Keek op de weekHet begint in mijn ogen wat saai te worden als we een ‘gewoon gemiddelde’ week hebben met werken en school, dan ondernemen we niet zoveel. Al hebben we altijd meer als genoeg te doen in zo’n week! De laatste tijd vergeet ik ook vaker om foto’s te maken, zelfs van de gevulde yumboxen zijn wat minder foto’s. Maar ik ga weer proberen een leuke keek op de week te vullen!

Zaterdag 10 juni 2017

Deze ochtend kan ik rustig aan opstarten! Ik hoef niet mee naar het zwembad, de groep waar ik bij help heeft waterpolo. De oudste heeft een training monovin zwemmen en dat is leuk! De jongste gaat waterpoloën en papa heeft de eer om mee te mogen doen.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Een groot deel van de zaterdag ben ik bezig met stofjes… ik maak namelijk wat 3/4 broekjes voor de meiden! Daarnaast ben ik nog wat bezig voor mijn blog, zitten we buiten en hou ik me bezig met het huishouden. De man trekt zijn werkkleding aan en gaat hobbyen.

En er komen pakketjes binnen, I love it! Dit keer ook een hele grote (en best zware) doos van Deleukstelunch.nl waar ik wat spullen bestelde!

Zondag 11 juni 2017

Keek op de weekIk besluit verder te gaan met het maken van de kleding en ik strijk de was. Peter brengt de jongste naar een (extra) breakdance training en er komt een vriendin van de oudste binnen wandelen, gezellig! Ze gaan samen lekker buitenspelen tot de oudste naar haar extra training gaat om 13.00 uur. Ondertussen ben ik al een eind gevorderd met de broekjes van de dames.

‘s Middags komt er een nichtje van Peter, dat is wel even gezellig! We gaan samen de oudste ophalen van de training en ik klets nog wat met andere ouders en mensen van de dansschool. De meiden zijn bekaf van het dansen, het was intensief zo met het warme weer. s’Avonds eten we heel simpel een broodje hamburger met ei, gewoon omdat we geen zin hebben om echt te

Maandag 12 juni 2017

Keek op de weekHet is veel te snel weer maandag, echt te snel! De dag is vroeg en we zijn allemaal moe, alleen de man in huis lijkt zich goed te redden. De meiden en ik hebben flink de ‘maandagblues’ wat een ellende die maandag! De meiden realiseren zich in eens dat ze ieder een nieuwe yumbox hebben voor de lunch, dat maakt ze aan het lachen en we vullen samen de trommels voor de lunch!

Als we thuis komen eten en drinken we wat, ik ga thuis aan het werk en de meiden gaan eerst lezen en leren en daarna buitenspelen. Om 17.00 uur begin ik met koken, niet veel later vertrekt de man in huis weer om te klussen bij de dansschool! Zelf krijg ik een aantal mensen over de vloer om wat werk te verzetten, eveneens voor de hobby’s van de kinderen.

Dinsdag 13 juni 2017

Deze dag is altijd wat druk, de meiden naar school, wij werken en vanuit school moet het eten klaar gemaakt worden gevolgd door veel opschieten en door naar het zwembad. Dit keer gaan we echt te laat naar huis, ik blijf weer eens te lang staan kletsen! Het is nog wel eens zo en de meiden roepen dan ook waarom ik niet wil opschieten.

Keek op de week Keek op de week
Eénmaal thuis ben ik er klaar mee en doe ik niet zoveel meer, ik zit achter mijn laptop en kijk wat rond op internet. Er komt geen artikel uit mijn vingers, ideeën genoeg maar het wil maar niet op papier, euh de blog verschijnen… het lukt me gewoon even niet.

Woensdag 14 juni 2017

Keek op de weekNa het gebruikelijke werken en school voor de meiden rijden we weer naar Utrecht. Rond 19.00 uur zijn we weer thuis. Om 16.00 uur werd ik gebeld dat mijn nichtje geslaagd is, jippie gelukt! Snel bel ik Peter om te vragen of hij een cadeautje wil halen, dat doet hij en ik ga dat s’avonds wegbrengen!

Als ik bij mijn familie ben ga ik ondertussen bij de buurvrouw en mijn collega even haar nieuwe huisje bekijken, leuk! Later op de avond wandel ik met een omweg weer naar huis, zo ik heb mijn beweging voor die dag ook weer gehad!

Donderdag 15 juni 2017

Ik heb wat afspraken en tussendoor werk ik… het is rustig aangezien de meeste collega’s in Bleiswijk zitten voor het werk bij een bijeenkomst. De meiden gaan vanuit school naar oma en vandaar uit gaan ze richting musical les.

Keek op de week Keek op de week
In de middag krijg ik mail met de nieuwe groepsindeling van school, met de leerkrachten. Ik baal, ben teleurgesteld en ergens wat boos. Onze oudste heeft wisseling van leerkrachten gehad dit schooljaar, helaas. Er werd toen aangegeven dat het erg waarschijnlijk was dat een bepaalde (vertrouwde) juf terug zou komen in haar nieuwe klas. Helaas is dat dus niet zo! Vanwege wat ‘problemen’ met onze dochter baal ik, dit voorspeld wederom geen goed en fijn begin van het nieuwe schooljaar.

Vrijdag 16 juni 2017

Mijn vrije dag van kantoor… man, wat een berg werk heb ik te doen thuis! Ik moet het huishouden even bijwerken, ik wil echt even lopen, foto’s maken voor twee klusjes en de winactie moet online die voortkomt uit een leuke samenwerking!

Keek op de week Keek op de week
Na het lopen spring ik even onder de douche en dan wil ik aan het werk! Als ik foto’s wil gaan maken en alles uit de (koel)kast haal blijken er wat producten na één dag in huis niet meer mooi te zijn, dus terug naar de winkel. Helaas geen munt meer, dus geld terug en door naar de groenteboer. Daar haal ik natuurlijk weer veel te veel!

Keek op de week Keek op de week
Ik koop nog wat extra groenten en gedroogd fruit en nog wat ander lekker maar (redelijk) gezond spul voor de traktatie van de jongste. Om 14.00 uur haal ik de dames op van school en we wandelen naar huis. Iets voor 15.00 uur moet de eerste al weer naar breakdance les, gevolgd door de oudste om 17.00 uur. We eten laat wat en de meiden gaan naar bed terwijl ik me even ‘creatief uitleef’ op minivlagenlijntjes.

Hoe was jouw week? Is het bij jullie ook een ‘eindsprint’ richting het einde van het schooljaar?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge