Cadeau-ideeën voor een tien jarige... ideeën voor een verjaardagscadeauOp internet zoeken naar ideeën voor een verjaardagscadeau voor een bepaalde leeftijd is een dingetje! Er staat namelijk meer dan genoeg… maar het is het allemaal net niet in mijn ogen! Dit is wat ik allemaal online kon vinden voor een meisje dat tien jaar wordt. 

Lees mijn opsomming met ideeën die ik op internet heb gevonden rustig door, heb wel wat toegevoegd achter de ideeën! Of we het wel of niet iets vinden, kortom de reden waarom het hier wel of geen geschikt cadeau(tje) is!

Tips van internet!

Parfum, nou sorry… ze heeft er ééntje en dat is genoeg ze gebruikt het nooit… dus nee!

Make-up, serieus? Ik ga mijn (bijna) tienjarige geen make-up cadeau doen! Maar goed wellicht komt dat omdat ik er ook helemaal niets mee doe.

Verzorgingsproducten, mwa ja wel leuk maar dat krijgt ze gewoon als ze het nodig heeft en vind ik niet leuk om te geven als ouders zijnde. Voor een dochter van een vriendin vind ik dat toch weer anders en wel leuk!

Sieraden, leuk! Maar onze dochter heeft zat liggen en draagt enkel oorbellen en héél af en toe een kettinkje.

Tijdschrift (abonnement), ja op zich leuk… maar nee toch maar niet! Ze heeft al de Katrien en krijgt via, via de Donald Duck.

Gelpennen, leuk! Maar er liggen echt al verschillende pennenzakken vol met die dingen.

Strijkkralen, nog altijd meer als genoeg in huis!Leesboek, super leuk gaan we doen.. lezen is altijd goed!

Playmobil, doen ze hier echt helemaal niets mee!

Strijkkralen, er is al een ‘overload’ in huis.. kunnen ze beter cadeau doen.

Kussentjes en dekens, dit is in principe een schot in de roos… haar slaapbankje en bed liggen er al vol mee!

Suikerspin machine, echt niet… ik wil het snoepen beperken en deze plakzooi (hoe lekker ook) komt er niet in!

Luidspeaker/Boombox, niet nodig thuis heeft ze een radio en onderweg heeft ze geen muziek nodig. In dergelijke dingen heeft ze ook nog helemaal geen interesse.

Nieuwe telefoon, ze heeft een telefoon (okay niet nieuw… een S4 maar je kan er mee bellen en berichtjes versturen). Ze gebruikt hem trouwens nauwelijks, één keer per dag kijkt ze naar de berichtjes die ze heeft gehad en daar reageert ze zelfs lang niet altijd op.

Lego, leuk! Heeft ze ook genoeg van… ze wil het wel opbouwen maar vervolgens is het zonde om  het weer uit elkaar te halen. Zo nu en dan komt het tevoorschijn en verder niet.

Shawls, ze gebruikt ze niet en als ze dat wel wil liggen er tientallen aangezien mama en zusje het wel fijn vinden!

Tassen, in de loop van de tijd heeft ze hier ook behoorlijk wat van liggen. Van rugzak tot schoudertas en DVD's of CD's zijn al weer ouderwets! Geen geschikt cadeau! ideeën voor een verjaardagscadeauboodschappentas tot zwemtas, ze kan alle kanten (al) op…

Verf of klei, nee… liever niet, lees dit bericht maar eens 😉 

CD of DVD, CD’s gebruiken we eigenlijk niet meer! We luisteren via Spotify of maken zelf een datastick met muziek, cd’s zijn verleden tijd! DVD? Ligt een hele serie Disney en anders kijken we via KPN.

Zit hier iets bij waarvan jij zegt… dat zou ik mijn kind van tien niet gegeven? Of juist wel?