Insiders campagne - de ladyshaves en epilatoren van Philips!Spannend! Na de Insiders campagne van Starbucks, waar ik met erg veel plezier aan mee heb gedaan schreef ik me in voor een nieuwe campagne, namelijk  de ladyshaves en epilatoren van Philips! Een van de producten krijg ik deze week toegestuurd, ben erg benieuwd!

The Insiders

The Insiders is een netwerk van consumenten, het netwerk schijnt meer dan 600.000 leden te hebben!

De insiders testen (gratis) interessante producten en delen hun ervaringen met vrienden, familie en collega’s!  Op die manier worden producten bekend gemaakt via mond-tot-mond reclame. The Insiders geeft aan dat deze manier van reclame en promotie veel meer plezier en behulpzaamheid geeft als (irritante) Tv-spots.

Zelf sta ik al een aantal jaren ingeschreven, maar het kwam er niet van… of ik schreef me niet in of ik werd niet geselecteerd en nu zomaar twee keer achter elkaar! Lijkt het je ook iets? Schrijf je HIER in!

Inschrijven

Via mail krijg je bericht als er een nieuwe campagne aan komt, in de mail staat dan een link en dan kan je, je inschrijven. Inschrijven gaat gepaard met een motivatie, deze vul je in en dan is het afwachten en hopen dat je een mailtje krijgt dat je mee mag doen!

Tegen mijn verwachting in mocht ik afgelopen maandag een mail ontvangen met de volgende tekst:

“Beste Insider Nathalie,

Gefeliciteerd! Je bent geselecteerd voor de campagne! We hebben heel veel inschrijvingen ontvangen dus de selectie was een hele opgave! Maar jij behoort tot de 475 gelukkige Insiders die mogen deelnemen.

Wat nu?
Je zal vanaf woensdag 25 mei een mail ontvangen van Kiala wanneer je Insiderpakket is aangekomen in het door jou gekozen Kialapunt.”

Je kan je voorstellen… ik was blij! Super leuk aangezien ik wel wat haren weg te halen heb zo her en der!

Ladyshaves en epilatoren van Philips!

Er zijn uit alle aanmeldingen 475 personen geselecteerd! Alle 475 geselecteerde insiders krijgen een ladyshave of epilator van Philips thuis gestuurd die getest gaat worden, ik ben reuze benieuwd wat ik mag ontvangen.

Elke insider ontvangt een Philps SatinShave Advanced shaver, Philips Satin Shaver Prestige shaver of een Philips Satinelle epilator die in dit geval gehouden mag worden, dat is een erg leuke bijkomstigheid!

Wat ga ik doen?

Eerst het pakketje ophalen eind van de week, daarna foto’s maken en goed testen (bij epilator mezelf pijnigen vrees ik)! Vervolgens mijn ervaringen delen, maar ook eens kijken welke ervaringen andere hebben. Ik ga mijn rapportjes vullen in mijn ‘dashbord’ op de site van Insiders, bloggen en als het zo uitkomt twitteren en met het wedstrijdje dat meestal aan een campagne wordt toegevoegd!

Ken jij Insiders? Of test je wel eens producten via een andere manier?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge