Uit tips op Veusteveul? Ja hoor, doen we ook aan! Maar bij hierbij is het zo dat het wel uitjes zijn die bij één van onze bloggers passen en we moeten er zelf wel zijn geweest voor we er uitgebreid over schrijven. Zo ging ik, Nathalie met mijn gezin en onze nichtjes met aanhang naar Jumpsquare Nijmegen. Daar belandde we niet zomaar, onze oudste dochter was er namelijk al eens geweest en was er helemaal vol van!

Jumpen, springen, trampoline’s en bakken schuimrubber!

Jammer, ik mag dit niet… mijn lijf gaat dat waarschijnlijk niet trekken dus ik kijk toe. De meiden, inclusief Peter, onze nichtjes en één van de vriendjes springen, klimmen en ‘stunten’ raak! Een heel uur lang en ik probeer van een afstandje foto’s te maken en af en toe komt één van hen langs om even een telefoon te halen, te kletsen en te laten weten hoe het gaat.

Onze nichtjes, nou ja… eigenlijk inmiddels volwassen nichtjes zijn fanatiek! Ze maken allerlei salto’s en sprongen, ik doe het ze niet na. De meiden proberen dat uiteraard wel! Een uurtje lijkt heel wat en het maakt ze wel moe, maar na een uur vinden de jongste dames het toch nog wat te kort…. die zouden nog wel een uurtje willen.

Wat is er zoal te vinden?

Jumpsquare NijmegenEr is een Basketbal Area, BattleBeam, BigAirBag, Dodgeball Area, Freestyle AreaHigh Performance Area, High Performance Area: Walk-on Wall, MonkeyBar Pit, Slackline Dock en Max-Air Jump!

Het klinkt allemaal vooral heel cool en stoer en dat vinden onze meiden dan ook! Ze gingen van het één naar het ander, klimmen, over een lijn lopen, springen en hoog ook! Weet je niet hoe je het kan doen? Hoe je een salto kan maken? Of een wat dan ook? Dan staan er jumpmasters voor je klaar!

Als je meer wil weten, klik op wat je wil weten en je komt direct op de site van Jumpsquare Nijmegen om te lezen wat het is en wat je er kan doen.

Beeldmateriaal jumpsquare….

Als je geen polsbandje (en sokken) hebt mag je niet bij de trampoline’s en de rest van de dingen, je moet beneden blijven bij de koffie en tafeltjes. Jammer, dat wel, leuke en mooie foto’s maken is er dan dus niet echt bij. Kwalitatief en divers zijn de foto’s die je hier in het artikel ziet dan ook niet zijn. Maar het geeft vast wel een beeld van hoe het er is en anders kan je even op de site van Jumpsquare Nijmegen kijken.

Op naar de volgende keer!

Jumpsquare NijmegenNu maar hopen dat de beoordeling die we hebben ingevuld de 10-rittenkaart gaat opleveren, dan gaan we nog een keer met zo’n alle plezier maken daar! Denk overigens dat we dat het toch wel het geval zal zijn, het was zo leuk dat ik eigenlijk wel een herhaling van dit uitje verwacht!

Mocht je nog een gaatje hebben de komende dagen tijdens de voorjaarsvakantie? Ga lekker naar Jumpsquare zou ik zeggen, echt een geslaagd uitje! Enne nee, dit is niet gesponsord en geen samenwerking, we hebben gewoon betaald voor ons familie uitje.

Ben jij wel eens naar zoiets als jumpsquare geweest? Zo ja, wat vond je ervan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge