Stratenmaker had zn dag niet of de verkeerde bril op, dit kan niet!Geweldig, stom en frustrerend… de hashtag #youhadonejob, of terwijl je had maar één taak. Het zijn foto’s van situaties waarbij er iets niet klopt, iemand heeft zijn of haar werk (bewust of onbewust) niet goed gedaan en dat levert leuke, maar soms (voor mij althans) zeer frustrerende plaatjes op!

Op internet kom je ze keer op keer tegen, van die plaatjes waarbij er iets ‘net’ mis is gegaan, een scheef muurtje, niet goed gezette streep of een putdeksel die scheef zit. De meeste dingen zijn erg grappig en daar kan ik flink om lachen, soms zit er een gevoel van ‘irritatie’ bij, gewoon omdat de perfectionist in mij het niet zo zou kunnen (achter) laten.

#youhadonejob ~ Je had maar één taak

En dan de plaatjes die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen… en ééntje zelf gemaakt omdat één van mijn dochters een rolletje drop gewoon zo opeet in plaats van het af te rollen en op te eten… tja dat zou mij niet gebeuren!

#youhadonejob - je had maar één taak... tegels recht leggen!Hier zou ik dus echt niet mee kunnen leven…. leg die tegels recht of doe het niet!

 

 

 

 

Owww pups ga eens netjes op volgorde staan! Dit kan echt niet...Hé lieve pups… ga lekker eten, maar ga wel in het juiste patroon staan! Ja, ik zou de twee linker exemplaren even omwisselen.

 

 

De taart helemaal scheef snijden terwijl duidelijk zichtbaar is hoe het wel moet... dat kan gewoon niet!STOP! Dit kan niet… doe het goed of doe het niet… maar nu de oplossing? De hele taart vol gooien met poedersuiker zodat de streepjes niet meer zichtbaar zijn? Of het corrigeren en wat weg doen of stiekem opeten?

De laatste optie!

 

 

Tanken en dan geen mooi bedrag of rond getal bij liters grrrrPfff, herkenbaar… ik tank met het oog continu op de cijfers en baal als het geen ‘mooie’ getallen zijn. Onlangs zelfs twee keer teveel getankt (het liep er uit….)

 

 

 

 

Scheve muur... help!Eentje waarvan ik als vrouw zonder enige expertise als het gaat om bouw niet weet hoe ik het zou moeten oplossen… ik zou me er echt dagelijks aan storen!

 

 

 

 

Spelletjes dozen... allemaal net even anders!

Waarom kunnen ze nu niet gewoon netjes die logo’s allemaal op precies dezelfde hoogte en in dezelfde volgorde en gelijke kleur doen?

Zo moeilijk is het toch niet?

 

 

 

waarom het niet zo opeten als het bedoeld is? Waarom denk je dat het op een rolletje zit? Zeker niet om het er zo vanaf te happen… echt niet!

Netjes afrollen en een stuk(je) afscheuren, zo moet dat!

 

 

 

Putdeksel met streep ligt helemaal verkeerd!Echt, geen lastige handeling… gewoon die deksel er goed inleggen of draaien maar zo laten liggen zou voor mij geen optie zijn.

 

 

 

 

Dropveter opgerold en dan gewoon zo opeten... slecht!Het rolletje drop van onze dochter… nee helemaal niet afrollen en dan eten… nee gewoon zo opeten! Daar verbaas ik me dan weer over…

 

 

 

 

Stratenmaker had zn dag niet of de verkeerde bril op, dit kan niet!De stratenmaker had duidelijk zijn dag niet, er geen zin n, wilde een perfectionist plagen of had de verkeerde bril op. Dit doe je toch niet zo?

 

 

 

 

Mooie Broccoli...Foutje! Hele mooie oranje broccoli… wat voor een kleur zouden de wortels hebben?

 

 

 

 

Een KitKat helemaal verkeerd opetenWaarom heeft een KitKat van die balkjes/reepjes met breeklijnen? Vast niet om het op deze manier op te eten!

Wat vindt jij van zulke foto’s? Kan je er een beetje tegen of denk je net als ik ‘Dat had best even anders gekund’?

Als je nog een voorbeeldje voor #Youhadonejob hebt laat het weten, leuk voor een volgende keer!

6 comments

  1. Ik vind ze wel grappig. Als ik het ergens tegenkom, stoort het me niet. Maar op mijn werk ben ik wel een perfectionist. Mijn postvakje is altijd leeg aan het eind van de dag en de boeken in mijn kast staan netjes op volgorde. Ik zie het dan ook meteen als een collega een boek heeft geleend en verkeerd heeft teruggezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge