september 2016 op VeusteveulDe maanden vliegen voorbij, de maand augustus is al weer aangebroken. We zijn al weer dik over het halve jaar! Inmiddels is de zomervakantie in het hele land in volle gang en dacht ik dat de statistieken zouden zakken, daar leek het ook eventjes op… gelukkig valt het mee! We blijven in een rustig tempo doorgroeien, het zou leuk zijn als het zo door blijft gaan!

Tot mijn verbazing is er elke dag een artikel online gekomen, mijn verwachting was eigenlijk dat het dit me in de vakantietijd niet zou gaan lukken. De kinderen zijn vrij, we zijn wat vaker er op uit en tussendoor ben ik aan het werk voor mijn werkgever.

Nu moet ik bekennen dat ik wat leuke projecten ben tegengekomen waar ik aan mee doe, zowel de #MamaChallenge2016 als de #30DayBlogChallengeNL inspireren me om bepaalde dingen te doen en om over bepaalde onderwerpen na te denken!

Best gelezen artikelen van juli 2016

Elke maand kijk ik terug naar de artikelen van de betreffende maand maar ook naar oude artikelen! De best gelezen artikelen die ik in juli publiceerde zijn:

  1. Boos… schandalig!
  2. Dinosaurus rugzak (roze en groen) ~ winactie
  3. Ikea bezocht, ruimtegebrek!
  4. Verjaardagsfeest oudste en klasgenootjes!
  5. PokémonGo… Nee… 

Gebruikte zoektermen juli 2016

De top vijf, in dit geval top zes van zoektermen waarbij mensen binnenkomen op Veusteveul is weinig wisselend de laatste maanden. Dit keer is het artikel over Mepal weer terug gekomen in de top vijf!

Zoekopdrachten juli 2016
Oudere berichten gelezen in juli 2016

Bezoekers lezen niet alleen nieuwe berichten, ook de oudere berichten worden regelmatig gelezen. In veel gevallen komen mensen binnen via zoekmachines, maar ook klikken ze op geadviseerde berichten op Veusteveul.nl.

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?
  2. De buurman maakte wonen tot een hel ~ Persoonlijk
  3. V&D is niet meer! Jammer!
  4. Tea Topics – Pickwick theezakjes vragen
  5. Hoax en ‘kettingbrieven’ op Facebook

Het is best typisch om te zien dat er toch vaak dezelfde artikelen tussen zitten zoals de Tea Topics, de kinderstoelen en V&D.

Tegen mijn verwachting in zijn de bezoekers aantallen iets gegroeid ten opzichte van vorige maand. Eigenlijk verwachte ik helemaal geen groei, sterker nog ik dacht eigenlijk aan een daling door de vakantie.

Sinds ik weet waar ik de statistieken kan vinden en ik ze wel eens nodig heb hou ik ze in de gaten en hoop ik elke keer weer dat het aantal unieke bezoekers blijft stijgen.

Hou jij je statistieken en je aantal (unieke) bezoekers goed in de gaten? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge