Tag, vragenlijstjesOp zoek naar een leuke tag, lastig! Er verschrikkelijk veel tag’s beschikbaar, maar lastig om een keuze te maken uit al die lijstjes! Op haremaristeit.nl kwam ik een leuke tag tegen die afkomstig is van teamconfetti.nl een tag die me terug in de tijd bracht, mijn jeugd of terwijl de jaren ’80 en ’90!

Lees mee, ik ben benieuwd of jij het ook nog herkent uit je eigen jeugd!

Favoriete kinderfilm

Jeugdsentiment TAG - My Little Pony filmIn mijn vroegere jeugd hadden we thuis wel een televisie maar geen computer of videorecorder. Als ik of mijn zusje ziek waren nam onze vader de videorecorder van het werk mee naar huis, die mocht hij dan lenen. Op die manier konden we dan film kijken! Mijn favoriet was My Little Pony, gok dat dit rond 1986/1987 is geweest!

Favoriete televisie serie

Wat er zo in mij opkomt zijn er wat veel, zoals de Troetelbeertjes, Teddy Ruxpin, Niels Holgersson, Alfred J. Kwak, Nathalie, Ti-Ta Tovenaar en The Wizzard of Oz. Mijn favoriet? Ik weet het eigenlijk niet…. in mijn herinnering had ik voorkeur voor Ti-Ta Tovenaar, Troetelbeertjes en The Wizzard of Oz.

Toen ik wat ouder was werd het Full House, geweldig met de familie Tanner met drie dochers D.J., Stephanie en Michelle. En de inwonende hulptroepen Joey en Jesse!

Favoriete boek

Ik was al wat ouder… was echt wel dik in de jaren ’90 maar het boek Alleen op de Wereld heeft indruk op mij gemaakt! Op een goede tweede plaats komt het grote boek van Madelief, ik kan me herinneren dat ik er uit ben voorgelezen op school en ja, ik heb het boek nu ook en lees hier uit voor!

Favoriete nummer van de Spice Gils (of een andere boy/girlband)

Lastig!! Ik was niet zo’n fan van een boy of girlband, ik was meer van Madonna. Mijn favoriete nummer vroeger van Madonna was Like A Prayer!

Ik kan me nog de huilende leeftijdsgenootjes herinneren toen er zo’n boyband uit elkaar ging, ik vond het maar onzin.

Favoriete fashion items

Van die foute bontgekleurde (relatief) korte truien met een lang boord eraan, weet je wat ik bedoel? Ik had een rose met zwart in mijn herinnering.

En verder, van die elastiek slippers, LA Gear, MAC schoenen en natuurlijk Nike zoals iedereen had!

Accessoires die ik gebruikte in deze tijd… armbandjes van panty’s, stoffen ‘haarfrutsels’, die strak zittende zwarte bandjes om de nek en wat dacht je van die ringen die verkleurde. Bij die ringen had elke kleur een andere betekenis, geweldig!

 

Favoriete snoep/snack

Die buisjes met poeder erin, zwart/wit maar ook die lolly die je dan in zo’n zakje poeder kan dopen en weer aflikken. Toen ik naar de middelbare school ging werden het Jawbreacker, die haalde we onderweg bij een klein winkeltje

Favoriete TV reclame 

Absoluut de reclame met dansende koelen van Domo Vla

Er is ook nog een reclame van Melk de witte motor waarbij een glas melk over en bar geschoven wordt, op de één of andere manier is die ook altijd in mijn hoofd blijven zitten.

Favoriete nummer

Geen idee wat nu echt mijn favoriete nummer was in mijn jeugd, waar ik erg van heb genoten is Celine Dion en A-Teens (tribute coverband ABBA). Wat ik ook een leuk nummer vond maar dat was begin jaren ’90 volgens mij was Cher met Beavis and Butt-Head met het liedje “I Got You Babe” en Captain Jack, half jaren ’90.

 

Wil je deze vragenlijst ook invullen? Leuk! Vergeet dan niet om bij je artikel een linkje naar de bron te plaatsen: Team Confetti!

Ben jij ook in de jaren 80 geboren en heb je dezelfde of andere O, ja momentjes? Laat het me weten! 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

7 comments

    1. Deze tag zag ik toen in op zoek was naar een leuke tag (google levert veel leuke resultaten), heb echt plezier gehad met invullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge