Keek op de week #020Onze week liep weer eens helemaal anders als van te voren bedacht en gepland. De meiden vertrokken zondag met opa en oma naar Sint Maartenszee en wij moesten werken, toch besloot ik woensdag ook weg te gaan! Daarnaast thuis veel gedaan aan het huishouden en ook voor de speelgoedbank ben ik goed bezig geweest, een bezige week dus al met al! In deze keek op de week vertel ik in het kort weer alle ins en outs.

Zaterdag 15 juli 2017

Vorige week zaterdag vierde we de verjaardag van onze oudste dochter en mij, maar vandaag ben ik echt jarig. Al een aantal jaren vier ik de verjaardag samen met mijn dochtertje omdat ik niet zo van het verjaardag vieren ben.

Keek op de week #020 Keek op de week #020
De man in huis ging vrienden helpen met verhuizen en ik ging naar de speelgoedbank met de meiden, daar was hulp nodig! Na onze dienst op de speelgoedbank zijn we taart gaan eten, samen met de buren zouden we nog even de verjaardag van onze dochter vieren. Tijdens het koffie drinken en taart eten kwamen er geheel onverwachts nog vrienden langs, leuk!

Zondag 16 juli 2017

De meiden worden rond 10.30 uur opgehaald door opa en oma, ze gaan mee op vakantie naar Sint Maartenszee. Aangezien wij moeten werken is het niet anders, zij gaan genieten met opa en oma en wij moeten aan het werk! Als ze zijn vertrokken vertrekt Peter ook, hij gaat klussen. Ik ga thuis aan het werk, de eerste kinderkamer is aan de beurt.

Keek op de week #020 Keek op de week #020 Keek op de week #020
Als Peter terug is om de formule 1 te gaan kijken vertrek ik samen met Ingrid en haar dochter naar Arnhem, we moeten daar echt ‘hoognodig’ inkopen doen! Ik besluit mezelf een paar schoenen cadeau te doen waarmee ik lekker kan wandelen en nog wat kleding, voor de meiden haal ik nog zwembrilletjes en een bal waar ze op kunnen zitten.

Maandag 17 juli 2017

Keek op de week #020Werken, zo geen zin in! Maar hé het gaat vlot, geen kids in huis en ik heb gisteravond mijn yumbox al gevuld. Dus hup onder de douche, aankleden en naar kantoor! Ik maak een lange dag en heb al veel werk af, dat beloofd wel wat goeds voor de rest van de week…. het is immers vakantie.

Als ik thuis kom besluit ik even wat te drinken en vervolgens ga ik maar weer aan het opruimen en schoonmaken, dit keer de tweede kinderkamer, man wat een werk! Wat een hoop zooi hebben die meiden, overal kom ik spulletjes tegen. Maar na een paar uurtjes zwoegen en het flink warm hebben is ook die kamer klaar! Lekker na de woonkamer en de andere slaapkamer gisteren.

Dinsdag 18 juli 2017

Wederom een lange dag werken, gewoon weer 9 uurtjes gewerkt! Echt, de tijd vliegt voorbij… maar al het werk is klaar! Met een beetje geluk en goodwill ben ik morgen tussen de middag klaar en kan ik een klein beetje vakantie gaan vieren. Dan heb ik een lang weekend en kan ik morgen, op woensdag al naar de meisjes toe, dat zou fijn zijn!

Keek op de week #020 Keek op de week #020
Als ik thuis kom ga ik de was doen, dat is best veel en ik strijk ondertussen ook nog even alles weg… wat een klus!
In de middag komt de postbode… ze brengt een doos vol bolero! We beginnen met de smaak limoen! s’Avonds gaan we even ergens eten, geen zin om te koken en even niet zo lekker in mijn vel.

Woensdag 19 juli 2017

Om 7.00 uur zit ik weer op het werk en de auto staat op het terrein van mijn werk, met een tas kleding en mijn toilettas. Ik ben van plan echt naar de meisjes te gaan, alleen! Om 7.00 uur start ik vliegensvlug en in korte tijd heb ik de mailbox weer leeg, alle opdrachten verwerkt en wat controles gedaan. Lekker! Dat gaat goed, nu wachten op mijn collega, dagboeken kunnen dan verwerkt worden en ik zet de betaalrun klaar… shit, een fout! Weer opnieuw… gelukt en om 11.20 uur sluit in mijn pc af, ik heb weekend! En dat op woensdag!

Keek op de week #020 Keek op de week #020 Keek op de week #020
Ik stap ik de auto en rij op mijn gemak naar Sint Maartenszee, richting mijn meiden! ‘s Avonds gaan we naar dé braderie in Callantsoog. Samen met mijn moeder en de meiden geniet ik van het mooie weer en de zeelucht. Het is nog lang warm en de meiden kunnen niet slapen. Zelf duik ik er ook vroeg mijn bed in, ik ben moe en voel me niet zo fijn.

Donderdag 20 juli 2017

Wakker worden na een flinke nacht doorslapen is fijn, ik voel me niet fijn, maar wel uitgerust! Dat is lekker, kennelijk ben ik toe aan rust en even niets. De laptop is mee… maar ik doe heb geen moment aan het enigste dat ik (veelvuldig) aanraak is mijn telefoon, mijn Canon en ik blader wat door een oud exemplaar van het tijdschrift Happinez.

Keek op de week #020 Keek op de week #020 Keek op de week #020
Wel gaan mijn moeder, de meiden en ik even naar Schagen, daar is het weer één en al folklore. Er is daar in de zomer elk jaar een aantal weken een historische optocht en braderie. Dit keer is het thema klederdracht dus we zien veel verschillende klederdrachten. Daarnaast is er markt en uiteraard gewoon de winkels! We gaan nog even wat eten en drinken bij De Carrousel in winkelcentrum Makado.

Eind van de middag lig ik bijna twee uur op bed, ik slaap heerlijk en wordt gewekt als het eten klaar is. In de avond lig ik voor mijn doen weer op tijd in bed. Morgen gaan we weer naar huis, terug naar Wageningen.

Vrijdag 21 juli 2017

Om half negen gaat de wekker, ik laat de meiden hun spullen inpakken en opruimen en begin zelf ook alvast. Ik besluit te gaan douchen en daarna ruim ik mijn spulletjes verder op, ik haal het bed af en help de meiden nog even. Ondertussen ontbijten we, drinken we nog even koffie, stofzuig ik nog even wat slaapkamers en ik pak de auto in. Dan is het tijd om te gaan!

Keek op de week #020 Keek op de week #020 Keek op de week #020
We rijden flink door en stoppen bij een Shell onderweg, want ja… daar hebben ze Starbucks! Wederom krijgt mijn naam weer een vreemde draai en ik heb besloten dat ik de volgende keer Truus heet en anders kreeg ik nog de tip voor de naam Miep, dus volgende keer gaat het goed! De meiden eten een ijsje en we gaan weer in de auto voor de laatste 45 minuten richting huis. Thuis ruimen we alle zooi op en begint de wasmachine aan zijn taak!

Keek op de week #020‘s Avonds gaan we nog even naar de stad. We eten ijs en de meiden kopen het spel Just Dance 2017 voor op de Wii. Ze willen graag dansen en doen dat dan ook de hele dag, maar dit is nog even wat leuker nu ze geen dansles hebben… aldus de meiden!

Hoe was jouw week? Moest jij nog werken de afgelopen week?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge