Instagram_Angela NikolauBizarre foto’s waar soms de rillingen van over mijn rug lopen! Gewoon omdat ze mooi zijn maar vooral omdat sommige in mijn ogen doodeng zijn! Angela Nikolau maakt foto’s en soms filmpjes op bizarre hoogtes, in leuke, charmante en mooie poses… brrrr!

De foto’s zijn fascinerend om te zien, ze zijn mooi, leuk en spannend tegelijk! Vooral voor zo’n ‘muts’ als ik die niet graag op grote hoogte naar beneden kijkt.

Instagram Angela Nikolau

Instagram_Angela NikolauZo nu en dan ben ik onder de indruk van een social media account, soms omdat een account bijzonder is of gewoon mooi! Dit keer gaat het om de instagram account van Angela Nikolau!

Angela is een Russische dame die volgens zeggen de meest risicovolle foto’s van de wereld maakt… natuurlijk is dat discutabel, maar wat mij betreft zou dat best eens zo kunnen zijn!

Samen met vriend Ivan Beerkus maken ze foto’s van Hong Kong tot Moscou en van bruggen tot hoge gebouwen of een hijskraam, het kan niet gek genoeg! En als je niet genoeg hebt aan de foto’s kan je ook nog altijd de filmpjes bekijken van hoe ze het het beklimmen.

Met nog geen vijfhonderd foto’s op haar account heeft ze 430k volgers!

Heb of ken jij een leuke instagram account die ik echt moet volgen? Laat het me weten!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge