Logo_bruin_600pxlNog nooit eerder plaatste ik een maandoverzicht met allerlei informatie over mijn blog. Nu de bezoekersaantallen en views wat toenemen vind ik dat toch leuk om te gaan doen! Vandaag mijn eerste overzichtje over januari, met best gelezen artikelen en gebruikte zoektermen!

Geen idee of ik dit maandelijks blijf doen, even zien hoe het loopt! Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik me ‘echt’ verdiep in het hoe en wat van de statistieken.

Best gelezen artikelen van januari 2016

In januari had ik op de één of andere manier verschrikkelijk veel ideeën en inspiratie om te bloggen. Ik plaatste een aantal weken zelfs dagelijks een bericht!

De best gelezen artikelen die ik in januari publiceerde zijn:

1. Pyjama ouders, ze geven geen goed voorbeeld!
2. Broodtrommel vullen – lunch kinderen
3. Prijsmepper, low budget shoppen!
4. Kindernamen anno 2015
5. Jurkjes maken? Eindelijk ging ik aan de slag!

Gebruikte zoektermen januari 2016

Bij het bekijken van de statistieken van mijn blog zag ik de zoek termen staan. Op zich geen gekke zoektermen, maar toch leuk om even naar te kijken!

Zoektermen januari 2016

Eigenlijk wilde ik alleen de bovenste vijf laten zien, maar de laatste in de rij “keizersnede is heerlijk” is toch wat bijzonder. In de eerste plaats vindt ik een keizersnede niet heerlijk dus hoe ze op mijn blog uitkomen, geen idee!

Oudere berichten in januari 2016

Kennelijk zijn er ook mensen die bij wat oudere berichten uitkomen door een zoekmachine of misschien wel doelbewust rondkijken op mijn blog. Toch wel grappig om te zien dat de eerste twee eind december waren maar de rest echt wel wat ouder is en toch wordt er nog naar gekeken!

1. Bucketlist update
2. De kinderen alleen thuis laten?
3. Uiltjes traktatie

4. Fenna en meer!
5. Ships… o, nee vandaag is de schoolfotograaf er!!

Zelf blog ik vooral omdat ik het leuk vindt om mijn gedachten, ideeën, creaties en ervaringen op te schrijven en te delen. Daarbij vind ik het geweldig dat er mensen mijn blog bezoeken en reageren, voelt gewoon goed!

Eigenlijk keek ik nooit naar mijn statistieken tot er wel eens om werd gevraagd, dan gaf ik dat maar verder vind en vond ik het wel prima. Nu heb ik geprikkeld om het toch in de gaten te houden en te zien hoe het gaat!

Bekijk je statistieken dagelijks, wekelijks of maandelijks? Wat doe je met die informatie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge