Jaren heb ik geen horloge gedragen, de laatste jaren zelfs geen horloge voor mezelf in huis gehad. Door het niet dragen werd ik handig in het inschatten van de tijd. Zelden zit ik er echt flink naast, meestal gaat het goed en kom ik gewoon optijd. Onlangs betrapte ik mezelf erop dat ik mijn telefoon overal en altijd mee neem en niet eens om te bellen, internetten of te appen….

Maar hij ging dus mee om te kunnen kijken hoe laat het is, terwijl ik de telefoon eigenlijk niet altijd mee wil nemen omdat ik soms gewoon met rust gelaten wil worden. Even gewoon geen telefoontjes of berichtjes, dan kan je zeggen… neem je toch gewoon niet op, maar daar ben ik dan nog slechter in als in geduld opbrengen!

De afgelopen tijd ben ik me gaan oriënteren op horloge gebied, maar wat zijn er veel verschillende. Echt in alles heb je een keuze, de grootte, kleur, wijzers, datumnotatie, soort bandje, vorm en ik zal vast nog wel wat vergeten zijn te noemen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een relatief simpel en betaalbaar horloge van het Nederlandse merk Oozoo, zonder poespas, gewoon een horloge!

Foto is van http://www.oozoo.eu

Heb en draag jij een horloge? Zo ja, heb je er veel en wat voor een type heb je? Zo nee, waarom niet?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge