Keek op de weekHet weer is omgeslagen, het is herfst in Nederland! Op zich qua temperatuur heerlijk, ik ben geen liefhebber van 30 graden als ik in Nederland ben. Te warm, te benauwd en klef wat mij betreft. Beetje bij beetje begint de herfst toch echt in zicht te komen, het is september de ene keer is het weer dan lekker en de andere keer is het regenachtig! Genoeg over het weer (ja ik ben en blijf een Hollander), tijd voor Keek op de week!

 

Zaterdag 2 september 2017

Eerst even rustig bijkomen na de bruiloft van gisteren! De meiden doen rustig aan en ik besluit na rustig wakker worden mijn sportkleding aan te doen en een rondje te lopen. Als ik terugkom ga ik even lekker op het balkon in het zonnetje zitten met wat te drinken, ik ben kapot! Ik kan weer niet ‘normaal’ doen en moest van mezelf flink doorlopen.

Keek op de week Keek op de week
Peter brengt half van de ochtend de jongste naar een kinderfeestje en vertrekt eind van de middag weer naar de dansschool om te klussen. s’Middags ben ik met de meiden een eindje gaan fietsen. Even kijken op de dansschool en toen naar het centrum, daar kocht ik een agenda en ging ik met de meisjes buiten de deur eten!

Zondag 3 september 2017

Keek op de weekFeestjes tijd! We hebben het verjaardagsfeestje van twee klasgenootjes van de oudste en wij gaan alle vier mee, de meiden zijn beide uitgenodigd en Peter en ik spelen voor taxi. Het was een gezellig dagje ‘bankhangen’ in het zonnetje bij DippieDoe in Best.

Eind van de middag rijden we terug, eten we allemaal patatjes en de kinderen worden allemaal weer opgehaald. Wij gaan naar huis en doen niet zoveel meer… we zijn moe (en lui)!

 

Maandag 4 september 2017

Na een feestweekend valt de maandag niet mee! We vinden het allemaal vroeg, maar we zijn allemaal optijd op het werk en op school. Om 14.00 uur haal ik de meiden op, eind van de middag gaan we boodschappen doen en daarna door ga ik door naar de fysio. De meiden gaan even bij opa op kantoor spelen (dat is er vlak bij) en ik laat me nakijken en ik word ‘goed’ bevonden!

Keek op de week Keek op de week
Daarna door naar huis, eten koken en na het eten wil ga ik lopen en ik ga niet alleen! De meiden gaan mee op de fiets, de oudste heeft als doel om meer als 10 kilometer te fietsen.. en dat lukt haar!

Dinsdag 5 september 2017

Keek op de weekEen lange werkdag! Ik breng de meiden naar school, na schooltijd gaan ze naar opa en oma toe. Als ik thuis kom ga ik eten maken en daarna snel door naar het zwembad met de dames. De jongste heeft zwemtraining en ik ga wat dingen bespreken en helpen waar nodig.

Als we thuis zijn gaan de meiden naar bed en ik kruip achter de pc en verzet wat werk voor verschillende organisaties, ik werk nog wat en doe iets aan mijn blog! Helaas komt er weer niets van het rondje dat ik nog langs mijn blogcollega’s wil maken.

Woensdag 6 september 2017

Mijn nieuwe agenda, die ik zaterdag kocht heb ik helemaal ingeschreven en gaat mee in mijn tas. Ik wordt al blij bij het zien van de agenda! De meiden naar school, ik naar het werk… s’middags haal ik de meiden op en op de terug weg is het weer katten knuffeltijd!

Keek op de week Keek op de week Keek op de weekKeek op de week
Bij de post zitten spulletjes voor de speelgoedbank die ik uitzoek en nakijk, altijd weer leuk! Gisteren haalde ik croissant deeg om choco en kaasbroodjes te maken voor de lunch van de meiden. Aangezien de jongste morgen op schoolreisje gaat en de oudste excursie maak ik dus die broodjes voor ze!

 

 

 

Donderdag 7 september 2017

Keek op de weekMijn laatste werkdag voor deze week, ben nu duidelijk toe aan weekend! Ik heb echt in tijden niet zoveel werk verzet als vandaag… ik maakte weer een overuur en heb erg veel gedaan. Mijn hoofd zat flink vol en baalde eigenlijk dat ik vandaag niet kon gaan lopen.

In de ochtend bracht ik de meiden naar school, althans de jongste want de oudste was al op school met de fiets. De jongste vertrok rond 8.45 uur met de bus naar Archeon dus die zwaaide ik even uit! Vanmiddag om 16.30 uur kwam ze weer terug en ik haalde haar zelf op.

s’Avonds werk ik samen met iemand aan de site van de dansschool, er moet echt even iets gebeuren aangezien er iets belangrijkst niet goed werkt… al dagen had ik er buikpijn van, maar nu is het opgelost. Tussendoor maakte ik de wc nog school en bakte ik nog weer broodjes voor de meiden!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week

Vrijdag 8 september 2017

Vanmorgen zijn de meiden zelf naar school gegaan… en ik ben gaan lopen! We hadden het er thuis over en toen wilde de meiden wel zelf naar school, meteen kwam de vraag of ze niet elke dag zelf mochten. Euh… dames geef mama even de tijd om jullie los te laten okay?

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Goed ik ging dus lopen, ik werd nat van de regen… maar het viel nog mee! Toen ik een krap uurtje later thuis was ging het pas echt los met regen! Om 14.00 uur heb ik de meiden opgehaald en zijn we naar de speelgoedbank gegaan om even wat dingen regelen voor morgen.

Morgen is het weer tijd voor de Molenmarkt, een hele lange dag aan het werk voor de speelgoedbank. Tussendoor moeten de meiden nog dansen en wil ik nog even foto’s maken, druk dagje dus! Hopelijk gaat het weer meevallen!

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Terug in het ritme?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge