Mijn telefoon portemonnee van hoesjes-outlet.nlMijn telefoon gaat met grote regelmaat los met me mee, daarmee bedoel ik dat ik hem in mijn handen heb. De reden is dan vaak dat ik geen tas mee wil nemen als ik even snel boodschappen ga doen. Daarnaast heb ik vaak kleding zonder zakken aan, en de telefoon in mijn bh is geen optie… dat zit niet fijn en het ziet er niet uit! Nadat de telefoon in mei (te) graag in bad wilde zocht ik naar een oplossing om hem niet meer los mee te hoeven nemen.

Een soort van verslaafd aan Samsung en mijn mobiele telefoon mag je me wel noemen, toen de telefoon in bad wilde zat ik daar flink mee. Juist in een periode dat ik graag bereikbaar wilde blijven gaat het mis, met een telefoon, portofoon en draaiboek tussen mijn arm en lijf geklemd ging het mis. Ik moest plassen en ja de spullen moesten mee (partytoiletten met veel drukte, dat spul laat je niet buiten liggen). De telefoon gleed zo op de rand van de pot om vervolgens een bad te nemen. Niet grappig!

Wat nu?

Geen telefoon meer los mee was mijn idee, maar hoe ga je dat nu precies doen? Altijd mijn tas mee is en was geen optie, soms is dat gewoon niet zo handig. Ook heb ik niet altijd (broek)zakken en in mijn bh zoals ik veel vrouwen zie doen is het voor mij niet.

Net op het moment dat ik besloot dat ik een soort van portemonnee voor mijn telefoon wilde met ruimte voor bankpasjes kreeg ik het verzoek om een samenwerking aan te gaan met Hoesjes-outlet.nl. Toeval bestaat niet… of toch wel?

Portemonnee voor mijn Samsung

Omdat ik al rond had gekeken op diverse sites en advies had ingewonnen bij mensen om me heen kwam ik tot de conclusie dat ik een portemonnee voor mijn telefoon wilde. Ik wilde er wel zo een waar ik ook een aantal pasjes bij in kon doen. Daarnaast wilde ik de hardcase die ik erom heb zitten er niet af hoeven halen, zo gezegd zo gedaan en ik bestelde deze portemonnee voor mijn telefoon, deze kan ik ook aan een riem bevestigen als dat nodig is!

Er zit ruimte genoeg in het hoesje, mijn telefoon kan er in met de hardcase en dan er passen ook nog pasjes in. Kortom ik ben blij en wil niet meer zonder! Nadeel is als je eenmaal aan het rondkijken bent op de site kom je allemaal leuke, mooie en handige hoesjes tegen en wordt de keuze er niet makkelijker op.

Oplaadstation

Hoesjes-outlet.nl_01Een collega van mij heeft op zijn bureau een oplaadstation staan, daarbij staat de telefoon in een houdertje terwijl die op kan laden. Dat leek mij handig en ook ik bestelde een oplaadstation! Deze hebben we nu al weer een poosje in gebruik en om en om staan onze telefoons erop.

Het is een oplaadstation met Micro-USB aansluiting en je stopt het ‘gewone’ snoertje in het station en vervolgens zet je de telefoon erop. Als je de telefoon niet actief gebruikt maar wel bij de hand wil houden is het best handig, wij bestelde de witte maar er is ook een zwarte variant beschikbaar.

Winactie

Inmiddels ook enthousiast geworden over de webshop en de producten? Of ben jij of je telefoon toe aan een nieuw hoesje of een nieuwe oplader? Je hebt geluk! Naast een review is er ook een winactie, je kan een shoptegoed winnen van € 20,–! 

Sterker nog, Veusteveul mag in samenwerking met Hoesjes-outlet.nl twee keer een shoptegoed van € 20,– weggeven!

Wil jij kans maken op het shoptegoed? Veel is er niet nodig om mee te doen, hier komen de voorwaarden:

 • Laat in een reactie onder dit artikel, op Veusteveul.nl weten wat jij zou gaan bestellen als je wint.
 • Like de Facebookpagina van Veusteveul, en volg ons op instagram of twitter!
 • Het zou leuk zijn als je deze actie deelt, het is echter geen verplichting!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 30 juni 2017, 20.00 uur. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht via mail. Zorg dus dat je een geldig mailadres achterlaat. Mocht ik binnen 72 uur geen reactie hebben zal ik een andere winnaar kiezen.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

36 comments

 1. Wat een fijne winactie, lees je blog veel en volg je op instagram onder de naam mamavanes maar reageer weinig op blogs. Op deze wil ik toch reageren. Ik heb de samsung s7 edge, past deze ook in dat tasje? Dan zou ik dat kiezen of een ander nieuw hoesje aangezien die van mij stuk gaat.

  1. Wat leuk dat je reageert! Ja, ik herken je van Instagram, ik volg je ook 🙂

   Geen idee of de S7 Edge erin past, staat er misschien wel bij? Leuk dat je meedoet!

 2. Ik heb dan wel niet de telefoon in de wc of bad laten vallen, maar ik heb ook iets gedaan dat niet zo handig was…….. Ik wist blijkbaar niet eens welk type iPhone ik had, want ik heb recent een verkeerd formaat besteld! Gelukkig paste dat wel om de telefoon van mijn nichtje die er blij mee was. Maar nu zit ik nog steeds met mijn oude kapotte hoesje. Inmiddels weet ik wel zeker wel type Iphone ik heb, dus daar kan niets meer mis mee gaan.
  Hoesjes-outlet.nl heeft keuze genoeg heb ik gezien, dus ik zou zeker slagen!

 3. Ik zou heel graag de portemonnee willen winnen!
  Zit ook altijd dat ik persee mijn hele tas mee moet nemen puur voor mijn telefoon en portemonee..

 4. Dat portemonnee hoesje lijkt me geweldig! Precies wat ik zocht. Ik heb dus altijd mijn pasje aan de achterkant van mijn telefoon in een doorzichtig siliconen hoesje gepropt. Maar ja daar kan ik dus alleen 1 pasje in kwijt.
  Dit lijkt mij ideaal!

 5. Wat een leuke win actie! Ik doe heel graag mee voor mijn man, zijn hoesje valt zowat uit elkaar, en elke keer is het pasjes rapen… Als ik win laat ik hem zelf kiezen, maar ik weet al bijna zeker dat hij voor een portomonee type gaat

 6. Had die superhandige hoesjes al eens voorbij zien komen! 😉 Zelf zal ik ook gaan voor hetzelfde hoesje, superleuk & ideaal zeg!
  Groetje Ilsiee

 7. Ik kan wel een nieuw hoesje gebruiken, dus ik doe graag mee!

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je ook op twitter (_liekeee) en instagram (liekevv24)

 8. O wat leukkkk ,Dan bestel ik een tasje voor mijn telefoon .Bedacht me van de week dat ik mijn tas een chaos is van verzamelingen en spullen die ik denk nodig te hebben .Dat moet anders Haha

 9. Leuke actie!
  Ik zou een oplaadstation kiezen en ik denk dat ik ook nog een leuk hoesje zou uitkiezen om af te wisselen met mijn huidige hoesje.

 10. Zo’n bureauhouder/oplader lijkt me echt ideaal zeg! Dus daar zou ik voor gaan of ik geef mijn lieve mannetje een powerbank zodat hij altijd bereikbaar is 😉

 11. Ik zal kiezen voor een portemonnee/telefoonhoes de 2 belangrijkste dingen, is het niet meer nodig om een tasje mee te nemen!

 12. Hehoi, ik doe ook mee.
  Ik vind de naam van je blog leuk: Veusteveul. Ik dacht dat het Zeeuws was, maar Wageningen is ook goed 😉
  Ik ga je volgen!

 13. Toffe actie! Heb nog altijd een iphone 4. Daar moet zeker een hoesje rond, want zo’n antiek pronkstuk moet toch wel goed verzorgd worden? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge