Keek op de weekEen nieuwe keek op de week! Week twaalf dat ik op deze manier mijn week verwerkt tot een artikel. De reden? Er zijn veel dingen die geen heel artikel waard zijn, maar wel leuk in een overzicht passen. Na een lekkere korte werkweek belande we met onze billen langs de kust en wat pakte het weer goed uit! Toen we het weekendje boekte werd er regen voorspeld, daar hebben we nog niets van gezien!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 20 mei t/m 26 mei 2017.

Zaterdag ~ 20 mei

Onze zaterdagochtend begon met ons ‘traditionele’ rondje zwembad! Beide dames hadden zwemtraining! Daarna gingen we naar huis en hebben we het rustig aan gedaan.

De reden dat we rustig aan deden is dat de meiden eind van de middag een zwemwedstrijd hadden en ze daar graag uitgerust heen wilde. Aangezien de oudste toch al moe was leek het ons goed om echt zo min mogelijk te doen naast het zwemmen deze dag.

Keek op de week Keek op de week
Tussen de middag aten we macaroni, ik vulde yumboxen voor tijdens en na de zwemwedstrijd om mee te nemen en zocht ook mijn eigen clubkleding bij elkaar. Eind van de middag vertrokken we weer richting zwembad, de meiden zwommen hun wedstrijd en ik mocht de voorstart doen. Was weer leuk!

Zondag ~ 21 mei

Een dag waarop we niet veel, maar toch ook weer wel deden! Zelf ging ik weer aan de slag met de administratie van de speelgoedbank, de kinderen deden hun huiswerk en in de middag gingen we even naar de kermis! Vanuit de kermis schoven we samen met de buren aan bij de barbecue, was weer erg lekker en gezellig!

Keek op de week Keek op de week
We kwamen tot de ontdekking dat de jongste weer wat dubbele tanden in haar mond heeft! De meiden lagen redelijk op tijd in bed… voor mezelf liep het weer even anders, dat gebeurt wel wat vaker de laatste tijd.

Maandag ~ 22 mei

Keek op de weekEen gemiddelde dag… zo’n dag waarbij ik denk, wat hebben we ook alweer gedaan? We gingen uiteraard gewoon naar school en naar het werk, de meiden haalde ik om 14.00 uur weer op. We haalde thuis de auto op en vertrokken richting een afspraak die ik had, daarna door naar de speelgoedbank… de kinderen speelde daar even bij opa en ik ging naar de fysio voor mijn rug. Verder volgens mij niets spannends!

 

 

Dinsdag ~ 23 mei

Keek op de weekWow wat een dag! Ik schreef van de week al een soort van ‘frustratie artikel‘ over deze dinsdag! Van slechtere ogen en brillen uitzoeken tot hamsters en het huishouden. Het ging alle kanten op, maar voor mijn gevoel niet echt de goede! Gelukkig was deze dag ook weer relatief snel voorbij!

We kregen wel de kaartjes binnen voor Dreamnight at the zoo! Dat is dan weer wel leuk!

 

Woensdag ~ 24 mei

Werken, mijn concentratie was ver te zoeken… net als mijn zin om te werken! Gelukkig was ik al een heel eind gekomen de voorgaande dagen en kon ik het me permitteren om wat eerder weg te gaan. Eenmaal thuis ben ik eerst de financiën privé gaan doen, toen nog wat voor de speelgoedbank en ben ik nog even snel gaan poetsen en inpakken!

Keek op de weekOm 14.00 uur haalde ik de meiden op van hun laatste schooldag deze week, ik bracht de jongste naar oma en de oudste en ik gingen weer richting Utrecht in verband met haar gezondheid. Eénmaal thuis ben ik nog heel even wat gaan inpakken en verder had ik verre van zin… ik belande met twee buurvrouwen in de tuin. s’avonds ben ik nog een poosje bezig geweest met van alles inpakken voor ons weekendje weg!

 

 

Donderdag ~ 25 mei

Ondanks dat we een vrije dag hebben gaat de wekker, we staan op tijd op en gaan verder met het inpakken van de camper. We pakken alles in en rond 10.00 uur gaat Peter met de camper rijden, ik ga met de meiden nog even naar de supermarkt, vervolgens halen we Bono op en we gaan richting Julianadorp.

Mijn Google maps blijkt mijn instellingen te hebben gewist met een update naar een nieuwe android versie en ik rij voor mijn gevoel een aantal kilometer om. Bah! De meiden en de hond houden zich prima, we stoppen slechts één keer om te plassen en nemen lekker een ijsje!

Keek op de week Keek op de week

Als we aankomen op de camping is het opbouwen en klaarmaken en genieten… wat een weer! Gisteren verscheen er een heel artikel over deze stap naar vakantie en de dag van donderdag.

Vrijdag ~ 26 mei

Een camping dagje! s’Morgens gaan we even naar het strand, drinken daar koffie en gaan terug naar de camping! In de middag gaat Peter met de meiden even naar Callantsoog als ik bij Bono blijf. Als ze terug komen ga ik door naar Julianadorp voor de boodschappen om vanavond lekker de barbecue aan te steken.

Keek op de week Keek op de week
Met de oudste maak ik nog huiswerk en de jongste speelt met haar papa een spelletje kwartet! In de avond gaan we nog even naar het strand, genieten van de vrijheid en het fijne gevoel dat het ons geeft. s’Avonds kom ik dan eindelijk toe aan het lezen van mijn boek!

Hoe was jouw week? Geniet je ook een beetje van het prachtige weer?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge