Keek op de weekDe eerste ‘volle’ week waarin alle facetten weer aan bod kwamen! Werk, school, zwemmen en vanaf deze week ook weer dansen voor de meiden en voor mij begint er ook weer wat meer werk te komen met Veustveul! Al met al leuke en fijne dingen, maar het kost tijd en energie, maar gelukkig hebben we die wel op het moment. Ondertussen zit ik al sinds afgelopen zondag stil qua lopen (hobbelen) vanwege een pijnlijk been/knie maar hé het mag de pret niet drukken! Eerst even terugkijken met deze Keek op de week!

Zaterdag 9 september 2017

Wat een dag! We hebben weekend en vrij van het werk, maar daar is ook alles mee gezegd! We stonden eerder dan welke dag dan ook op, tenminste ik en de kinderen. Om 6.00 uur ging de wekker en om 7.00 uur waren we op de speelgoedbank om alle laatste dingen klaar te maken voor de Molenmarkt.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Rond 8.15 uur waren we op de markt en konden we gaan opbouwen, in de regen! Bah… de hele dag door was het weer sterk wisselend, van regen naar zon en weer regen. Al met al viel het niet tegen, gelukkig. De meiden danste nog stukjes uit de voorstelling Platina van Dans- en Musicalschool Bransz en verder hebben ze alle hoekjes van de markt wel gezien samen met hun vriendinnetjes die er ook waren.

Zondag 10 september 2017

Keek op de weekLastig opstaan! Niet helemaal fit besloot ik met de meiden toch een rondje te maken, ik wilde flink doorlopen en een training volgen en de meiden zouden met de fiets gaan. Zo gezegd zo gedaan, helaas moest ik het na een half uurtje opgeven. Het verstappen van afgelopen vrijdag is toch wat pijnlijker als dat ik dacht, op advies van ‘lopers’ nu eerst maar een weekje rust en daarna weer rustig gaan lopen. Hopelijk hoef ik niet vanaf het begin af aan te gaan trainen, maar we zullen zien.

Rond 12.20 uur rijden we weg uit Wageningen, we rijden richting Dreumel waar we een afspraak hebben met een nichtje en haar vriend. Daar gaan we naar hun nieuwe huisje kijken en ze knipt direct onze haren. Peter is hier niet bij hij is klussen!

Maandag 11 september 2017

Werkdag, na een druk weekend is het altijd even lastig om op gang te komen op maandag. Voor mijzelf, maar ook de meiden hebben daar wat last van. Ik breng de meiden naar school en zelf ga ik werken, uit het werk haal ik de dames weer op en we gaan na even gekletst te hebben met andere ouders richting huis. Thuis ga ik met de meiden huiswerk maken, dat blijkt hard nodig… er ligt best wel wat!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Na het eten gaan de meiden even wat lezen en de man gaat weer aan het werk bij de dansschool en ik kruip voor diezelfde dansschool achter de pc om de site te onderhouden en voorzien van nieuwe informatie.

Dinsdag 12 september 2017

Keek op de weekEen lange werkdag en de meiden gaan uit school naar oma, ze vermaken zich uiteraard prima! Ik ga uit mijn werk meteen naar huis en ga koken, ondertussen werk ik nog even wat administratieve zaken bij en na het eten ga ik met de dames naar het zwembad. De jongste heeft zwemtraining, de oudste neemt een boek mee en ik ben langs de badrand te vinden.

Als we thuis komen gaan de meiden naar bed en ik zit weer een avondje te werken aan mijn blog, ik die een ontwerppoging voor een logo, maak nog een promotie plaatje en ik werk weer een site bij. Was best even doorwerken, maar hé het is weer gelukt!

Woensdag 13 september 2017

Zoals gewoonlijk is het weer werktijd, maar niet voor we ‘gezellig’ op bezoek zijn geweest bij de tandarts, gelukkig komen we er allemaal goed af! Vanaf de tandarts brengen we de oudste naar school en de jongste naar de gymzaal, daarna door naar kantoor. Ben ik op kantoor, komen er twee collega’s… huh, je werkt toch niet op woensdag? Echt, ik werk inmiddels al weer vier jaar op woensdag, dus geen idee hoe ze daar nu bij komen?

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Om 14.00 uur haal ik de meiden op en gaan we naar huis, wederom is het weer huiswerktijd. De oudste doet dat nu eigenlijk zelfstandig, dat is wel lekker! De jongste moet op de laptop en het is de bedoeling dat ik mee kijk en haar uitleg wat ze moet doen, dat doet deze mama dus braaf. Eind van de middag breng ik de oudste naar het zwembad en met de jongste doe ik boodschappen. Als ik de boodschappen en jongste dochter thuis breng wachten we op manlief, dan haal ik de oudste weer op dan is het rust!

Keek op de week Keek op de week
‘s Avonds zoek ik even een andere afleiding, ik ben even klaar met internet, websites en het overleg daarover.. dus ga ik de keuken in en bak pizzabroodjes en maak koude pasta voor morgen.

Donderdag 14 september 2017

Keek op de weekOm 6.45 uur gaat de wekker, ik ga even lekker onder de douche staan om wakker te worden, het valt niet mee! Ik breng de meiden naar school en ga zelf werken, vanuit het werk ga ik naar huis… vul ik twee yumboxen voor de meiden zodat zij eind van de middag of begin van de avond tussen het dansen door even kunnen eten. Ook manlief eet daar, dus kunnen ze samen eten!

Ik ga eerst even snel langs de drogist voor zooi voor die maandelijkse bende en ik haal een maskertje voor mijn haar op advies van de kapster! Daarna door naar de meiden, die inmiddels al op de dansschool zijn.

Vrijdag 15 september 2017

Eerst de meiden naar school gebracht, gekletst met andere moeders en toen even een paar kilometer wandelen. Bijna een week niet extra in beweging geweest door een pijnlijk been en knie, tijdens het wandelen (dus niet eens met hobbelen… lees joggen) me verstapt. Daarna een berg strijk weggestreken en vervolgens lekker gegeten!

Keek op de week Keek op de week
Na het eten de meiden opgehaald van school, even naar de supermarkt en weer door naar de dansschool. Daar een poosje zitten werken, begin van de avond heeft Peter de oudste naar een kinderfeestje gebracht en even later heeft hij mij en de jongste naar huis gebracht.

Keek op de week Keek op de week
Ook nog wel leuk… behalve ‘fitter’ worden gaan er ook kilo’s af en dat merk ik vooral aan mijn wat te groot geworden broeken!

Rond 22.00 uur kwam de oudste thuis van het kinderfeestje, ik ben benieuwd of ze morgenochtend gaat trainen… ik ben er bang voor!

Hoe was jouw week? Was het bij jullie ook zulk regenachtig weer? Nog leuke dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

3 comments

    1. Die yumboxen is ook waarom er zoveel volgers zijn de rest is niet zo interessant, denk ik! Het weer beloofd weer beter te worden zag ik net!! Ik hoop het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge