De inhoud van mijn tasMijn tas… ja dat is wel een dingetje, ik ben gek op tassen en wissel nog wel eens af als het om tassen gaat. De inhoud blijft nagenoeg gelijk, al veranderd het wel wat met de jaren en twee dochters. Was het van strikt persoonlijke dingen, naar luiers en snoetenpoetsers naar een zalfje en medicijnen nu. Benieuwd wat er verder in mijn tas zit? Lees mee!

Wat zit er nu eigenlijk in mijn tas, toen ik de opdracht in de challenge zag moest ik wel een beetje lachen! Onlangs heb ik namelijk een andere tas gekocht en opgeruimd, dus hé het kwam goed uit zo… geen tas met papiertjes, restjes en andere zooi die erin worden gestopt door mijzelf of de kinderen.

Mijn tas!

De inhoud van mijn tasEerlijk is eerlijk, deze tas is mijn eerste in dit type. Normaal heb ik het type cowboysbag, maar die zijn toch vrij prijzig en daarnaast wilde ik eens wat anders. Maar goed, ik wilde wat anders om te proberen maar geen bakken met geld uitgeven en aangezien ik net Wish had ontdekt besloot ik daar eens te gaan kijken, met succes!

Best wat leuke tassen voor weinig geld, toen ik deze tas tegenkwam twijfelde ik eerst moet ik het wel doen… zal wel zooi wezen. Toch bestelde ik hem en nee het was geen zooi, maar een mooie tas van imitatieleer met een ‘binnentas’ met rits. Tegen mijn verwachting in heb ik er nu, een week of acht later nog altijd veel plezier van!

De inhoud van mijn tas…

Op onze vakantie maakte ik foto’s van de inhoud van mijn tas, het viel me op dat er best veel in kan!

De inhoud van mijn tas

Er zit echt van alles in mijn tas, van een ‘ouderwetse’ agenda tot een labello en een tasje. Kortom van alle, euh ik bedoel veel markten thuis! Om het wat beter te kunnen laten zien heb ik een wat meer georganiseerde foto gemaakt van de inhoud van mijn tas zodat ik aan de hand van onderstaande foto wat meer kan vertellen.

De inhoud van mijn tasLinks zie je een rood mapje met allerlei klantenkaarten, daaronder mijn portemonnee en helemaal onderop mijn organizer… ja ik gebruik nog altijd een ouderwetse agenda, wat mij betreft nog altijd beter als de digitale agenda.

Iets daarvoor links liggen koekjes die je bij horeca gelegenheden krijgt, deze stop ik meestal ik mijn tas voor de kinderen als ‘zoethoudertje’.

Daarnaast liggen pennen een tasje met pleisters en paracetamol met daarvoor het Oilily tasje met de medicijnen voor onze oudste dochter. Voor het tasje staat nog een doosje reistabletjes voor onze jongste en er ligt een bordeaux rood dingetje met een nagelschaartje en zo erin.

Achter het Oilily tasje staat een pakje zakdoeken en ervoor een mini potje zalf van nivea en een labello en een gele ‘labello’ voor juist de zon. Verder nog een tube SOS cremé van de Action, een mini deo en rechtsvoor twee tasjes.

Best netjes toch de inhoud van mijn tas? Er zaten echt geen papiertjes of rotzooi meer in, nu volhouden dat het ook zo blijft!

Hoe ziet jou tas eruit en wat heb je er allemaal in zitten?

 

Dit is het derde artikel naar aanleiding van de #30DayBlogChallengeNL die HareMaristeit lanceerde.

30-DayBlogChallenge

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge