Instagram Top10 - meeste hartjesEerder schreef ik al een artikel met de top tien van Instagram gebasseerd op de aantal weergaven, nu de top tien op het aantal likes! Die hartjes die rood gevuld worden zijn natuurlijk het leukste! Daarom nu… de top tien van meest gelikte foto’s!

Het is een compleet andere lijst… hele andere foto’s en niet zoals bij de weergaven vooral foto’s van lunch en tussendoortje van de kinderen maar veel meer variatie! Net als het vorige artikel begin ik bij de nummers tien in de lijst! Ik schrijf nummers omdat er bijvoorbeeld op de tiende plek meerdere foto’s staan!

Mocht je het leuk vinden om Veusteveul  te volgen, je vind ons hier!

Instagram Top10 - meeste hartjes

10. De raamstickers die ik kocht bij Mini Bini! Ik schreef er vorig jaar een blog over en dit jaar plaatste ik nieuwe foto’s op Instagram.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

10.  Vorige week zondag ging ik met de meisjes naar de bioscoop, we gingen naar de film Trolls. Het was er echter zo rustig dat de meniden allerlei dingen van breakdance hebben geoefend.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

10. Eén van de lunches, tussendoortjes en drinken van de meiden, geloof dat het een foto van begin november is. Drinken in de Drink in te box, broodtrommels zijn van het merk Yumbox en de appelbak is van Tupperware!

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

09. Ook hier lunch, 10uurtje en drinken… dit keer met voor ieder twee trommels van Yumbox en drinken in de Drink in the Box.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

09. De Sinterklaas mini poster die ik maakte voor alle lezers van Veusteveul! De poster kan gedownload en geprint worden op A4 formaat.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

09. Op Instagram schreef ik… “Ja, ik ben zo’n moeder die spullen die de meiden nodig hebben in pakt als cadeautje voor sinterklaas of kerst.”

Joggingbroek, vest en een zwart shirt voor de dames!

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

08. Deze bekers maakte ik voor de vrijwilligers bij de speelgoedbank. Voor iedereen zijn of haar voorletter en onder het oor staat de gehele naam. Op deze manier weten we altijd van wie de beker is!

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

08. “Mam… wat kan ik doen?”… tja stomme vraag! Het was een grapje maar het leek haar wel leuk, de oudste ging even stofzuigen!

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

08. Verre weg mijn favoriete chocolade zeezout karamel van Tony’s! Maar Popcorn met discodip is een goede tweede… welke hier ontbreekt is de estafette reep yoghurt passievrucht die ik ook erg lekker vind.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

08. Een veel gelezen artikel op Veusteveul is Bloggen is stom, ik maakte een foto van het artikel en plaatste het ook op instagram.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

07. Bij de Xenos hadden ze sinterklaas mokken die je in kon kleuren, dat deden we dan ook! Vervolgens in de oven en we hebben hele leuke mokken voor deze tijd van het jaar.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

07. Het is al weer even geleden, het was een zondag met de buren! De zaterdag was het burendag en hebben we heerlijk met elkaar gegeten, maar er was over zodat we ook de zondag nog met elkaar konden eten. Ik maakte deze mini hamburgers aan een stokje.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

06. In september waren wij dertien jaar getrouwd, ik plaatste een foto van onze trouwdag!

 

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

05. Wederom de raamstickers die ik kocht… maar ik kocht er weer extra bij om ook het raam aan de voorkant in sinterklaas en straks kerstsfeer te brengen!

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

04. Onze dochters zwemmen en dansen, hier zie je de groep van onze oudste in actie!

 

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

03. Al een aantal weken vragen mensen of ik permanent heb laten zetten… nee dus… en min of meer uit frustratie plaats in deze foto van mezelf! Drie krullen zijn van mezelf… dus nee, ik heb geen permanent!

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

02. Het zwemdiploma van onze jongste! ‘Eindelijk’ heeft ze haar C diploma en kan ze starten bij Swimkick, de techniekschool van het wedstrijd zwemmen.

 

 

 

Instagram Top10 - meeste hartjes

01. Toch wel en wat ‘saaie’ foto volgen mij… maar zo zit ik er regelmatig bij als ik tijd heb om te bloggen en mijn site bij te werken. Aan de eettafel, kopje koffie en wat nootjes erbij.

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge