Keek op de week - eindvoorstellingWat een warme week was het! Er werd gesproken over een hittegolf, maar of dat nu werkelijk zo was? Geen idee! Zo heb ik het niet ervaren, twee dagen vond ik het wel pittig op kantoor… zwetende handjes en niet helemaal lekker met mijn hoofd erbij. Slapen ging prima, ik sliep zelfs onder mijn dekbed! Om de één of andere reden had ik het nogal koud. We hebben weer van alles gedaan en meegemaakt de afgelopen week, ik vertel het in deze keek op de week!

Zaterdag 17 juni 2017

Een dag waar we ons al maanden op hebben voorbereid, ik ging met een aantal andere vrijwilligers mee op reis naar het Nationaal Militair Museum in Soest met een groep veteranen. Dat was niet geheel zonder reden… in de voorgaande maanden zijn we met een aantal mensen bezig geweest om een verrassing voor mijn vader, Bert voor elkaar te krijgen!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week  
Het ‘schoolreisje’ zoals ik het gekscherend noemde was leuk, we hebben plezier gehad en mooie dingen gezien. Na het reisje was er een borreltje drinken en blauwe hap eten! Maar er was ook een toespraak van de Locoburgemeester van Wageningen, Dennis Gudden. Hij mocht het Wagenings Erezilver uitreiken naar mijn vader, voor het feit dat hij al meer als 40 jaar vrijwilligerswerk verricht. Ook was wethouder Lara de Brito aanwezig alsmede ook vertegenwoordigers van andere organisaties die betrekking hebben op het vrijwilligerswerk dat hij heeft gedaan!

Zondag 18 juni 2017

Keek op de weekDe grote dag voor de meiden! Maanden hebben ze geoefend en getraind voor de dansvoorstelling van Bransz! Het is eigenlijk jammer dat er maar één keer per jaar een voorstelling is, maar wat was het weer leuk en mooi!

Het was wel wat warm, gelukkig was er dit jaar een buiten voorstelling en een binnen voorstelling. Buiten genieten van het zonnetje en binnen in een wat koeler klimaat genieten van ruim een uur dans en muziek. Onze meiden hebben zichtbaar genoten, beide meiden zijn fanatiek met breakdance en musical bij de dansschool en dat mochten ze nu laten zien.

Maandag 19 juni 2017

Na een lange, warme en intensieve zondag was het even wat behelpen in de ochtend. De meiden waren hun bed niet uit te krijgen…. het is maar goed dat er niet al te veel van ze werd verwacht deze maandag. Ik maakte ‘s morgens de traktaties voor groep 3 klaar.

Keek op de week Keek op de week
Vanuit school vierde we het kinderfeestje van de jongste, zeepjes maken en lekker spelen! Dat spelen werd een (behoorlijk) vies worden in de tuin met water en zand, maar hé dat is gezond toch? Gelukkig hadden de ouders zich daar al op ingesteld en was het verder prima.

Het was een gezellig, druk en warm feestje maar het mocht de pret niet drukken. We sloten af met een berg patat, snacks en frietsaus op de tafel…. we doen niet aan borden met een feestje!

Dinsdag 20 juni 2017

Vandaag mocht ook ik weer aan de bak, het koste wat moeite en er lag een berg werk… maar het is gelukt! Uit het werk snel naar huis en ondanks de warmte gewoon eten gekookt, even goed eten is ook wel belangrijk! Na het eten ging ik met de jongste richting het zwembad voor haar zwemtraining, echt na het bezoekje aan het zwembad was ik lek… was even zweten langs de badrand.

Keek op de week Keek op de week 
Woensdag 21 juni 2017

Yes een korte dag! Maar wat was het warm op kantoor, zonder airco is het dan best pittig om je hoofd er goed bij te houden. Na het werk de meiden weer opgehaald, even snel een gevulde yumbox voor onze oudste opgehaald, getankt, jongste naar oma en wij weer richting Utrecht.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Voor het eerst waren we voor 19.00 uur thuis vanuit Utrecht! We aten kant en klaar pizza’s op verzoek van de jongste maar bah wat is dat smerig… ik hou er echt niet van. Lekker zelf maken of een goede pizza bestellen maar de volgende keer!

Donderdag 22 juni 2017

Een lange dag… maar ook de warmste dag! De meiden zagen als een berg op tegen school, het was gewoon te warm maar ook zagen ze het mogelijke bruine water niet zitten. Kan ik dan mijn handen wel wassen? Bruin water is vies! Maar goed alles viel mee, geen bruin water gezien hier.

Op het werk werden inmiddels de ventilatoren uitgedeeld, hadden we de ramen en de deur open, dronken we genoeg en kregen we ijs om de werkdag door te komen! Een lange dag, maar niet zo efficiënt en soepel… de warmte werkt dan niet echt mee.

Keek op de week Keek op de week
De meiden gingen uit school naar oma en vervolgens naar musical les, helaas stopt de musical docent op donderdag. Best jammer! We hopen op een leuke en goede vervanger en anders misschien naar de dinsdag, daar blijft ze wel les geven. Maar even zien!

Vrijdag 23 juni 2017

Het is lekker afgekoeld… fijn! Vandaag thuis aan het werk, voor de speelgoedbank en mijn blog wat dingen gedaan en wat in huis gerommeld. Nog meer als genoeg te doen… maar te weinig tijd vandaag ondanks mijn ‘vrije dag’.

Keek op de week 
De meiden om 14.00 uur weer opgehaald, om 15.00 uur de eerste weer naar dansen en om 17.00 uur de oudste naar breakdance. Na het dansen eten we patat, ik ga nog even achter de laptop aan gezien we morgen weer de hele dag op pad zijn en ik probeer nog even lekker te niksen… zoals gewoonlijk mislukt dat weer eens!

Hoe was jouw week? Hoe ben jij de warmte doorgekomen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge