Keek op de weekEen keek op de week is leuk om te schrijven en te maken, het geeft een lekker gevoel! Ondanks dat de afgelopen weken voor mij niet de beste weken waren blijft het leuk om terug te kijken. We hadden wat dagen redelijk weer, een dag super mooi weer en een paar dagen regen… natuurlijk, we zitten in Nederland! 

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 13 mei t/m 19 mei 2017.

 

Zaterdag ~ 13 mei 2017

Weekend! Onze oudste dochter moest wat eerder als gewoonlijk zwemmen, maar dat heeft ze gered! Daarna de jongste trainen en vervolgens hadden we een schminkdate op de speelgoedbank! Ons schminkteam en onze kinderen gingen schminken. Terwijl wij aan het schminken waren werd buiten veel hout weggehaald en kleingemaakt!

Na het schminken gingen mijn zusje en ik even cadeautjes halen voor onze oma en we moesten nog even richting de Action voor wat andere spullen. Daarna weer terug naar de speelgoedbank, eind van de middag weer naar huis! Rond 19.00 uur worden de meisjes als verrassing opgehaald door mijn zusje en gaan ze even snel nog weg, ze krijgen van Mimi een ‘tri-spinner’ en zijn helemaal gelukkig en blij!

Keek op de week Keek op de week
Vanavond achter de laptop wat schrijven met op de tv het Eurovision Songfestival, voor het eerst sinds jaren kijken we dat weer eens!

Zondag ~ 14 mei 2017

Moederdag, ik mag uitslapen! Tja… dat lukt dan uiteraard niet helemaal. Als ik uit bed kom hebben de meisjes hun zelfgemaakte cadeautjes en ze zijn nog met Mimi op pad geweest! Leuk! We gaan nog een poosje naar buiten, ik drink koffie en de meisjes spelen buiten!

Rond het middaguur gaan we naar mijn opa en oma voor Moederdag, we wachten even op mijn ouders en zusje en we nemen allemaal wat planten mee richting oma. Als we eind van de middag richting huis gaan begint het te regenen, niet gewoon zo hard!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
s’Avonds geniet ik nog van een flinke beker koffie in de warme zon met strak blauwe lucht! Wat later op de avond eten Peter en ik samen een reep Tony’s Chocolonely melk chocolade met noga op, lekker!

Maandag ~ 15 mei 2017 

Die maandagen vallen niet mee zeg, die blijven lastig! Ik sta op tijd op en sta ook al snel onder de douche. Daarna moet ik het eten en drinken nog even klaarmaken voor de meiden en mezelf!

Uit het werk haal ik de meiden op en gaan we snel onze tassen thuis brengen en haasten we ons naar de stad, we gaan slippers kopen! Bij de Scapino zijn de slippers van Hush Puppies in de aanbieding en aangezien die vorig jaar ook een groot succes waren kopen we die opnieuw.

Keek op de week Keek op de week
De man in huis gaat klussen en ik breng wat tijd door achter de laptop en later op de bank met een boek, even helemaal niets!

Dinsdag ~ 16 mei 2017

Keek op de weekLange werkdag, koken en weer naar het zwembad! De meiden gaan vanuit school naar oma en ik werk de hele dag. De dag vliegt voorbij, bizar zo snel! Als ik thuis kom ga ik koken en na het eten haasten we ons weer naar het zwembad. In de avond probeer ik te ontspannen en even niets te moeten, best een sport voor mij!

 

 

Woensdag ~ 17 mei 2017

Welkom ren en vlieg dag! De dag begint wat moeizaam, de meiden weten niet wat ze aan moeten doen en ook ik kijk nog eens verdwaasd door de kast. Het wordt warm vandaag, wat ga ik aan doen? De meiden trekken korte broekjes aan en ik besluit een maxi dress aan te doen.

Keek op de weekDe meiden gaan naar school en ik ga werken, om 14.00 uur haal ik de meiden op. We brengen de tassen thuis en pakken de auto, tanken en rijden door naar mijn ouders om de jongste daar heen te brengen. Vervolgens op naar Utrecht voor onze oudste dochter.

Als we rond 19.30 uur thuis komen gaan we snel douchen en naar bed, althans de dames! Peter en ik gaan nog even buiten zitten en genieten van het mooie weer!

 

Donderdag ~ 18 mei 2017

Yes! Het einde van de week is in zicht, best fijn! Helaas is het weer echt weer omgeslagen, na één hele warme en mooie dag is het nu weer regen dat de boventoon voert. Die regen is jammer, maar het zorgt wel voor krullen! Maar nee mensen, geen permanent gewoon regen!

Keek op de weekIk mag de hele dag werken en ben rond 16.00 uur bij mijn ouders, daar haal ik de oudste op en breng haar naar musical les. Onze jongste dochter en ik wachten tot de oudste klaar is voor we weer naar huis gaan.

Eenmaal thuis gaan we eten en de man gaat naar een feestje, hij eet daar! Na het eten ga ik opruimen, meiden helpen met het klaarmaken voor de nacht en tandenpoetsen en ze gaan lekker hun bed in. Ik ga even aan het werk en maak wat klusjes af, daarna ga ik weer op de bank met mijn tablet waar ik een boek op lees!

Vrijdag ~ 19 mei 2017

Vrij van het werk, zoals elke vrijdag. Het eczeem van de jongste neemt behoorlijke vormen aan sinds twee dagen en we besluiten dat Peter met haar naar de huisarts gaat. Ik redt het namelijk niet om een afspraak die ik heb, het wegbrengen van de oudste en de dokter bezoeken te combineren. Ze krijgt één of ander hormoonzalfje om het probleem op te lossen, voor het eerst weer na twee jaar gaan we dat weer gebruiken.

Keek op de week Keek op de week
Als beide meiden op school zitten, de luis weer is bestreden en ik mijn afspraak ben nagekomen vertrek ik richting de stad. Om 14.00 uur haal ik de meiden op, gaan we snel naar huis waarna we de jongste naar breakdance brengen… om 16.00 uur haal ik haar nog even snel op voor ik weer bij een andere afspraak moet zijn. De man brengt de oudste naar dansen en haalt wat te eten!

Zodra iedereen weer thuis is eten we wat en gaan de meisjes naar bed, ik duik achter mijn pc voor deze keek op de week en daarna beland ik op de bank met mijn tablet!

Heb jij nog leuke, bijzondere of mooie dingen gedaan en meegemaakt?

Fijn weekend iedereen!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge