Met een flink variërende groep dames, een groep van acht totaal verschillende mensen.
Van te voren dacht ik al… dit is niet mijn film, maar het leek me erg gezellig en dat was het!
 
 
 
Eén van de dames kwam met het idee om met de groep vrijwilligers naar de film te gaan, dus kwam er een uitnodiging gevolgd door een voorstel van datums via datumprikker. Het werd eerst een bioscoopje en daarna naar ‘de kroeg’.

Acht dames naar Gooische vrouwen 2, volgens een aantal heb ik onder een steen gelegen de laatste jaren. Nog nooit had ik gekeken naar Gooische vrouwen, niet op tv niet in de bioscoop. Ik dacht gewoon niet mijn ding. Okay denk dat het nog altijd niet aan mij besteed is, al was de film wel grappig voor mij als leek was het even flink wenkbrauw fronsen zo nu en dan.

Het begon was wat vaag… en niet alleen voor mij maar ook voor de meer ervaren kijker van Gooische vrouwen. Een stel oude dames in een groot landhuis met alle hun (blijkt later) specifieke kenmerken. In 104 minuten maken ze heel wat mee, van een retour gekomen vriendin, rechtszaak, bruiloft, uitvaart, paard in de gang, demente (ex) man tot een slecht werkende traplift.

Tussendoor stuitert dan nog Yari, een mode stylist van één van de dames… lichtelijk paniekerig type, hieronder in het witte pak. En natuurlijk die zingende Morero die vreemdgaat en t huis uit wordt gezet na een zoveelste keer.

 
Al met al was het super gezellig en heb ik echt wel gelachen… alleen niet zo zeer om de film maar wel van de mensen in de zaal en de twee dames naast me! Minuten van te voren weet je eigenlijk al wat er gaat gebeuren en toch schrikken mensen of schieten ze heel hard in de lach.

Daarna in de stromende regen richting de markt, richting ‘de kroeg’ waar we ons weer lekker hebben vermaakt! Het was erg gezellig!Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge