Jurkjes van Maureen! Geregeld hoor ik om mij heen van dames met een maatje meer of zoals ik met heel veel maatjes meer dat ze kleding kopen zo lastig vinden. Ik denk dat mijn man zou willen dat ik die gave bezat. Vorige week was het weer zo ver. zuchtend stond ik voor de kast, pffff niets om aan te trekken. Vol drama en met een wanhopige stem vroeg ik hem of ik in mijn lingerie over straat moest. Mijn man bedacht zich geen moment en begon mijn jurkjes te tellen. Bij dertig jurkjes begon ik al wat ongemakkelijk heen en weer te schuiven, bij vijftig was ik al druk smoezen aan het bedenken en bij zestig heb ik maar gevraagd of hij wilde stoppen.

Petticoat, petticoat roze lila geel en rood

Waar die fetisj voor jurkjes vandaan komt weet ik niet zo goed. Wat ik wel weet is dat ik me altijd op en top vrouw voel in jurkjes en ze gewoon zo heerlijk zitten. Daarbij past het goed bij mijn figuur en voel ik me mooi met een jurkje aan. Vooral op dagen wanneer ik me niet goed voel en veel pijn heb, probeer ik me op te peppen.

Lekker douchen of in bad, maskertje, insmeren met bodylotion. Mooie jurkje aan inclusief petticoat, haren föhnen, sieraden en als finishing touch rode lipgloss. Mijn motto is dan ook met jurkjes en make-up kom je bijna alles te boven. Mijn Twentse medebewoners moeten alleen nog een beetje aan wennen aan flamingo en panter jurkjes. Om maar te zwijgen over petticoats.

Nuchterheid kent zijn tijd

Niet alleen wijzen komen uit het oosten, ook om de nuchterheid staan ze hier bekend. Er zijn dan ook verschillende mensen die hun nek verdraaid hebben of met hartritme stoornissen in het ziekenhuis beland zijn, immers doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.

Al moet ik heel eerlijk bekennen dat ik vaak denk dat ze kijken omdat ze me gewoon woest aantrekkelijk vinden. Laatst was ik met de buurvrouw naar het winkelcentrum. De hele tijd keek er een meneer, ik lachte eens vriendelijk. Heb me zelf nog gewaagd aan een knipoogje en toen ik zeker was van mijn flirt moment zei ik, kijk ik heb sjans. De buurvrouw draaide zich om en zei de man vriendelijk gedag. Oeps ik bleek geen sjans te hebben, het was gewoon een bekende van haar. Wat jurkjes al niet met je zelfvertrouwen doet, met die van mij zo als je leest erg veel. Hihi!

Jurkjes van Maureen, haar guilty pleasure!

Fact

Leuke fact als kind wilde ik helemaal geen jurkjes aan. Ik kreeg thuis van die schattige ot en sien jurkjes inclusief tasje en het enige wat ik wilde waren broeken. Nu is de enige broek die ik in mijn kast heb een huispak broek met een kek koeienprintje.

Fact 2

Ook onze dochter heeft mijn shop en jurkjes skills. Helemaal nu ze ontdekt heeft (okay, met een lichtelijke verwijzing van mama) dat Lady V London ook mama en dochter jurkjes heeft, Smelt!

Het walhalla Engeland

Via een curvy site kwam ik een paar jaar geleden achter het walhalla wat Engeland heet. Mijn favoriete kleding winkel Mateloos in Amsterdam was failliet en bij toeval stuitte ik op Lady V London.

Vol goede moed mikte ik jurkjes in mijn winkelwagentje, ik werd vrolijker en vrolijker en kreeg klamme handjes. Bijna was het zo ver, vijf jurkjes want hé dan betaalde je geen verzendkosten (die smoes werkt altijd), de creditcard kon gepakt worden en wat er toen gebeurde? Storing serieus net op dit moment. Ik kon er s’nachts niet van slapen. Ik had de telefoon al in mijn handen maar volgens mijn man waren jurkjes echt geen noodgeval. Dus die dag erna heb ik uiteindelijk nog de jurkjes besteld en vanaf dat moment was ik verkocht.

85 euuuu 86 jurkjes

Jurkjes van Maureen, haar guilty pleasure!Maar okay, terug naar de kast. Mijn man bleef natuurlijk doortellen en uiteindelijk bleef de teller steken op 85 jurkjes. Van kanten classy jurkjes tot bloemetjes en van polkadot tot alle kleuren van de regenboog jurkjes. Voor elke gelegenheid heb ik blijkbaar dus toch een geschikt jurkje. nummer 86 is net geleverd een super gaaf jurkje met cupcakes erop. Niets zo leuk om als dikke dame een statement te maken. Immers mijn gewicht doet niets af aan of ik gelukkig ben, maar mooie jurkjes wel.

Wat is jou guilty pleasure om je geld aan te spenderen?

Hoi! Ik ben Maureen, ik woon samen met mijn man en onze tweeling en zoals je weet… alle wijzen komen uit het oosten ;)! Ik ben dol op lezen, schrijven, bakken, koken, winkelen, zwemmen en dan het liefst met nagellak op (dan voel ik me net een zeemeermin).

Een leuk weetje, ik heb een grote voorliefde voor vintage jurkjes met petticoat. Voor ik ziek werd 2,5 jaar geleden werkte ik vol overgave en passie als pedagogisch en beleidsmedewerkster in de kinderopvang. We zijn dan hier thuis ook graag creatief bezig en knutselen er gezellig op los.

2 comments

  1. Wow 85 jurkjes! Dat lukt mij niet;) Ik hou wel van jurkjes en rokjes wat je zegt…ik voel mij er vrouwelijk in. Ik draag ook graag broeken, maar het liefst inderdaad toch jurkjes met mooie hakjes;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge