Verjaardags cadeau voor de juf!Tegelijk met de voorbereiding voor de traktatie maakte ik alvast de cadeautjes voor de kleuterjuffen die in juni hun verjaardag vierde! Dit keer zat er geen popcorn in, maar allemaal handige spulletjes! 

Benieuwd? Lees en kijk mee wat ik maakte en wat er in de potjes ging!

Juffendag!

Juffendag van de kleuters was dit keer half juni, dan vieren alle kleuterjuffen hun verjaardag en is er één feestdag! Voor de oudste kleuters nog een extraatje, ze mogen namelijk samen met de juffen op school slapen als afscheid van hun kleutertijd!

Maar een verjaardag vier je natuurlijk niet zonder een cadeautje! Nu was er een moeder die heel slim en vooral praktisch een gezamenlijk cadeau regelde, echter ons cadeautje was al klaar dus ook die ging mee naar school!

Wat maakte we voor de juffen?

Voor de juffen maakte we dezelfde soort potten klaar als voor de traktatie van onze jongste, conservenpotten die we voorzien hebben van een beestje op de deksel die we vervolgens van een leuk kleurtje hebben voorzien.

Cadeautje voor de juf! Juffendag!Simpel, betaalbaar en leuk om klaar te maken en te krijgen! Aangezien onze jongste twee juffen heeft en één stage juf maakte we drie potten klaar voor het juffenfeest!

De juffen kregen tijdens hun verjaardagsfeest een grotere conservenpot die we vulde met leuke spullen!

We stopte er een post-it blokje in, mini markeerstsiftje, super grote paperclips, kleine paperclips en gekleurd plakband.

Wat geven jullie kinderen aan de leerkracht bij een verjaardag, dag van de leerkracht of bijvoorbeeld een eindejaarscadeau? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge