Keek op de weekHet voelt alsof de dagen te kort zijn, we te veel doen en nog moeten doen. Veel gespreken en afsluitingen van verschillende activiteiten. Neem daarbij op te starten acties voor het volgend seizoen en meedenken over zaken voor het nieuwe schooljaar en sportseizoen. Leuk…. super leuk allemaal! Maar het mag van mij wel 10 juli zijn, de eerste vakantiedag van de kinderen en daarmee ook alvast een soort vakantie voor mij!

Zaterdag 24 juni 2017

Uiteraard begon de dag met zwemmen, de laatste keer ‘gewoon’ zwemtraining op zaterdag voor dit seizoen! De oudste had een normale training. Nou ja niet helemaal normaal… ze moesten namelijk allemaal zelf even voor de groep, om te zien en ervaren. Dat vonden de zwemmers wel wat volgens mij! De jongste groep, waar ik help mocht afzwemmen voor de slag waar ze bij liggen. Onze jongste heeft al haar stickers gehaald voor de rugcrawl en mag door naar de borstcrawl! Daarna vergadering, ik notuleer weer “veusteveul” en schrijf zes pagina’s vol.

Keek op de week  Keek op de week
Begin van de middag gaan Peter en onze oudste dochter alvast op pad met een aantal vrijwilligers van de speelgoedbank. Zij zijn optijd gaan opbouwen voor een markt waar we met de Speelgoedbank aanwezig zouden zijn. Nadat ik de jongste naar een (slaap)kinderfeestje heb gebracht ga ik ook die kant op, helaas valt het weer tegen en is het nat… maar we halen toch nog wat geld binnen voor Speelgoedbank Wageningen!

Zondag 25 juni 2017

Keek op de weekOm 10.30 uur kan ik de jongste weer ophalen van het feestje, ze is moe en erg gezellig, die heeft hoog nodig wat uurtjes rust nodig! Ondertussen is onze labrador, Bono flink bezig en doet zijn best om op de één of andere manier op bed te komen en daar heerlijk te gaan liggen slapen… en het lukt hem ook nog!

Begin van de middag ga ik met de oudste naar de dansschool, zij volgt een dansworkshop en geniet daar erg van! Eind van de middag gaan we weer naar huis, we eten en de meiden gaan optijd naar bed. Wij doen een avondje rustig aan!

Maandag 26 juni 2017

Zoals het bijna elke maandag gaat vertrokken we met enige moeite op tijd het huis om naar school en werk te gaan, om 14.00 uur haalde ik de meiden weer op! In de middag doen we even rustig aan, eind van de middag moet ik naar de fysio en de meiden gaan mee.

Keek op de week Keek op de week
Na het bezoekje aan de fysiotherapeut gaan we boodschappen doen. We halen wat fruit bij de groenteboer en de nodige overige spullen bij de Jumbo. Normaal gaan we niet naar de Jumbo maar geen zin om weer naar de andere kant van Wageningen te rijden.

Dinsdag 27 juni 2017

Keek op de weekPhoe, werken en nog wel de hele dag ook! Nou ja, de hele dag… het is een lange dag voor mij, ik werk zelfs (weer) iets langer. Vanuit het werk haal ik de oudste en haar vriendinnetje op en gaan we weer richting de dansschool. Onze jongste doet een proefles ballet en zij moet opgehaald worden.

Vanuit de dansschool parkeer ik thuis de auto en brengen we snel het vriendinnetje thuis. Zodra we thuis zijn eten we snel een broodje en weer naar het zwembad waar de kinderen nog een laatste afsluitende leuke zwemtraining hebben!

Woensdag 28 juni 2017

Dé ren en vlieg dag van de week, maar het is de laatste voorlopig! s’Morgens snel naar school en het werk, ik op de fiets want ik heb een bijeenkomst waar ik bij moet zijn. Drie keer over regen ik nat… man wat een weer was het! Om 13.45 uur ga ik snel naar huis, breng de fiets thuis en pak de paraplu’s en loop naar school.

Vanuit school snel naar huis, spullen pakken en weer door oma ophalen om vervolgens naar Utrecht te rijden waar onze oudste dochter haar laatste dag heeft van een sportief traject vanuit het wkz. We doen gezellig mee, kijken en horen hoe het is gegaan en wat de gedachten zijn rondom onze dochter.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Op de terugweg pakken we ter afsluiting afrit Veenendaal en zoeken de grote gele M op! Verrassing!! We brengen oma naar de Speelgoedbank en blijven daar eigenlijk wat te lang en de meiden liggen (veel) later als normaal op bed.

Donderdag 29 juni 2017

Werken en hard, helaas krijg ik mijn werk niet eens af terwijl ik wederom langer op kantoor zit. Het is niet anders, ik besluit wat taken te laten liggen voor volgende week in de hoop dat ik dan mijn werk wel af krijg, al betwijfel ik het! Vanuit het werk haal ik de auto op en ga pik ik snel de oudste op om haar naar musical te brengen en de jongste op te halen. Met de jongste wachten we nog een uur en dan is de oudste ook klaar, lekker naar huis!

Keek op de week Keek op de week
De meiden en Peter eten thuis en ik ga richting de wok in Rhenen, samen met andere vrijwilligers (trainers) van de zwemvereniging. Was gezellig en lekker! De rest van de avond sta ik in rust stand, ik ben kapot!

Vrijdag 30 juni 2017

De dag begint met loslaten! De oudste heeft afgesproken met wat vriendinnen op het schoolplein waarna ze samen naar het zwembad fietsen. Op donderdag heb ik nog contact met de andere moeders, we komen tot de conclusie dat het goed is, ze gaan zelf maar ze kennen de weg blind gokken we.

Terwijl de oudste dame richting het schoolplein en later het zwembad gaat, moet de jongste richting KV Wageningen voor het eindfeest met spelletjes. Het eindfeest is eigenlijk een weekje te vroeg, ze moeten volgende week nog vier dagen naar school op ‘onze’ school. De meiden hebben veel plezier en zijn moe aan het einde van de rit! Na dit feestje gaan ze s’middags ook nog naar breakdance, ook dat is best intensief. De oudste stopt eerder met dansen, ze heeft buikpijn en daarnaast moet ze morgen heel vroeg op voor het eerste deel van de clubkampioenschappen!

Keek op de week Keek op de week
Mijn nieuwe kammen en de borstels komen ook nog binnen! Verder komen er nog wat pakketjes, maar tja over die inhoud kan ik nog even niets vertellen, volgt over een poosje!

Hoe was jouw week? Wacht je net als ik met smart op de vakantie? Even meer rust in de tent?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge