Keek op de week #019De eerste week van de schoolvakantie hebben we achter de rug! Ze voelde zich niet fijn, ze ging zelfs niet naar een kinderfeestje, ze sliep een groot deel van de dag. De oudste genoot vooral van de rust van het feit dat ze maandag niet richting school hoefde te gaan. Het is ook lekker, even niet zoveel moeten! Een groot deel van de week brachten ze bij opa en oma door, wij moesten namelijk nog ‘gewoon’ werken.

Zaterdag 8 juli 2017

Bij het opstaan klaagt onze jongste over hoofdpijn en buikpijn, ik denk eerst nog ze vindt het gewoon allemaal spannend. Ze heeft vandaag namelijk een kinderfeestje en morgen vieren we haar ‘grote mensen feestje’ alvast want maandag is ze echt jarig.

Keek op de week #019
We zeggen het kinderfeestje waar ze heen zou gaan af, ze gaat op de bank liggen en ze slaapt tot half van de middag! Ze is kennelijk zo moe en helemaal op dat ze niet eens beweegt of praat in haar slaap, ze is echt helemaal ‘uit’. Als ze wakker wordt is ze verward, ze heeft echt diep geslapen! De hele dag ben ik met haar thuis… de man doet alle boodschappen.

Zondag 9 juli 2017

Keek op de week #019Feest! Tenminste dat hopen we, gelukkig staat ze goed en fit op. Ben dan ook erg benieuwd of het de hele dag goed zal gaan. Maar het is mooi weer, we vieren onze verjaardagen en we gaan lekker taart eten (en de rest van al het lekkers). Om 9.30 uur zijn we op de speelgoedbank waar we onze verjaardag vieren en genieten van de tuin die we daar hebben met alle visite.

Ze krijgt super leuke cadeautjes, net als ik dat krijg! De visite en wij zitten buiten, de kinderen spelen en kruipen achter de pc (want het mag van opa). We sluiten af met een BBQ voor de mensen die nog zijn blijven plakken, op is op, maar we blijken meer als genoeg te hebben. We ruimen alles op en gaan naar huis, we zijn allemaal moe! Gelukkig zijn de meiden en ik morgen vrij!

Maandag 10 juli 2017

Keek op de week #019Nu is onze kleinste en jongste dame echt jarig! De versiering is opgehangen en er ligt nog één cadeautje te wachten, we gaan zonder papa (die is werken) nog even een taartje eten bij de Hema. Daarna gaan we door naar opa en oma, daar komt de kapster en vieren we nog een klein beetje de verjaardag.

Bij mijn ouders eten we ook en de meiden blijven vanaf vandaag tot en met donderdag bij mijn ouders, wij… de man en ik moeten helaas deze week en volgende week nog werken. Volgende week gaan ze dus weer naar mijn ouders, maar dan gaan ze gewoon op vakantie de bofkonten!

Dinsdag 11 juli 2017

Zo dat werken valt even tegen… om 06.30 uur ging mijn wekker en om 7.02 ben ik op kantoor! Lekker snel hé? Dat is dan het voordeel van geen kinderen in huis. Ik werk ruim acht uur deze dag, werk flink door en de achterstand van mijn vrije dagen is bijna weg na deze dag! Lekker!

Keek op de week #019 Keek op de week #019
Als ik thuis kom ga ik even de bestelde schoenen (verjaardagscadeautje) van de jongste ophalen en breng ze bij haar langs, ze is er helemaal blij mee! Eindelijk haar ‘felbegeerde’ Skechers, inclusief glitters… gelukkig vindt zij ze prachtig. Ik blijf nog even plakken en ga vervolgens boodschappen doen en naar huis, thuis eten we wat en Peter gaat klussen terwijl ik me bezig ga houden met de strijk was! Daarna duik ik achter de laptop voor wat administratie voor de Speelgoedbank en daarna mijn blog.

Woensdag 12 juli 2017

Weer spring ik om 06.30 uur mijn bed uit, even snel douchen en ik neem mijn drinkontbijtje waarna ik mijn yumbox uit de koelkast trek en richting kantoor ga. Mooi op tijd ben ik er, gelijk met de facilitair medewerker die het pand s’morgens openmaakt, ik zeg top! Tot 15.30 uur werk ik en daarna ga ik naar huis… het is wel weer genoeg! Mijn achterstand is weg en ik heb zelfs al wat incidentele dingen kunnen doen.

Keek op de week #019 Keek op de week #019
Eénmaal thuis ga ik de woonkamer opruimen en poetsen… tjonge wat was dat nodig zeg! Ik of eigenlijk we moeten ons schamen! Goed de woonkamer is gepoetst, de meubels zijn aan de kant geweest om de vloer onder handen te nemen en ik heb opgeruimd en veel weggegooid. Na het eten vertrekt de man weer om te klussen en ik ga met mijn blog aan de gang en mijn mailtjes beantwoorden.

Donderdag 13 juli 2017

Laatste werkdag van deze week, nog twee weken werken en dan heb ik ook vrij van het werk! Yes! We gaan niet op vakantie, maar gewoon niet hoeven werken is al heerlijk! Goed ik ben dus weer vroeg van huis en ben weer op tijd op kantoor, er ligt nog wel het één en het ander wat ik kan doen maar ik ga op tijd naar huis. Ik heb bijna al mijn uren al weer gemaakt en neem voor die laatste paar uur wel verlof op. Volgende week mag ik weer werken, dus komt vast wel goed.

Keek op de week #019 Keek op de week #019
Ik haal s’middags de kinderen en al hun zooi op, we gaan eerst even thuis alles uitpakken en de was aanzetten! Rond 16.00 uur rijden we naar Arnhem. Een aantal weken geleden heeft onze oudste dochter een workshop gevolgd en vandaag was de flashmob waarvan ze de dansjes hebben aangeleerd tijdens die workshop.

Wat was het ongelooflijk gaaf en leuk om te zien! De dansers waren in het zwart met rood gekleed en spontaan was er een mooie grote groep aan het dansen, met een aantal dansers van ‘onze’ dansschool. Na de flashmob zijn we nog even naar wat winkels geweest. Daarna naar huis… over de rit naar huis hebben we het maar niet al te veel, die duurde namelijk te lang en teveel omwegen in verband met een wegafsluiting.

Vrijdag 14 juli 2017

En dan is het vrijdag, de laatste dag van de week en de eerste week van de zomervakantie is al weer voorbij! De meiden hebben redelijk uitgeslapen vanmorgen. Ik werd wakker van de glazenwasser, die zijn werk overigens wel wat beter mag doen… man, man wat slecht. We besluiten dat we naar Ouwehand gaan, maar ik was even vergeten dat ik om 12.00 uur door een journalist zou worden gebeld. Dus verplaatsen we ons bezoek naar de middag!

Keek op de week #019 Keek op de week #019
We gaan rond 13.00 uur richting Rhenen, we lopen wat door het park en gaan bij de panda’s kijken. Ik snap echt de hele hysterie rondom het hele panda gebeuren niet zo. Ze liggen in hun verblijf en slapen wat, rollen wat en eten wat.. dat is het wel zo’n beetje. Na de panda’s zijn we naar de zeeleeuwenshow geweest en we hebben nog wat rondgelopen. Het was even gezellig om wat met de meiden te doen!

Hoe was jullie week? Heb je al vakantie of misschien bijna?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge