Keek op de weekZo! De kop is er af… de eerste school en werk week hebben we overleefd, al is het nu nog zonder het ‘normale’ programma als het gaat om sporten. Maar het begin is weer gemaakt, komende week is het school en zwemmen en vanaf 4 september gaan de meiden ook weer dansen, dan gaan we weer terug in het ‘echte’ ritme en programma, voor nu mag het nog wel eventjes duren.

Zaterdag 19 augustus 2017

s’ Morgens gaan we boodschappen doen in de stad en haal ik de bestelde jas voor onze jongste op. Samen met de meiden drink ik wat in de stad. Daarna gaan we richting de dansschool waar Peter aan het klussen is en daar haal ik de goede autosleutel op, vervolgens gaan we in de auto richting Amersfoort. We gaan op visite bij vrienden, althans de meiden en ik dan… maar ik rij op de A1 van file naar file, bah!

Keek op de week Keek op de week
We blijven tot begin van de avond in Amersfoort en na het eten vertrekken we weer richting Wageningen, zowel ik als de meiden willen nog even naar de stad. In de stad is op de zaterdag tijdens de AID (algemene introductie dagen) een straattheater, ook Bransz en iLL SkiLL doen mee en ja, de meiden besluiten toch maar te gaan dansen. We zijn veel later als gepland en bedacht weer thuis, maar wat hebben we het leuk gehad met elkaar!

Zondag 20 augustus 2017

Nu moet er wel uitgeslapen worden naar zo’n dag als gisteren! Maar we zijn alle vier tevreden en hebben erg genoten gisteren. We doen rustig aan, ik maak alvast pastasalade voor morgen om mee naar school te nemen. Tussen de bedrijven door krijgt de oudste nog even een nieuw kleurtje in haar haar en vangen we (weer) een dikke spin… bah!

Keek op de week Keek op de week
Half van de middag gaan we nog even bij de verbouwing kijken en daarna gaan we lekker een ijsje eten bij IJssalon Cicuto in het centrum.

Maandag 21 augustus 2017

Keek op de weekDe eerste school en voor mij de eerste werkdag weer na de vakantie! Het is spannend voor de meiden, al heeft de jongste er ook veel zin in…. het blijft weer even afwachten. Nieuwe klaslokalen en nieuwe juffen is altijd even zien, voelen en ervaren. Op het schoolplein overleg ik met wat mensen nog even wat dingen en dan ga ik aan het werk. Om 14.00 uur haal ik ze weer op, beide zijn blij en opgelucht… mooi! Mama dus ook!

Er is één issue, de oudste zag op de kalender dat ze eind september op kamp gaat, samen met groep 8. Nu dient dus het volgende ‘punt’ zich aan, ze wil niet! Hopelijk groeit ze er wat naar toe de komende tijd en gaat ze een fantastische tijd hebben op schoolkamp.

‘s middags zitten we heerlijk buiten met de buurvrouw en haar meiden, gezellige bedoeling met dat mooie weer al die spelende kinderen!

Dinsdag 22 augustus 2017

Keek op de weekEen lange dag op kantoor, ik heb weinig zin maar verzet behoorlijk wat werk. Als ik klaar ben ga ik naar huis, doe daar eventjes iets voor de zwemvereniging en ga eten koken. Na het koken ruim ik de boel weer op, de man gaat klussen en ik ga met de buren even koffie drinken terwijl de kinderen nog even spelen.

Om 19.30 uur ga ik naar binnen, de jongste is klaar om te gaan slapen en de oudste bijna! Als ze in bed liggen handel ik nog wat telefoontjes en mail af en ga een uurtje op de bank zitten om vervolgens lekker op tijd te gaan douchen en naar bed te gaan.

Woensdag 23 augustus 2017

De eerste dag dat er meer is alleen school en werk, namelijk de eerste zwemtraining voor de oudste! ‘s Morgens breng ik de jongste naar de gymzaal en de oudste loopt zelf naar school, daardoor ben ik lekker vroeg op kantoor! Ik verzet best wel eventjes wat werk en vervolgens ga ik rond 14.00 uur weer de meiden ophalen van school.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Eenmaal thuis zit de buurman met zijn zoontje buiten en wij schuiven gezellig aan. Het is heerlijk buiten en de kids zijn lekker aan het spelen! Eind van de middag gaan we richting het zwembad, net na zessen zijn we weer thuis. De BBQ staat al aan, we gaan samen met de buren eten, gezellig!

Donderdag 24 augustus 2017

Een lange dag, die me ook veel te lang duurt… genoeg te doen, maar de zin is ver te zoeken. Rond 16.00 uur loop ik naar huis en kruip ik achter de laptop, ik doe de even de administratie. Als de meiden komen zijn ze moe en zitten ze op de bank, de ene leest de ander doet een spelletje.

Keek op de week Keek op de week
Keek op de week Keek op de week

Peter komt met eten thuis, we eten patat uit de airfryer lekker! De man gaat weer klussen, de meiden optijd naar bed en ik ga even met de site van de dansschool aan de gang. Daarna werk ik mijn keek op de week even bij en ga ik lekker douchen! Ow jaa… ik heb ook nog een rondje gelopen vandaag, mijn lijf doet het weer dus ik kan weer aan de wandel!

Vrijdag 25 augustus 2017

Dit is of was weer een drukke ‘vrije’ dag, die vrije dagen van het werk schieten niet zo hard op. Ik ben dan niet op kantoor, maar die dagen lijken alleen maar drukker te zijn. De dag begon met luizenpluizen en niet één klas, maar gewoon twee… zo’n 60 kids op het hoofd kijken. Het plan was om te gaan lopen, maar gisteren heb ik toch iets te fanatiek gedaan en heb last van mijn buik… dus haak ik af en ga strijken.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Ik eet even snel wat en dan is het al weer tijd om de meiden op te gaan halen. We gaan vanuit school naar de speelgoedbank. Gisteren wilde de oudste niet, maar omdat we eerst nog even wat leuks gaan doen voor de afspraak er is wil ze toch wel mee!

Hoe is het bij jullie? Hier zit de eerste schoolweek er al weer op bij jullie ook?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Hier nog een week vakantie, officieel beginnen de trainingen weer maar meld mijn kinderen altijd eerste voetbalweek af. We hebben namelijk feestweek hier in het dorp vanaf Woensdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge