Keek op de weekEn weer een week voorbij! Een week waarin ik bijna niet heb kunnen lopen of in ieder geval niet zoveel ik zou willen. Een week waarin het weer er weer één van uiterste was en een week waarin we allemaal weer een klein beetje meer in het ritme zijn gekomen. We tellen alvast af naar de volgende vakantie, we kunnen niet wachten om weer in een ‘meer relaxte’ stand te kunnen!

Zaterdag 26 augustus 2017

Zwemmen! Het is weer zover, de eerste zaterdag waarbij beide kids weer het water in gaan om te trainen. Ook ik mag me weer melden langs de badrand, heb gesprekken met ouders en met een aantal kinderen praat ik over hun vakantie. Het is weer gezellig!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Na het zwemmen springen we in de auto en vertrekken we naar Arnhem, we gaan alvast wat kleding proberen te kopen en minimaal één paar schoenen voor het najaar en de winter. Daarnaast willen de meiden erg graag Adidas Superstars, helaas voor hen lukt het niet… ze hebben alleen met klittenband en ze willen veters! Dat is dus even uitstellen! Wel scoren we bij Schuurman Schoenen voor beide meiden laarzen.

Als we terug komen schuiven de kids en ik aan bij de BBQ met de buren en de man in huis gaat klussen!

Zondag 27 augustus 2017

Keek op de weekGisteren heb ik het al bedacht, ik ga optijd uit bed en dan een flink eind lopen en proberen om een aantal minuten te ‘joggen’ (niet te verwarren met hardlopen… zo hard ga ik niet). Dat optijd opstaan lukt maar half, het gaan lopen werkt prima! De meiden gaan mee op hun fiets en samen maken we er een flink rondje van. Ik loop 7,7 km in ruim een uur en de meiden fietsen bijna 9 km aangezien ze soms heen en weer gaan omdat mama te langzaam gaat.

Bij thuiskomst even bijkomen, onder de douche en door naar een verjaardag waar we pas rond 19.30 uur van thuis komen! De meiden gaan lekker naar bed en wij ruimen nog wat op, rommelen wat in huis en redelijk optijd duik ik mijn bed in, ik ben er klaar mee!

Maandag 28 augustus 2017

Het is mooi weer, al is het ‘s morgens wel wat fris. We lopen iets te optimistisch zonder jas of vest de deur uit… gelukkig blijkt het snel op te warmen en genieten we s’middags na schooltijd van het zonnetje! Ook maak ik die middag de vriezer nog school, wat een vervelende klus is dat! Eigenlijk doen we verder niet zoveel vandaag. Als de meiden op bed liggen kruip ik achter mijn laptop en verzet wat werk voor mijn (iets of wat uit de handgelopen) hobby’s en verder gewoon even helemaal niets!

Keek op de week Keek op de week
Dinsdag 29 augustus 2017

Ze voorspelde een hele warme dag, ik moet de hele dag werken en de meiden gaan naar opa, oma en tante Mimi. Omdat oma alles thuis al heeft ingepakt voor de verhuizing ergens de komende tijd spelen de meiden op de speelgoedbank met een vriendinnetje en water!

Keek op de week Keek op de week
Als ik thuis ben uit het werk ga ik koken, we eten en daarna verdwijnen we richting het zwembad. De jongste moet trainen en ik ga weer helpen. Na het zwemmen is het al weer laat, gaan de meiden naar bed en ik ga met een kop koffie en mijn mobiel in de hand op het balkon zitten. Ik ben aan het kijken naar lekkere, verantwoorde lunch baksels voor de meiden.

Woensdag 30 augustus 2017

En weer kan ik niet gaan lopen.. bah! De meiden willen niet en ze alleen thuis laten doe ik niet, dat is gewoon geen optie nog met een 7 jarige erbij. Ik besluit het uit te stellen naar vrijdag, aangezien het morgen ook al niet gaat lukken. De meiden gaan vanuit school huiswerk maken en ik maak een lijstje met welke boodschappen ik moet halen. Ook moet ik op de één of andere manier ook nog even snel naar de action voor een muffin bakvorm omdat die van mij is verdwenen… echt niet te vinden.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Eind van de middag breng ik de oudste naar zwemmen en zelf vertrek ik met de jongste naar de winkels, we hebben een uur de tijd en het lukt! De oudste haal ik weer op en als we weer thuis zijn heeft de man in huis gekookt, na het eten ruimen we op en gaat de man weer de hort op. Ik besluit ‘healty’ muffins te maken, eens zien of het smaakt en of de meiden dat als lunch willen eten morgen!

Donderdag 31 augustus 2017

Die gezonde muffins zijn geen succes bij de meiden, wel bij de collega’s van mijn man… hebben die mazzel aangezien de baksels in de vriezer liggen per vier verpakt! De meiden breng ik naar school en ik ga werken, eind van de middag ben ik klaar en de meiden komen weer thuis! Mijn moeder geeft me een mooi boeketje dat ik cadeau kreeg van mijn zusje, ze maakte hem zelf!

Keek op de week Keek op de week
We gaan eten en na het eten vertrekt Peter weer naar de dansschool om te klussen. De meiden gaan douchen en ze liggen mooi op tijd op bed. En ik? Tussendoor heb ik nog tijd gevonden om te lopen en dat is gelukt! Wow 7,5 km in een uur, best trots op mezelf! ‘s Avonds maak ik nog even broeken korter en verder doe ik weinig.

Vrijdag 1 september 2017

Mijn weekend is begonnen, de meiden moeten nog even een dagje naar school en de man thuis werken en dan hebben ook zij weekend. We hebben een druk weekend voor de boeg! Vandaag een bruiloft, morgen heeft de jongste een feestje en zondag zijn we alle vier bij een feestje, kortom druk en leuk dit weekend!

 Keek op de week
Maar goed terug naar vandaag, ik breng de kinderen naar school en neem mijn fiets mee. Ik besloot direct door te rijden naar de stad om daar wat kleine boodschappen te halen. Geen wandeling vandaag, maar ik besluit even te fietsen en rij wat om zodat ik wat meer beweging krijg als dat ik normaal zou krijgen op een dag als vandaag!

In de stad besluit ik lekker even tijd voor mezelf te nemen en ik ga lekker op het terras zitten bij Brownies & downieS. Als ik terugkom doe ik wat in het huishouden, check ik mijn mail, eind van de middag gaan we eten en begin van de avond kleden we ons om voor een bruiloft! Het was gezellig!

Hoe was jouw week? Nog wat leuks gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge