Tag, vragenlijstjesDeze leuke tag kwam ik tegen op Mijnkindkandewasdoen.nl, deze tag is bedacht door Team Confetti. En ik vind hem leuk, het is een tag waarbij ik helemaal los kan met mijn fantasie! Ook benieuwd naar mijn wensen en fantasie? Lees dan verder… 

♥ Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Mijn droombaan… ik zou niet specifiek één droombaan kunnen kiezen, het zou meer een combinatie zijn van dingen en taken!

Ik zou het heerlijk vinden om meer tijd te kunnen besteden aan werk zoals we dat op de speelgoedbank doen, dus maatschappelijk actief en betrokken zijn. Daarnaast zou ik het fijn vinden om meer tijd te hebben om te schrijven zodat ik daar wellicht wat mee zou kunnen verdienen.

Helaas is geen van wat ik fijn en leuk vind om te doen iets waar je echt een redelijk salaris mee kan verdienen, kortom… echt een ‘droombaan’ dus!

♥ Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Een spiegelreflexcamera met alles erop en er aan zou ik wel graag willen hebben.. maar dat is niet ‘super overdreven luxe’.

Als ik echt denk aan super overdreven luxe kan ik denken aan een vakantiehuisje ergens waar wij maar ook onze familie en vrienden van kunnen genieten, lijkt me wel iets!

♥ Als je een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Echt werkelijk geen idee… ik kijk weinig tot geen televisie! Sorry….

♥ Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dit dan zijn?

Ergens naar een strand, mag zelfs de Nederlandse kust zijn… al is met het onvoorspelbare weer hier een warm land ook wel een optie! Op het strand kan ik eigenlijk altijd mijn hoofd wel leegmaken en voel ik me echt een ander mens.

♥ Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

IJs en toetjes denk ik, heerlijk! Crème Brûlée, ijs, chocolade en zo kan ik nog wel even doorgaan… allemaal te lekker!

♥ Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Faalangst! Absoluut… gewoon zonder stress het woord nemen, examen doen of niet bang hoeven zijn om iets te proberen. Dat zou het leven een stukje makkelijker maken denk ik!

♥ Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat zijn?

Mezelf klonen denk ik… is dat eigenlijk een superpower? Geen idee, maar ik zou mezelf soms wel willen klonen! Dan kan ik op twee plaatsen tegelijk zijn en niet van de ene naar de andere kant te hoeven vliegen.

Gewoon het eten koken terwijl mijn andere ik de kinderen van het school naar het sporten brengt bijvoorbeeld!

♥ Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jouw thuis zou kunnen geven, wie zouden dat zijn?

Geen idee! Heb niet zoveel met bepaalde bands dat ik ze thuis over de vloer zou willen hebben.

♥ Als je elk huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Gewoon een hond en een kat, maar een paard of varken lijkt me ook wel grappig. Verder werkelijk geen idee… geef mij toch maar gewoon een hond of kat, niet teveel rare dingen 😉

Vindt je het ook leuk om deze vragen te beantwoorden? Neem deze tag gerust over, vergeet niet om Team Confetti te benoemen in je artikel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge