Een poosje geleden reageerde ik op deze blog van Colin van de blog bijguusjethuis.blogspot.com gewoon omdat ik het een mooi ‘doel’ vind! Het initatief is mooi, dus hup reactie, via via was ik op de weblog van Colin gekomen.

In onze kerstvakantie kreeg ik een mailtje Notaris Guusje heeft mijn naam uit de ‘hoge hoed’ gehaald en ik krijg het boek van KanjerGuusje thuis werd er gemaild. Wil je hem door de vader Van KanjerGuusje, Lowie gesigneerd hebben of niet? Ja doe maar, zo’n bijzonder boek, doe maar! Afgelopen zaterdag viel het pakketje in de bus..

Het zat mooi verpakt, een prachtige (foto)kaart erbij en een werkelijk mooi boek! Heb al een stuk gelezen, veel dingen kan ik me nog herinneren van de blog die Lowie heeft bijgehouden, maar wat bijzonder om het zo weer onder ogen te krijgen en te lezen.

Lowie schreef in het boek “geniet” tja wat heet genieten als je zoiets moet overkomen, ongelooflijk, geen woorden voor!

Colin, héél erg bedankt voor dit boek! Bijzonder!
Zelfs mijn man kreeg kippenvel van het aanschouwen en vasthouden van dit boek!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge