ideeën voor een verjaardagscadeauOp internet zoeken naar ideeën voor een verjaardagscadeau voor een bepaalde leeftijd is een dingetje! Er staat namelijk meer dan genoeg… maar het is het allemaal net niet in mijn ogen! Dit is wat ik allemaal online kon vinden voor een meisje dat tien jaar wordt. 

Lees mijn opsomming met ideeën die ik op internet heb gevonden rustig door, heb wel wat toegevoegd achter de ideeën! Of we het wel of niet iets vinden, kortom de reden waarom het hier wel of geen geschikt cadeau(tje) is!

Tips van internet!

Parfum, nou sorry… ze heeft er ééntje en dat is genoeg ze gebruikt het nooit… dus nee!

Make-up, serieus? Ik ga mijn (bijna) tienjarige geen make-up cadeau doen! Maar goed wellicht komt dat omdat ik er ook helemaal niets mee doe.

Verzorgingsproducten, mwa ja wel leuk maar dat krijgt ze gewoon als ze het nodig heeft en vind ik niet leuk om te geven als ouders zijnde. Voor een dochter van een vriendin vind ik dat toch weer anders en wel leuk!

Sieraden, leuk! Maar onze dochter heeft zat liggen en draagt enkel oorbellen en héél af en toe een kettinkje.

Tijdschrift (abonnement), ja op zich leuk… maar nee toch maar niet! Ze heeft al de Katrien en krijgt via, via de Donald Duck.

Gelpennen, leuk! Maar er liggen echt al verschillende pennenzakken vol met die dingen.

Leesboek, super leuk gaan we doen.. lezen is altijd goed!

Playmobil, doen ze hier echt helemaal niets mee!

Strijkkralen, er is al een ‘overload’ in huis.. kunnen ze beter cadeau doen.

Kussentjes en dekens, dit is in principe een schot in de roos… haar slaapbankje en bed liggen er al vol mee!

Suikerspin machine, echt niet… ik wil het snoepen beperken en deze plakzooi (hoe lekker ook) komt er niet in!

Luidspeaker/Boombox, niet nodig thuis heeft ze een radio en onderweg heeft ze geen muziek nodig. In dergelijke dingen heeft ze ook nog helemaal geen interesse.

Nieuwe telefoon, ze heeft een telefoon (okay niet nieuw… een S4 maar je kan er mee bellen en berichtjes versturen). Ze gebruikt hem trouwens nauwelijks, één keer per dag kijkt ze naar de berichtjes die ze heeft gehad en daar reageert ze zelfs lang niet altijd op.

Lego, leuk! Heeft ze ook genoeg van… ze wil het wel opbouwen maar vervolgens is het zonde om  het weer uit elkaar te halen. Zo nu en dan komt het tevoorschijn en verder niet.

Shawls, ze gebruikt ze niet en als ze dat wel wil liggen er tientallen aangezien mama en zusje het wel fijn vinden!

Tassen, in de loop van de tijd heeft ze hier ook behoorlijk wat van liggen. Van rugzak tot schoudertas en boodschappentas tot zwemtas, ze kan alle kanten (al) op…

Verf of klei, nee… liever niet, lees dit bericht maar eens 😉 

CD of DVD, CD’s gebruiken we eigenlijk niet meer! We luisteren via Spotify of maken zelf een datastick met muziek, cd’s zijn verleden tijd! DVD? Ligt een hele serie Disney en anders kijken we via KPN.

Zit hier iets bij waarvan jij zegt… dat zou ik mijn kind van tien niet gegeven? Of juist wel?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

  1. Heb misschien een leuke aanvulling voor je. Wij gaven onze oudste een boekje vol foto’s en briefjes van bekenden. Kan je gewoon maken via hema (digitale foto’s uploaden en de tekst in een tekstvak typen). Ze vond het zo mooi en was echt geraakt.

    Maar ja in deze lijst staan wel een paar dingen. Boeken zijn altijd goed. Make-up (voor feestjes of als ze nergens heen hoeft, mag ze van mij best een beetje experimenteren), crèmes of een maskertje (al vind ik dat als ouder niet echt leuk om te geven). En nagellak heeft ze ook. De rest zou ze geloof ik niet echt willen trouwens, weinig interesse. We zouden sneller nieuwe kleding/schoenen geven of sport outfit bijvoorbeeld. Ze heeft zoveel spullen, maar is het liefst hele dagen buiten.
    Merel onlangs geplaatst…Drie kinderen? Hoe verdeel je dan je aandacht?My Profile

    1. Wat een mooi idee dat boekje!! Dat idee bewaar ik voor een volgende verjaardag!

      De meiden hebben hier ook niet heel veel interesses als het gaat om speelgoed. Buiten spelen en knutselen zijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge