Mijn Regal horloge van Lucardi JuwelierHet is al weer even dat ik voor het eerst weer een horloge kocht, maar inmiddels heb ik er drie! Geïnspireerd door het blogje over dit merk horloge op de blog BellaMandy en een kortingsactie van juwelier Lucardi besloot ik eens een horloge van het mer Regal te proberen. Het werden er zelfs twee, ik kon weer eens niet kiezen!

Normaal koop ik iets niet als ik geen keuze kan maken, echter in dit geval was ik voor twee stuks minder geld kwijt als zonder korting voor twee. Dat feitje trok me over de grens, ik nam ze beide!

Deze horloges zijn de slimline edition van Regal, in heel veel kleurtjes leverbaar. De keuze was daarom niet echt makkelijk, ik koos voor een neutrale en sprekende kleur! Ik geef toe… eigenlijk dacht ik rood, dat is mooi en paars wow, maar dat was me toch iets te ‘gek’ op de één of andere manier.


Eigenlijk had ik er niet zoveel van verwacht, voor dit geld kan dat toch bijna niet dacht ik? Toen ze via de post binnenkwamen was ik dan ook blij verrast! Ze dragen heerlijk, duidelijk klokje en niet hinderlijk! Ik ben er blij mee!

Draag jij een horloge? Welke horloge heb jij?

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge