Keek op de weekWat een herfst weer de afgelopen week! Okay, vooruit afgewisseld met zo nu en dan wat zon… maar het beloofd weer even iets beter te worden de komende tijd! Ik hoop het maar aangezien de oudste op kamp gaat en met het kamp slapen ze in tenten, maar goed dat is verder voor volgende week. Nu eerst de afgelopen week we hadden zoals gewoonlijk weer een bezig weekje, ik stond veel in de keuken met wisselende resultaten! Lees mee in de keek op de week van deze week.

Zaterdag 16 september 2017

Keek op de weekOnze dag liep weer eens geheel anders als verwacht, bedacht en gepland! We zijn begonnen met zwemtraining van de jongste aangezien de oudste nog altijd sliep rond haar trainingstijd. Zij had een feestje gehad en dat was laat geworden, te laat voor haar maar goed af en toe moet dat kunnen! Maar met de jongste naar zwemmen, daarna naar huis Peter en de oudste ophalen en naar het centrum voor wat benodigde spullen.

Vanuit de stad zouden we Peter naar de dansschool brengen, uiteindelijk zijn wij daar ook geweest tot ik dacht acht uur s’avonds. De meiden hebben gedanst, gek gedaan en wij hebben werk verzet, je moet iets op je vrije zaterdag.

Zondag 17 september 2017

Rustdag, althans voor de meiden en mij! De man in huis ging weer klussen en ik ben eind van de ochtend met de meiden op de fiets naar Pluktuin de Bosrand hier in Wageningen gegaan! We plukte er een bos bloemen, druiven, frambozen en bramen. Wat was het leuk en grappig om te zien hoe onze 7-jarige tot het besef kwam dat bepaalde dingen anders groeien als dat ze dacht.

Keek op de week Keek op de week

De rest van de dag thuis wat opgeruimd, wassen gewisseld en achter de laptop gezeten voor werk, vrijwilligerswerk en mijn blog! In verband met de drukte heb ik een nieuwe collega… Cooper, één van onze hamsters.

Maandag 18 september 2017

Die maandag is niet niets, dat blijft echt een opstart dag. Het ging vanochtend al wat mis met de ‘wat ongenuanceerde communicatievaardigheden’ van onze jongste dochter. Daarna besloot ze in plaats van haar laarzen schoenen aan te doen waardoor het er niet uitzag met een hoogwater broek. Ze vergat weer spullen mee te nemen en al met al gingen we dus te laat van huis.

Okay beetje doorlopen en we waren optijd op school, dat scheelt! Om 14.00 uur ben ik de dames weer opgaan halen, althans ik ben naar school gegaan. Daar had ik eerst een gesprek bij de juf van groep 4 en daarna van groep 7. Onze jongste krijgt RT voor lezen, daar ben ik niet verbaasd over… het zal wel goed komen.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week

Bij thuiskomst ga ik koken en s’avonds ga ik bananenbrood en broodjes bakken voor de meiden, dat bananenbrood hoeven ze niet die broodjes uiteraard wel!

Dinsdag 19 september 2017

Werken, lang werken en de meiden naar school en daarna naar opa en oma. Naast dat het een gewone werk en schooldag is is het onze trouwdag en hebben we wat afspraken staan. Al met al kom ik er niet aan toe om met de jongste naar het zwembad te gaan voor haar zwemtraining, het is wat te veel en ik besluit voor mezelf te kiezen dit keer. De planning laat het niet toe!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week

Keek op de weekWe hebben ook nog leuk en goed nieuws… ‘onze kitten’ is geboren, bij een klasgenootje van de oudste zijn er twee kittens geboren vandaag en één daarvan komt bij ons wonen in november! Nu nog een keuze maken, dat is lastig!

Woensdag 20 september 2017

We zijn op de helft! Yes, het mag wel iets sneller gaan nog… ik ben toe aan weekend. Ik ben moe en niet helemaal fit, ik heb het koud als ik op mijn werk ben en heb last van mijn keel en ben als een gek aan het gapen. Maar wie weet trekt het weg naar een suf dagje, vanavond maar op tijd naar bed!

Na werk en school gaan we naar huis, de meiden maken huiswerk en ik oefen met ze, daarna vertrekken we naar het zwembad voor de training van de oudste. Ik zit (uiteraard) weer te kletsen en de tijd vliegt voorbij! We gaan naar huis, dan heeft Peter de boodschappen gehaald uit het werk en gekookt… handig!

Keek op de week Keek op de week

Eerst eten we, de meiden gaan naar bed en Peter gaat weer klussen. Ik duik de keuken in voor het eten van morgen en homemade pizzabroodjes.

Donderdag 21 september 2017

Keek op de weekEen lange dag werken, daarna snel naar huis de gevulde yumboxen ophalen voor het avond eten en dan door naar de dansschool. De jongste heeft musical, de oudste urban… de man komt ook daarheen en gaat kijken wat er nog aan klusjes te doen is.

s’avonds verblijf ik uitgeblust op de bank, met een haakwerkje! En dan te bedenken dat ik ergens de komende weken op donderdagavond zal gaan dansen, eerst even de puf weer zoeken! Komt vast goed!

 

Vrijdag 22 september 2017

Geen werk, maar we starten de dag na het maken van de yumboxen en de kinderen naar school brengen met het zoeken naar luizen. Er is weer een heuze luizenplaag… bah! Onze klassen waren schoon na de vakantie, maar even een extra check want er was in wat gezinnen weer het één en het ander gevonden. Gelukkig waren ze ook nu weer schoon!

Na school ga richting Ede om iemand op te halen bij het ziekenhuis, vervolgens drinken we koffie en kletsen we lekker door! Dat is wel aan ons besteed, de tijd vliegt en in eens komt de tijd dat ik de meiden weer op moet halen. Na het ophalen van de meiden gaan we even twee pakketjes ophalen bij het dhl punt, halen we brood en gaan we door naar de dansschool.

Te laat zijn we weer thuis, de meiden genieten zo van het dansen, het gaat maar door! We kletsen en nog wat en dan is het zo weer laat! Thuis gaan de meiden snel naar bed, ik was even snel een ‘dancetrui’ en ik werk mijn blog bij. Inmiddels is het al middennacht geweest en is het ook voor mij tijd om te gaan slapen!

Hoe was jouw week? Beetje genoten? Leuke dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge