de achtergrond journaal naar journaal, kijken we op internet naar nieuws en luisteren we naar aangepaste muziek op de radio. Dit terwijl onze meisjes blij zijn en het zo spannend vinden om een weekend weg te gaan zonder papa en mama maar met opa, oma en mimi.

Dan denk ik aan een filmpje op CNN waar paspoorten van kinderen worden getoond, deze kinderen zullen nooit meer met hun grootouders, familie en vrienden worden herenigd. Nooit meer samen zijn…

Zo verdrietig, zo tegenstrijdig en onbegrijpelijk…… 

Gecondoleerd voor de nabestaanden van de slachtoffers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge