Keek op de week #018Sinds de vorige keek op de week slechts twee nieuwe berichten op Veusteveul.nl, dat is weinig! Helaas was of ben ik er zo eentje die haar foto’s extern heeft gehost en dat gaat mis, daar ben ik dus vooral mee bezig geweest en het is nog lang niet klaar! Daarnaast een klassenfeest en werken, kortom te weinig uren in een dag voor mij! Daarom nu maar weer een keek op de week!

Zaterdag 1 juli 2017

Om 7.15 uur zijn we al op het zwembad, vroeg voor ons! De man zit met de jongste op de tribune, de oudste mag al zwemmen tijdens het ochtend gedeelte van de wedstrijd en ik zit bij de puntentelling voor de clubkampioenschappen.

Keek op de week #018 Keek op de week #018 Keek op de week #018
Na het ochtend gedeelte zijn we rond 10.30 uur thuis en doen we lekker rustig aan! Eind van de middag gaan we weer richting het zwembad voor het tweede gedeelte van de wedstrijd. De jongste mag nu ook zwemmen, Peter kijkt toe en ik mag weer helpen bij de puntentelling.

Bij de prijsuitreiking blijkt de oudste derde te zijn geworden en de jongste is clubkampioen in haar groep! Daarna lekker naar huis, we zijn er klaar mee!

Zondag 2 juli 2017

Geen planning… althans het was een ‘rustige’ dag! Op zaterdagavond besloten we kaartjes te bestellen voor de film, samen met vrienden gingen we naar de film, Verschrikkelijke Ikke 3!

Keek op de week #018
Als we weer thuis zijn maak ik yoghurt/fruit ijsjes en doen we rustig aan…  eind van de middag ga ik even naar de Etos en haal een uitwasbaar kleurtje voor de dames, ze willen zo graag een kleurtje in hun haar! Ik zwicht en ga het zelfs voor ze halen…

Keek op de week #018 Keek op de week #018 Keek op de week #018

Maandag 3 juli 2017

De laatste week school gaat van start! De rode kleur bij onze oudste dochter is super leuk geworden, de turquoise kleur bij de jongste pakt wat minder goed. Het haar is te donker voor een spoeling, maar je ziet het wel iets, anders moet je gaan bleken en nee… dat doen we niet!

Keek op de week #018 Keek op de week #018 Keek op de week #018
De meiden gaan naar school, ik ga werken en om 14.00 uur haal ik ze weer op. Ze hebben hun rapport meegekregen, beide dames gaan over naar de volgende groep! Eindelijk hebben we de flesjes binnen voor de juffen, net op tijd!
s’Avonds maak ik de bedankjes voor de juffen klaar, vijf stuks! Morgen gaan de eerste bedankjes mee naar school, voor de juffen die er dan voor de laatste dag zijn.

Ik kom erachter kom dat alle foto’s op mijn site niet meer werken. Ik ben één van die mensen die gebruik maakt van Photobucket voor mijn foto’s, maar dat werkt niet meer het mag kennelijk niet meer. Kortom, zo’n 800 berichten door! En dat is sh*t en wordt een project voor de komenden weken of zelfs maanden vrees ik.

Dinsdag 4 juli 2017

Keek op de week #018In tegenstelling tot gisteren is dit een lastige dag, pittig dagje voor de kiezen! Ik voorzie voor mezelf een lange werkdag en de meiden gaan bij opa en oma spelen na schooltijd.

Na een lange werkdag kom ik thuis, is er gekookt en doen we rustig aan… nou ja ik kruip weer achter de laptop om het ‘fotoprobleempje’ stukje bij beetje te verhelpen. Ik ga weer veel te laat naar bed!

 

Woensdag 5 juli 2017

Gewoon geen foto gemaakt die geschikt is! Oeps! Maar goed, het was vandaag werken, school voor de meiden en vanuit school ging er een vriendin met haar dochter mee naar huis voor een haarkleurtje! Daarna pakken de meiden alle spullen in voor het kinderfeestje van de oudste! We houden een klassenfeest en een aantal meiden blijven slapen.

We eten wat en s’avonds zit ik (te lang) gezellig buiten! Eind van de avond pak ik nog snel wat spullen in!

Donderdag 6 juli 2017

Feestdag! De laatste schooldag, er gaan pannenkoeken in de broodtrommel mee naar school! Als ik de meiden naar school heb gebracht haal ik samen met mijn zusje nog even alle boodschappen en drinken we nog even een kop koffie bij de Hema voor we een vriendin thuis ophalen en de meiden gaan ophalen van school.

Keek op de week #018We gaan vanuit school naar de speelgoedbank, daar maken we alvast alles klaar voor het (klassen)feest, eigenlijk het kinderfeestje van onze oudste, dat om 16.00 uur begint! De BBQ staat klaar, de fruitsalade is gemaakt en we hebben alles klaar gezet.

Om 15.45 uur komt de eerste klasgenoot al binnen, gezellig! Er komen 19 kinderen, het is een kleine klas en wat is het leuk! Binnen is er een disco en buiten is er alle ruimte om te spelen, we vieren van 16.00 tot 20.30 uur met de klas een feest! Een paar meiden blijven gezellig slapen!

Vrijdag 7 juli 2017

Laat slapen, veel wakker maar om 7.00 uur weer op! Ja, het kan allemaal. Met een nacht vol met onweer, lekke luchtbedden en veel regen en onrust hebben we het overleefd, we zijn op tijd weer wakker. Om 8.00 uur vertrek ik met bijna alle dames richting de supermarkt voor het ontbijt!

Keek op de week #018 Keek op de week #018
Om 10.30 uur worden ook deze dames allemaal opgehaald en gaan wij aan het opruimen, eerlijkheid dwingt me om te zeggen dat het me niet goed afging naar een nacht half op de harde grond. Mijn rug protesteert en echt opschieten doet het niet. We rijden rond 14.00 uur naar huis, daar worden alle cadeautjes uitgepakt, bekeken en ook de hamster kijkt mee of er wat leuks bij zit!

‘s Avonds eten we een ijsje bij de ijssalon en halen we nog even wat boodschappen in de stad. De jongste is bijna jarig en heeft geen idee wat ze voor haar verjaardag wil… ze besluit dat ze wel schoenen wil! Het worden Skechers, helaas voor haar komen ze pas dinsdag binnen… een dag na haar verjaardag aangezien ze niet op voorraad waren.

Dit was onze week, wederom een week vol afwisseling! Nu gewoon zes weken vanavond voor de kinderen!

Hoe was jouw week? Is bij jullie de vakantie al begonnen voor de kids? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge