Op naar de 100 jurkjes! Jurkjes Belloya....Terwijl de mussen zo ongeveer dood van het dak vallen en heel Nederland in de ban is van de hittegolf met tropische temperaturen van 37 graden, kan ik alleen nog maar denken aan sneeuw, winter, kerst en zelfs regen is op dit moment goed. Van gekkigheid weet ik zo langzamerhand niet meer wat ik moet doen om nog maar te zwijgen van wat ik aan moet trekken. Eerlijk is eerlijk ik heb best wat jurkjes, maar op zoveel warme dagen is zelfs mijn kledingkast niet berekend. De wasmachine maakt overuren met hoog zomer jurkjes en handdoeken,ondertussen hou ik mij zoveel mogelijk aan het hitteplan…

Relaxen, niet poetsen en binnenblijven en wil ik toch even uit dan vind je me in de vriezer bij de supermarkt ;-). Echt ik hou tijd over, tja en wat kan je dan het beste doen? My all-time favorite, shoppen. De teller stond in februari op zesentachtig jurkjes. Ik ga jullie verklappen, aan de belofte dat ik even niet meer zou shoppen heb ik me niet gehouden. We gaan aardig richting de honderd en nog steeds sta ik voor de kast en denk ik, ik heb echt niets om aan te trekken.

Liefde op het eerste gezicht

Een tijdje geleden heb ik kennis gemaakt met een super tof plussize merk, Belloya. Belloya verkoopt van maat een (vierenveertig) tot maat zeven (zesenvijftig). Het was liefde op het eerste gezicht! Mooi jurkjes, prachtige printjes en mijn favoriete stofje viscose. Viscose is een natuurlijk materiaal wat heerlijk luchtig draagt, het blijft goed in shape en de stof blijft mooi.

Belloya heeft een super snelle verzending een vriendelijke klantenservice en wat ik zelf altijd uber fijn vind is achteraf betalen. Vooral als je zoals ik nog wel eens tussen twee maten in zit, is dat ideaal want je stuurt je niet passende aankopen gratis retour.

Overal stippen

Op naar de 100 jurkjes! Jurkjes Belloya....Een maand of twee geleden kocht ik al een zwart wit jurkje met polkadots van dit merk… alleen wit zwarte keek me steeds aan, koop mij, koop mij. Toen er op een avond een kortingscode langs kwam wist ik dat dit het teken van boven was. Die jurk was voor mij! Jurkje in het winkelmandje en toen was er boven een zielig huilend meisje (dat was een tegen geluid denk ik ;-)). Je raad het al toen ik terug kwam jurk weg.

Ook Wehkamp verkoopt Belloya maar ook daar uitverkocht. Nu geloof ik heel erg in het lot, past iets budgettair niet bij ons (zoals de nieuwe auto die we nodig hebben) of is hij weg voor dat we ja hebben gezegd dan moet dat zo zijn. Maar met dit jurkje was het toch wel even anders hoor, we hadden gewoon een match. En toen keek ik afgelopen week op de site (oké, ik kijk meerdere keren per week op de site, maar hé niet verder vertellen hè) en daar stond hij. Van bijna negentig euro voor vijfendertig, echt dit moet het lot zijn. Come to mama baby!

Ja en als je dan bestelt dan hou je het natuurlijk niet bij één item. Oké normale mensen kunnen dat misschien wel, ik niet. Er zaten ook zomaar twee mooie hemdjes in mijn winkelmandje en toen ik nog even verder keek ook nog een super toffe zwarte jurk met bloemen. Prachtig voor het najaar met een mooie zwarte panty en sneakers of voor een frisse zomeravond. Al ben ik bang dat die met de weervoorspelling van de aankomende weken nog wel even op zich laat wachten. Ook van bijna negentig euro voor dertig euro, echt als een kind zo blij. Dus ik ben klaar voor het najaar qua kleding. Grapje natuurlijk 😉

Op naar de 100 jurkjes! Jurkjes Belloya....Maureen in glamourland

En zo ben ik aanbeland op het punt dat de zesentachtig jurkjes de magische grens van honderd jurkjes gaat halen. En ik moet steeds aan dat stukje denken uit de film van Ellis in glamourland, waarbij Meindert Jan zich iets te snel verliest in Linda de Mol. Ondertussen spreekt hij de legendarische, maar o zo herkenbare woorden uit ‘Oeps het was sterker dan ikzelf’.  Dat heb ik nu ook met…… jurkjes

Wanneer heb jij een oeps het was sterker dan ikzelf moment. Heb jij een hobby of een bijzondere passie waarbij je jezelf soms even verliest? Ik ben erg benieuwd. Het zal mij in ieder geval helpen me iets minder hard te schamen 😉

Hoi! Ik ben Maureen, ik woon samen met mijn man en onze tweeling en zoals je weet… alle wijzen komen uit het oosten ;)! Ik ben dol op lezen, schrijven, bakken, koken, winkelen, zwemmen en dan het liefst met nagellak op (dan voel ik me net een zeemeermin).

Een leuk weetje, ik heb een grote voorliefde voor vintage jurkjes met petticoat. Voor ik ziek werd 2,5 jaar geleden werkte ik vol overgave en passie als pedagogisch en beleidsmedewerkster in de kinderopvang. We zijn dan hier thuis ook graag creatief bezig en knutselen er gezellig op los.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge