Kleurendoof? Of gewoon slechte zin?Geweldig, stom en frustrerend… de hashtag #youhadonejob, of terwijl je had maar één taak. Het zijn foto’s van situaties waarbij er iets niet klopt, iemand heeft zijn of haar werk (bewust of onbewust) niet goed gedaan en dat levert leuke, maar soms (voor mij althans) zeer frustrerende plaatjes op!

Op internet kom je ze keer op keer tegen, van die plaatjes waarbij er iets ‘net’ mis is gegaan, een scheef muurtje, niet goed gezette streep of een putdeksel die scheef zit. De meeste dingen zijn erg grappig en daar kan ik flink om lachen, soms zit er een gevoel van ‘irritatie’ bij, gewoon omdat de perfectionist in mij het niet zo zou kunnen (achter) laten.

#youhadonejob ~ Je had maar één taak

En dan de plaatjes die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen… en ééntje zelf gemaakt omdat één van mijn dochters een rolletje drop gewoon zo opeet in plaats van het af te rollen en op te eten… tja dat zou mij niet gebeuren!

Verschilletje, je had maar één taak!Hier zou ik dus echt niet mee kunnen leven…. leg die tegels recht of doe het niet!

 

 

 

 

Ik had de pups even omgedraaid... dit kan echt niet!Hé lieve pups… ga lekker eten, maar ga wel in het juiste patroon staan! Ja, ik zou de twee linker exemplaren even omwisselen.

 

 

Snij de taart goed of niet... niet zo!STOP! Dit kan niet… doe het goed of doe het niet… maar nu de oplossing? De hele taart vol gooien met poedersuiker zodat de streepjes niet meer zichtbaar zijn? Of het corrigeren en wat weg doen of stiekem opeten?

De laatste optie!

 

 

En je doet er niets aan... ongunstige prijs per literPfff, herkenbaar… ik tank met het oog continu op de cijfers en baal als het geen ‘mooie’ getallen zijn. Onlangs zelfs twee keer teveel getankt (het liep er uit….)

 

 

 

 

Scheef.... dat kan niet!Eentje waarvan ik als vrouw zonder enige expertise als het gaat om bouw niet weet hoe ik het zou moeten oplossen… ik zou me er echt dagelijks aan storen!

 

 

 

Spelletjes zijn ongelijk...

Waarom kunnen ze nu niet gewoon netjes die logo’s allemaal op precies dezelfde hoogte en in dezelfde volgorde en gelijke kleur doen?

Zo moeilijk is het toch niet?

 

 

Kauwgom op een rolletje... en dan het er gewoon afbijten terwijl het op de rol zit... dat kan niet!Waarom denk je dat het op een rolletje zit? Zeker niet om het er zo vanaf te happen… echt niet!

Netjes afrollen en een stuk(je) afscheuren, zo moet dat!

 

 

 

Leg dat nu recht... putdekselEcht, geen lastige handeling… gewoon die deksel er goed inleggen of draaien maar zo laten liggen zou voor mij geen optie zijn.

 

 

 

 

Dropveter.... dat hoor je af te rollen niet zo maar af te happen!Het rolletje drop van onze dochter… nee helemaal niet afrollen en dan eten… nee gewoon zo opeten! Daar verbaas ik me dan weer over…

 

 

 

 

Kleurendoof? Of gewoon slechte zin?De stratenmaker had duidelijk zijn dag niet, er geen zin n, wilde een perfectionist plagen of had de verkeerde bril op. Dit doe je toch niet zo?

 

 

 

 

Boccoli of wortels?Foutje! Hele mooie oranje broccoli… wat voor een kleur zouden de wortels hebben?

 

 

 

 

Kitkat verkeerd etenWaarom heeft een KitKat van die balkjes/reepjes met breeklijnen? Vast niet om het op deze manier op te eten!

Wat vindt jij van zulke foto’s? Kan je er een beetje tegen of denk je net als ik ‘Dat had best even anders gekund’?

Als je nog een voorbeeldje voor #Youhadonejob hebt laat het weten, leuk voor een volgende keer!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

6 comments

  1. Ik vind ze wel grappig. Als ik het ergens tegenkom, stoort het me niet. Maar op mijn werk ben ik wel een perfectionist. Mijn postvakje is altijd leeg aan het eind van de dag en de boeken in mijn kast staan netjes op volgorde. Ik zie het dan ook meteen als een collega een boek heeft geleend en verkeerd heeft teruggezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge