Keek op de weekAlweer weekend! Een week waarin we weer van alles hebben meegemaakt, onze dochter op kamp de meiden moesten sporten, ik mocht naar de oogarts en heb een paar dagen vrij genomen van het werk. Na een gesprekje op school brak ik en gister mocht ik naar YMCA om de spullen van de kinderen op te halen. Kortom een divers weekje met veel variatie en dingen die weer eens anders als anders waren!

Zaterdag 23 september 2017

Een actieve en intensieve dag voor ons allemaal! Peter ging met de meiden naar het zwembad voor hun training, daarna naar huis en door naar de dansschool die geopend werd. Zelf vertrok ik om 8.00 uur richting Enschede voor een meeting met de bloggers en instagram leden van De Leuke Lunch.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Eind van de middag ben ik weer naar Wageningen gereden, daar ging ik direct door naar de dansschool. Het feestje was al afgelopen, maar er was nog een borrel en daar ben ik aangesloten. Dat was wel even gezellig!

Zondag 24 september 2017

Keek op de weekVandaag houden we burendag, er moet een terras worden aangelegd. Helaas voor mij niet zoveel te doen, ik kan niet zo best klussen. Met de buurvrouw ga ik nog even boodschappen doen en verder doe ik nog wat dingen in huis.

‘s Middags ga ik met de meiden naar de kittens kijken, de meisjes besluiten later die dag dat de donkere kitten bij ons komt wonen.

Aan het einde van de dag wordt de BBQ aangestoken en gaan we gezamenlijk eten, daarna gaan de meisjes lekker naar bed ik wij doen die avond niet zoveel meer! Moe en we liggen op tijd op bed, het weekend was druk en we hebben veel gedaan!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week

Maandag 25 september 2017

Maandag, de eerste dag van de week en wat voor een dag! Eerst maak ik de yumboxen klaar, daarna ga ik zelf ontbijten en voor ik het weet moeten we half rennend richting school. De tijd is me echt door de vingers gegleden vandaag. Om 13.45 wandel ik richting school en haal ik de meiden op, Peter kwam vanuit zijn werk naar school omdat we direct door moesten.

Ik mocht me melden bij de oogarts, al een poosje heb ik regelmatig hoofdpijn en zie ik af en toe wazig. Na controle blijkt dat ik geen oogziekte heb of iets… ik kan misschien zelfs wel zonder bril, maar voor de zekerheid moet er toch nog even door iemand anders naar mijn ogen gekeken worden. Die afspraak staat voor november, dus nog even geduld!  Daarna gaan we naar Zoo & Zo in Ede, daar kopen we alvast wat spullen voor ons nieuwe gezinslid 🙂

Keek op de week Keek op de week
Na het eten pakt de oudste haar koffer in voor schoolkamp, het is wat… ons kleine meisje gaat woensdag op kamp en moet morgenochtend haar spullen alvast inleveren op school.

Dinsdag 26 september 2017

Keek op de weekEen koffer en een tas voor spullen voor het kamp van groep 7 en 8 gaan mee naar school. Als ik de meiden naar school heb gebracht moet ik een hele dag werken, poeh! Gelukkig heb ik vanaf morgen vrij, de komende dagen heb ik (te) veel afspraken staan. De komende dagen elke keer naar het werk, dan een afspraak, weer werk en weer een afspraak, daarnaast voel ik me ‘opgejaagd’ en ik besluit dat het genoeg is na vandaag als het om werk gaat.

Uit het werk eten we een broodje, daarna gaan we richting het zwembad voor de training van de jongste. De meiden gaan wat later als gepland naar bed, we moeten ‘nog even snel’ allemaal dingen doen.

Woensdag 27 september 2017

Om 08.15 uur breng ik de jongste naar de sporthal hier vlak bij huis, daar heeft ze gym. De oudste loopt nog rond in haar pyjama, zij hoeft pas om 10.30 uur op school te zijn. Dan gaat het kamp beginnen met een fietstocht van zo’n 32 km. Onze dochter hoeft niet te fietsen, dat trekt zij lichamelijk (nog) niet en blijkt een uur later te vertrekken met één van de leerkrachten.

Keek op de week Keek op de week
Omdat ik weer sta te kletsen sta ik er nog als ze vertrekt, we zwaaien en daar gaat ze voor twee nachten met haar klas en groep 8 op kamp! Vrijdag komt ze weer terug. Voor mij stonden er nog wat afspraken op de planning, gelukkig alles weer gehad en ik haal om 14.00 uur de jongste weer op van school.

‘s middags werk ik nog even aan een site en wat reclame spul en dan ga ik lekker naar buiten waar de jongste met één van de buurkindjes aan het spelen is.

Donderdag 28 september 2017

Dochter naar school brengen, afspraak nummer één… even naar huis en dan om 11.00 uur weer een afspraak op school dit keer. Na dat gesprek verlaat ik school met enige verbazing, kennelijk is nog altijd niet iedereen op de hoogte van de problematiek die al sinds jaar en dag speelt.

Keek op de week Keek op de week
‘s middags is er nog één afspraak en ik haal de jongste vervolgens weer op van school waarna we doorrijden naar de dansschool. Op de dansschool is het tijd voor musical les voor de jongste en ik probeer wat werk te verzetten tijdens het wachten. Begin van de avond zijn we weer thuis, ik besluit de laptop in de tas te laten en plof op de bank met de telefoon in de buurt en een haakwerkje in mijn ha

Vrijdag 29 september 2017

De jongste naar school, zelf lekker ontbijten en dan ga ik strijken… alleen schiet dat niet zo op aangezien ik met een klein uurtje al weer vertrek richting Leusden. Samen met een andere moeder (en tevens vriendin) rij ik naar Leusden om daar de bagage van de kinderen op te halen.

Keek op de week Keek op de week
Eenmaal terug op school halen we alle auto’s leeg en ga ik thuis de spullen van onze dochter alvast uitpakken en de eerste was aanzetten. Ook bouw ik de auto weer terug naar de originele staat zodat we er straks weer allemaal in kunnen zitten. Vanuit school gaan we namelijk weer door naar dansles!

Om 12.30 uur is de oudste terug van kamp, ik ga met haar naar huis en ze gaat even lekker douchen, om 14.00 uur staan we weer op het schoolplein voor de jongste en dan gaan we door.. om 20.00 uur zijn we weer thuis.

Hoe was jouw week? Alles beetje goed doorgekomen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge