Keek op de weekHet is weer zaterdag… dus weer een weekoverzicht! Een week waar weer van alles is gepasseerd! Een week waar ik op pad ben geweest voor Veusteveul, volgde ik een dansworkshop en heb een dansles gevolgd! De meiden zijn weer lekker aan het sporten geweest, er was de staking in het primair onderwijs en ook ik ‘staakte’. Ik vertel het allemaal weer in deze 31ste keek op de week!

Zaterdag 30 september 2017

De oudste is gisteren terug gekomen van kamp, we wassen ons een slag in de rondte en overal ligt zand. Vandaag geen zwemmen, dat gaat de oudste niet lukken en de jongste kan niet. We hebben andere afspraken vandaag die even voorgaan.

Na de afspraken hebben we, de meiden en ik een tapdance workshop. Eerst de meiden en dan ik, het is zweten geblazen! Echt wat een opgave om al die details van elke pas te onthouden… gelukkig danste ik op sokken en hoor je het ‘smokkelen’ niet!

Eind van de dag zijn we nog even bij onze Cooper wezen kijken… de oogjes zijn open aan het gaan!

Keek op de week Keek op de week
Zondag 1 oktober 2017

Marktdag! We staan een dagje op de Wageningse Markt, om precies te zijn op Wageningen Proeft! Ondanks het koude weer schminken we heel wat gezichten, zetten we een glitter tatoeage, zetten we gekleurde plukjes en verkopen we toch nog aardig wat spellen en puzzels voor de Speelgoedbank! Yes!

Keek op de week Keek op de week
Uiteraard gaan er ‘gewoon’ yumboxen mee naar de markt voor de lunch, deze maak ik ‘s morgens nog even snel klaar voor we aan het werk moeten.

Maandag 2 oktober 2017

Keek op de weekWerken! Yep,  het is weer maandag! Om 14.00 uur haal ik de meiden op en beide gaan ze aan hun huiswerk, de oudste begrijpt niet goed wat ze moet doen en maakt wat ze wel weet… de rest gaat ze morgen navragen. Ik werk thuis nog even wat werk weg en vecht met mijn pc om er een werkende office op te zetten.

‘s avonds klungel ik daar gewoon nog even lekker mee door… ik moet spullen voor de Speelgoedbank aanleveren maar zonder office gaat dat niet lukken. Uiteindelijk laat ik het maar even, morgen een nieuwe poging!

Dinsdag 3 oktober 2017

Deze week werk ik wat minder in verband met de staking in het primair onderwijs, ik werk vandaag een hele dag, morgen een halve en daarna is het weekend. Deze dag is lang en ik heb er voor de verandering echt zin in, ik heb genoeg te doen zo met de maandafsluiting en dat blijft altijd een leuke ‘uitdaging’.

Keek op de week Keek op de week
Vanuit mijn werk haal ik de oudste op bij een vriendinnetje, het gezin waar Cooper is geboren en nu nog woont! Daar knuffelen we uiteraard nog even snel moeder Poes en de kittens en dan naar huis eten maken. Na het eten is het tijd voor het zwembad met de jongste, de oudste gaat met papa broeken halen bij Duimelotje!

Woensdag 4 oktober 2017

Dierendag, leuk! Wij doen er niet echt aan… het is elke dag dierendag. De juffen van de meiden krijgen vandaag alvast het cadeautje voor de dag van de leerkracht, vrijdag zijn de andere leerkrachten aan de beurt. Ik mag nog een ochtendje werken, in de middag maken de meiden huiswerk en breng ik de oudste eind van de middag naar het zwembad. Daarna breng ik even spullen terug naar de speelgoedbank, ja installatie van office is gister gelukt dus het werk is af!

Keek op de week Keek op de week
Daarna ga ik nog een poosje zwemmen kijken en thuis staat het eten klaar, lekker! De meiden blijven iets langer als normaal op, want ja.. ze zijn morgen vrij in verband met de staking in het primair onderwijs.

Donderdag 5 oktober 2017

Keek op de weekOnze extra vrije dag.. ik las dat de ING een prachtig initiatief heeft, de kinderen van medewerkers hebben een dagje op de bank, hoe leuk is dat? Het idee appte ik gister al door naar een collega of het niet een idee was om dat bij onze werkgever ook te doen 😉

In de ochtend even naar de speelgoedbank om wat dingen te regelen en een gesprekje, daarna even naar de Action en weer naar huis om te eten. Half van de middag weer richting de dansschool, tijd voor dansles van de meiden! Om 20.00 uur zijn we thuis en rond 20.30 uur ga ik weer terug naar de dansschool, dit keer voor mezelf! Voor het eerst na tien jaar volg ik weer eens een dansles, best leuk maar super onwennig.

Vrijdag 6 oktober 2017

Vrij van Veggie Food Fair, ik was uitgenodigd en ondanks dat ik eerst niet van plan was om te gaan zorgde het contact met de organisatie ervoor dat ik toch besloot te gaan. Ik besloot samen met iemand te gaan die een dochter heeft met coeliakie, dat levert toch een ander beeld op van zo’n fair. Het was niet groot, maar zeker leuk om eens te bekijken en ik denk dat het potentie heeft! Maar daar later meer over.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Bij thuiskomst de meegekregen en gekochte spulletjes binnen gezet en toen zijn we weer richting de dansschool gegaan, voor weer een paar danslessen voor de dames. Daarna ben ik op de bank geploft en ben niet van plan nog iets te gaan doen! Morgen weer!

Hoe was jouw week? Beetje relaxte week gehad?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge