Keek op de weekAlweer een keek op de week!! De weken vliegen echt voorbij, de vakantieweken gaan nog sneller als de ‘normale’ weken! Gelukkig bouwt alles zich de komende week weer rustig aan op, maar wat is het snel gegaan! Maandag zijn we allemaal weer aan het werk en naar school, woensdag begint de eerste zwemtraining en over twee weken begint het dansen weer. We gaan het er nog even lekker van nemen de komende weken! Nu eerst de 24ste keek op de week!

 

Zaterdag 12 augustus 2017

Vandaag doen we helemaal niets… nou ja, de meiden houden een pyjama dag, bouwen met BBlocks en spelen met knuffels en de auto’s. Ik haak wat, werk aan mijn blog en als Peter weer thuis is ga ik lopen, helemaal alleen loop ik even lekker door. Heerlijk, het is mooi weer na alle regen en ik geniet echt even van het alleen zijn en lopen met een muziekje in mijn oor.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week

Zondag 13 augustus 2017

Keek op de weekWe gaan naar de familie van mijn man, eerst even naar mijn schoonvader en vervolgens naar Peter zijn tantes! Dat is echt even gezellig, we zijn pas tegen het eind van de middag weer thuis. s’Avonds besluit ik toch nog te gaan wandelen, mijn hoofd leegmaken en dat werkt goed het is prachtig weer en die muziek klinkt lekker!

 

 

Maandag 14 augustus 2017

Speelgoedbank dag vandaag, niet zo zuinig ook… we zijn er optijd en zijn pas om 21.30 uur weer thuis. We zijn er een uurtje of twaalf geweest vandaag! Ik heb daar wat gewerkt achter mijn laptop, hoofdzakelijk voor de speelgoedbank, maar ik heb ook nog even snel wat voor de zwemvereniging gedaan. Daarna help ik nog mee opruimen, ontvangen we nog mensen en hebben we een gesprek met een initiatiefneemster voor een leuke actie!

Keek op de week Keek op de week
Ondertussen verkopen we ook nog de peuterfiets waar onze meiden op gefietst hebben! De fiets ging met een leuk, klein, blond en blij meisje mee naar huis!

Dinsdag 15 augustus 2017

Het zou verschrikkelijk weer worden… dus ons uitje naar de Passiflorahoeve in Harskamp hebben we uitgesteld naar morgen. Achteraf gezien viel het (uiteraard) het grootste gedeelte van de dag wel mee! Pas wat later in de middag begon de ellende van regen en een paar keer gerommel. Die regen, ik moet toegeven… die was flink! Maar dat was het dan ook wel.

Keek op de week Keek op de week
We zijn dus maar naar het centrum van Wageningen gegaan, daar koffie gedronken, bij de Intertoys gekeken en boodschappen gedaan. s’Avonds ging Peter naar de film en ik bleef thuis bij de meisjes.

Woensdag 16 augustus 2017

Voor het eerst deze zomervakantie liggen de meiden langer op bed als dat ik op bed lig… bel de krant! Beetje jammer dat het precies zo aan het einde van de zomervakantie is en op de dag dat wij op tijd willen vertrekken. Uiteindelijk hebben we een uurtje vertraging en vertrekken we om 10.20 uur naar Harskamp, richting de Passiflorahoeve. De Passiflorahoeve is een prachtig bedrijf met onder andere veel passiflora’s en vlinder, maar daar later meer over!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Eind van de middag stappen we in de auto, halen we nog even snel poffertjesmix en bij thuiskomst bak ik poffertjes. De meiden gaan na het eten nog even buitenspelen en de man gaat klussen! Ik beland weer achter de laptop voor mijn blog, geheel tegen de plannen in….

Donderdag 17 augustus 2017

Weer erop uit met de meiden! Dit keer gaan we richting Utrecht voor een bezoekje aan Kasteel de Haar. Als we wegrijden is het hier in Wageningen eigenlijk nog wel redelijk weer, maar hoe langer we in de auto zitten des te slechter wordt het. Het blijkt ook gewoon niet meer te stoppen, gezien het feit dat Kasteel de Haar prachtige tuinen en parken heeft is het erg jammer. We besluiten het kasteel te bezoeken en een stukje door de tuinen te wandelen, maar als snel houden we het voor gezien!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Als we weer in Wageningen zijn gaan we even een bestelling ophalen in de stad en ik laat nieuwe neusvleugeltjes op mijn brillen zetten. Daarna gaan we weer naar de speelgoedbank… ik vervul een vies klusje.. de vieze prullenbakken schoonmaken.

Vrijdag 18 augustus 2017

We starten rustig op, rond 10.00 uur gaan we richting de speelgoedbank. Om 12.00 uur ga ik met mijn zusje op ‘werkbezoek’ bij Stichting Jarige Job. Zij belde ons van de week op met de mededeling dat ze wat spullen voor ons hadden staan die wij konden gebruiken, tegelijkertijd wilde wij wel een keer die kant op dus op naar Rotterdam! En wat was het leuk om eens te zien hoe het daar gaat, een mooie organisatie met de hart op de goede plaats.


Daarna besluiten we wat te gaan eten… we hebben beide flinke trek naar dik twee uur in de auto voor de heenreis en het bezoek. We rijden daar winkelcentrum Alexandrium, daar eten we wat, lopen we rond en gaan kopen we het één en ander. Daarna terug naar huis, ruim een uur en we zijn thuis! Spullen uitpakken bij de speelgoedbank en door naar huis.

En hoe was jouw (misschien wel laatste) vakantieweek? Nog leuke dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge