Tag, vragenlijstjesDeze Ice cream-tag kwam ik op verschillende blogjes tegen toen ik zocht op “tag”, na wat zoekwerk kwam ik er achter dat de tag bedacht is door Laura van Fablouise.nl! Omdat ijs toch wel één van mijn favoriete ‘foute’ lekkernijen is vul ik deze tag uiteraard in!

Wat is je favoriete ijsje?

Ice Cream Tag, favoriete ijs Cicuto in WageningenMijn favoriete ijsje is een heerlijk ijsje van IJssalon Cicuto, heerlijke smaken… coupe zelf samen te stellen. Als het om een kant-en-klaar ijsje gaat kies ik het liefste voor een raketje (wel de echte van Ola).

Wat is je favoriete topping op softijs? (disco dip, chocoladesaus, nootjes)

Chocodip… zonder enige twijfel!

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?

Van die ketterijsjes, verschrikkelijke dingen… te zoet, teveel ‘gedoe’, kortom niet lekker.

Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurt ijs of waterijs?

Als ik uit deze drie moet kiezen zeg ik waterijs!

Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?

De lekkerste ijsjes… oei, ik vind te veel lekker! Maar wat ik wel lekker vind is bijvoorbeeld mandarijn met frambozen ijs of amarena kers, aranciolata en biscottino!

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?

Denk wel twee per week gemiddeld! Als het heel warm is meer, dan eten we best veel waterijsjes.

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje?

Amarena kers, aranciolata en biscottino! Op een horentje neem ik maximaal twee smaken overigens, de bolletjes zijn zo riant dat ik echt aan twee bolletjes dan genoeg heb!

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!

Zoete zooi, heerlijk zoet en heel fout!

Wat is jouw favoriete ijsje? 

Mocht je deze tag leuk vinden en hem overnemen, laat het me dan weten! Vergeet niet de bedenker van deze tag te vermelden!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge