Juni 2016 op Veusteveul.nl de statistiekenHet is al weer juli, de maand waarin zowel mijn jongste dochter als ik ‘verjaar’ of terwijl we zijn jarig! Juni is weer een goede en leuke maand geweest op Veusteveul.nl, we hebben net zoveel unieke bezoekers gehad als vorige maand maar uiteraard proberen we te blijven groeien. Nu het al weer juli is, is het tijd om weer even terug te kijken op de maand juni.

In juni heb ik één dag niet geblogd, ik mijn beleving heb ik meer dagen gemist maar niet dus! Op de meeste momenten lijkt het schrijven als vanzelf te gaan, ik denk er weinig over na en doe gewoon waar ik blij van word… lekker schrijven en bloggen!

De ideeën blijven kennelijk komen en ik probeer structureel bepaalde items te plaatsen, elke zondag het tea topic en ongeveer één keer per week een tag. Ook zo’n twee keer per maand plaats ik een blije blog.

Er komt vast een tijd dat er geen inspiratie of tijd is om iets te plaatsen, maar dat is dan zo… voor nu geniet ik er vooral van!

Best gelezen artikelen van juni 2016

Elke maand kijk ik terug naar de artikelen van de betreffende maand maar ook naar oude artikelen! De best gelezen artikelen die ik in juni publiceerde zijn:

  1. Winactie ~ Tricot rokje op maat
  2. Hoax en ‘kettingbrieven’ op Facebook
  3. De buurman maakte wonen tot een hel ~ Persoonlijk
  4. Cadeautjes voor kinderen… ‘ongeschikt’
  5. Brownies & downieS Wageningen geopend! 

Gebruikte zoektermen juni 2016

Er is dit keer best een wisseling in de lijst, het is wel leuk om te zien dat mijn site steeds vaker te vinden is via de zoekmachines en er op die manier mensen op Veusteveul.nl terecht komen.

Zoekopdrachten Juni 2016 Veusteveul.nl

Oudere berichten gelezen in juni 2016

Bezoekers lezen niet alleen nieuwe berichten, er wordt ook terug gekeken naar oudere berichten. Soms door zoekopdrachten maar soms ook doordat er binnen de website terug wordt gelezen.

De wat ‘oudere’ artikelen die het meest worden bekeken zijn:

  1. Kinderstoel, Stokke, Ikea of wat anders?
  2. Tea Topics – Pickwick theezakjes vragen
  3. Brownies & Downies in Wageningen
  4. Zomaar van alles delen op Facebook?
  5. Zelf kleding maken ~ jurkjes, rokjes en shirtjes!

Het is best typisch om te zien dat er toch vaak dezelfde artikelen tussen zitten zoals de Tea Topics en het kinderstoel topic.

De bezoekers aantallen zijn ten opzichte van vorige maand gelijk gebleven, de komende maanden verwacht ik geen groei het is immers bijna vakantie! Het mooie weer komt er aan, mensen gaan dan lekker naar buiten en genieten van het (hopelijk) mooie weer en de vakantie.

Heb je ook een blog? Wat zijn jou best gelezen artikelen van afgelopen maand? En wat vond je leuk op mijn site?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge