Reader Interactions

Comments

 1. Marion says

  Ik was mijn haar pas als ik merk dat mijn hoofdhuid gaat irriteren. Dat is meestal na een dag of vier. Alleen met heel warm weer was ik het vaker, maar verder is het volgens mij ook echt niet nodig om iedere dag te wassen.

 2. daphne says

  Hier was ik inderdaad om de dag het haar ivm dat als ik geen cremespoeling gebruik bij mijn meisje het een grote klittenbende is en echt niet door te komen is. Maar ga er zeker eens over denken. Bedankt.

 3. Aukje says

  Wij wassen de haren van de kinderen één keer per week. Het stomme is dat ik mijn haren iedere dag was. Ik vind het zo lastig om het minder vaak te doen, dan zit het voor mijn gevoel voor geen meter. Misschien ook maar weer eens een poging wagen om ze minder te wassen.

 4. Cynthia says

  Wat een gezellige blog heb je. Ik heb wat zitten koekeloeren! Ik was elke dag mijn haar. Vind dat heerlijk Ik voel me dan op en top fris en dat doe ik al mijn hele leven zo..

 5. Evelyne says

  Ik weet dat ik hiermee jouw artikel en mening tegen de borst stoot, maar ik was mijn haar elke dag. Ik heb van kindsaf een vettige haardos. Als kind kon ik het nog volhouden door maar 2 dagen in de week te wassen, nu lukt dit niet meer. Ik geef toe, als ik thuis ben en de deur niet uit moet dat ik mijn haar niet zal wassen, maar daarbuiten was ik het elke dag. Ik hoorde al van velen zoals jij het in je artikel hebt geschreven, maar ik vroeg het eens aan mijn kapper en die zei dat dat helemaal niet slecht is. Zoals zij het omschrijft, je staat toch ook altijd onder de douche, dan was ik mijn haar altijd mee. Ik gebruik uiteraard niet veel shampoo en ben heel gierig op die fles. Ik heb ook verschillende soorten shampoo en wissel elke keer af.

  • Nathalie says

   Waarom zou je mij en het artikel tegen de borst stoten?
   Nee hoor, ieder zijn of haar mening en ervaring wat mij betreft!

   Onze kapper destijds zij het ook… tot de arts ons wat anders vertelde en we dat voor waar aan hebben genomen.
   Voor ons is dit de oplossing van de problemen zoals ze er waren.

 6. Sandra says

  Een half jaar geleden ben ik ook begonnen met mijn haar minder wassen. Ik was het nu 1x in de 4/5 dagen, meestal 5. Mijn haar word echt snel vet gelukkig! Sinds ik mijn haar minder was voelt mijn haar ook veel lekkerder aan en mijn hoofdhuid is minder gevoelig. 🙂

 7. Jacqueline says

  Zelf was ik mijn haar om de dag, heel soms zit er nog een dag extra tussen. Mijn meiden wassen het 2x per week denk ik. In ieder geval ook na het sporten, ze hebben zo’n dikke bos haar, dat dat zweet er wel uitgewassen moet worden.
  Mijn man vindt juist dat het vaker moet, maar als je elke dag met wax in je haar je kop in stoffige plafonds steekt… tja dan mag je best elke dag je haar wassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge