Instagram Top10Geïnspireerd door Nesrin van Daily cup of blablabla nam ik eens een kijkje in de statistieken in de instagram account van Veusteveul. Het leverde een vrij saai beeld op als ik kijk naar het aantal weergaven, van de top tien zijn er zeven foto’s van lunch en 10 uurtjes die de kids meekrijgen naar school! Er staan slechts drie andere in de lijst… ik ga het je laten zien!

Gezien het feit dat zeven van de tien instagram foto’s over het eten en drinken van de meiden gaan zou dit misschien beter een inspiratiepost voor lunch en 10 uurtje op school kunnen zijn als een instagram artikel! Maar goed, dit keer dus even de focus op Instagram! Hierbij mijn top 10!!

Instagram Top10Op nummer tien… deze 22 mokken die ik maakte voor de vrijwilligers van St. Speelgoedbank Wageningen!

 

 

 

 

Instagram Top10Nummer negen is ook de lunch, tussendoortje en drinken van de meiden! Inmiddels zijn de meisjes ‘verslaafd’ aan de Drink in the Box! Lunch blijft meegaan in de lunchtrommel van Yumbox en tussendoortje wisselt tussen, appelbak van Tupperware, kleine Yumbox of de Snack in the Box.

 

 

 

Instagram Top10Nummer acht zijn de foto jurkjes waar men voor in de rij stond! Door mijn lieve vriendinnetje Ingrid zijn wij de trotse bezitters van deze te leuke en lekkere warme jurkjes van de Wibra!

 

 

 

Instagram Top10Op zeven… heel saai weer het eten en drinken van de dames!

 

 

 

 

Instagram Top10Nummer zes, broodtrommels, tien uurtje en drinken! Dit keer in Tupperware, Drink & Snack in the Box en Yumbox!

 

 

 

 

Instagram Top10Vijf! Ja al weer de Yumboxen gevuld met lunch en tussendoortje! En uiteraard voor beide dames de Drink in the Box!

 

 

 

 

Instagram Top10Nummer vier… luch, 10 uurtje in en drinken!

 

 

 

 

Instagram Top10Op nummer drie… wederom een lunch en 10 uurtje voor de dames!

 

 

 

 

Instagram Top10Nummer twee! Grootste irritatie factor bij Supermarkt Hoogvliet. Ga je met de zelfscan om snelheid te maken en niet in de rij te hoeven, wordt je er drie keer in de week uitgehaald voor controle. Tot overmaat van ramp gaat er iets mis, moet alles opnieuw gescand worden…

 

 

 

Instagram Top10Nummer één! De leukste, gezelligste of meest diverse lunch? Heb geen idee… maar deze is erg vaak bekeken! Lunch in Yumbox, Appel in de appelbak van Tupperware en drinken in de Drink in the Box!
De conclusie? Ik post (te) vaak lunch en 10 uurtjes waardoor deze zo vaak in de top 10 staan of mensen vinden het gewoon echt wel leuk om te zien! Nou ja aan het aantal bezichtigingen te zien vinden mensen het ook leuk, het zijn er nadrukkelijk meer als alleen de instagram volgers!

Heb jij instagram? Zo ja, laat me weten hoe ik je kan vinden!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Haha, wat grappig dat die lunch en 10 uurtjes zo populair zijn. Maar nu ben ik ook wel nieuwsgierig naar mijn instagram statistieken, heb daar eigenlijk nog niet eerder naar gekeken.
    Ik ben trouwens te vinden op @jacqueline_salamistinkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge