Gedoe met photobucket... blog, bloggen.Minder berichten, minder op andere blogs te vinden en ‘verdwenen’ foto’s, er is vooral veel te doen achter de schermen van Veusteveul. In mijn vakantie maar ook de afgelopen weken ben ik daar druk mee bezig! Mailen met de makers van het door mij gebruikte thema en overleg met mijn host, het hoort er allemaal bij!

Zoals je misschien wel gemerkt zal hebben is het een stuk rustiger op de site als tot een maand of twee geleden. Waarom? Ik heb andere dingen om me mee bezig te houden, naast mijn werk en gezin zijn er nog mijn vrijwilligerswerk maar ook ben ik sinds een aantal weken erg druk met de site.

Wel veusteveul, maar niet zo zichtbaar!

Niet bloggen dus, maar opschonen, onnodige zaken eraf halen en oude berichten updaten. Daarnaast begon in de tussentijd nog het photobucket probleem te spelen. Dat issue is nog niet verholpen… er staan ruim 800 berichten online die ik allemaal door moet en de foto’s opnieuw moet toevoegen.

Er bestaat een script om het te automatiseren maar dat wil me niet lukken, dus zal het toch echt met het handje moeten doen. Daarnaast wil ik wat foto’s wijzigen en flink verkleinen voor gebruik op mijn site, soms heb ik best grote foto’s in gebruik en dat is gewoon niet nodig.

Nu moest en zou ik dat natuurlijk zo snel mogelijk doen, maar het is te intensief voor mijn hoofd, nek en rug… kortom geduld en dan is het maar een paar maanden later klaar. Als je dus even lekker terug zit te kijken in oudere berichten kan het zijn dat de foto’s zijn vervangen door een ‘snelheidsmeter’ van Photobucket, helaas. Maar ik werk er aan, alleen gaat het minder snel als ik had verwacht.

En bloggen dan?

Het dagelijks bloggen vind ik verschrikkelijk leuk, maar momenteel niet haalbaar. Het is behalve leuk ook een belasting die ik momenteel lichamelijk niet zo goed aankan. Mijn lijf heeft wat meer rust nodig, aangezien ik voor mijn werkgever ook praktisch alle uren achter de pc zit en dat belangrijker is moet ik keuzes maken.

Voor nu heb ik de keuze gemaakt om minder zichtbaar te bloggen. Ik werk wel aan de site, maar ik schrijf minder intensief aan artikelen voor Veusteveul. Het werk gaat voor op mijn blog, daarnaast gaan het beheer van andere sites en het schrijven van artikelen voor andere wel door, gewoon omdat het leuk is en ik afspraken heb gemaakt!

Kortom, ja het is iets rustiger op de blog van Veusteveul, maar ik verwacht dat het tijdelijk is. Daarnaast gaat achter de schermen alles door! En uiteraard ben ik ook gewoon te vinden op social media, mijn favoriet is Instagram, dus mocht je het leuk vinden… je kan me vinden op Instagram onder Veusteveul!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Goed dat je voor jezelf kiest en niet alles tegelijk probeert te doen. Zal best een uitdaging zijn! Begrijp ik uit deze post goed dat er een nieuw thema gaat komen? Ik ben heel benieuwd!

    1. Hoi Anne, nee dit thema blijft erop staan, deze heb ik nog niet zo lang gelden aangeschaft. Inmiddels heb ik het allemaal zo aan kunnen passen dat het naar mijn zin is.

      Echter achter de schermen ben ik nog met wat dingen bezig voor snelheid en het aanpassen van oude berichten.

      Mezelf kennende is het overigens maar zo mogelijk dat ik weer eens wissel van thema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge