Telkens viel één van mijn mobieltjes op de grond uit elkaar… tja inderdaad ‘k ben er niet zo zuinig mee geloof ik… dus voor dat betreffende mobieltje (bovenste op de foto) heb ik een hoesje gemaakt en ook voor de ander… maar die heb ik vergeven en is in gebruik bij mijn zusje.
De binnenkant is van vilt en de buitenkant een stevig katoentje van Ikea!
Nu nog eentje erbij maken voor mijn ‘privé’ mobiel 🙂

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge