Keek op de weekWat een week was het weer! Dingen liepen weer helemaal anders als gepland en gedacht, het zal ook weer eens niet in huize Veusteveul. Het ging van het ene uiterste naar het andere uiterste, echt ongelooflijk. Maar hé, we hebben het weer overleefd en het is weekend… sterker nog het is gewoon herfstvakantie in het midden van Nederland! En wij? Wij zijn gevlogen! Deze week was weer snel voorbij en vol met van alles en nog wat, vooral de dagelijkse beslommeringen. Lees alles in keek op de week #032!

Zaterdag  7 oktober 2017

Keek op de weekWat een dag was het weer! We begonnen, zoals gewoon met de zwemtrainingen van de meiden.. daarna naar de Speelgoedbank om te helpen. Daar waren inmiddels veel vrijwilligers bezig om de speelgoedbank klaar te maken voor de feestdagen, de opslag op te ruimen en om het ingeleverde speelgoed uit te zoeken en schoon te maken.

Begin van de middag hebben we de meiden naar mijn ouders gebracht, de meiden logeren daar in verband met een feestje dat wij hebben.

Eind van de dag rijden we even naar de Zoo & Zo om hondenvoer te halen en daarna gaan we door naar het Openlucht Museum waar het feestje van Peter zijn werk is. ‘s Avonds om 23.00 uur zijn we weer thuis en hangen we nog even op de bank voor we lekker gaan slapen!

Zondag 8 oktober 2017

Opruimen, wassen, strijken en schoonmaken…. het is weer zo’n dag! Het is echt even een dingetje geweest vandaag, we hebben gewoon een inhaal slag te maken. Eind van de middag halen we de meiden weer op bij mijn ouders, koken we, ruimen we weer op en gaan de meiden op tijd naar bed.

s’Avonds zit ik een poosje achter mijn laptop om werk te verzetten voor mijn blog, een klant en voor de Speelgoedbank. Daarna, wederom op tijd mijn bed in, ik ben moe en morgen moeten we weer aan het werk!

Maandag 9 oktober 2017

Keek op de weekYeeh, het is weer maandag… allemaal weer aan het werk en weer naar school. Eerst maak ik de yumboxen voor de meiden klaar, ik breng de dames naar school en ga zelf werken. Er ligt op kantoor een berg werk en ik ga snel aan het werk. Om 14.00 uur haal ik de meiden weer op en gaan we samen nog even bij Cooper kijken, de oudste blijft daar om te leren en te spelen. Met de jongste ga ik haar leeswerk en oefeningen doen!

Eind van de middag komt de oudste weer thuis, ik ga koken en even later zitten we met elkaar aan tafel om rustig te eten. Peter is gaan volleyballen en ik heb de laptop uitgelaten, de muziek aangezet en heb het babydekentje afgemaakt.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week

Dinsdag 10 oktober 2017

Werken… werken en nog eens werken! Wat een dag, echt veel werk verzet vandaag… maar eerlijk is eerlijk de bedoeling was ook wel om vandaag zoveel mogelijk weg te werken. De meiden gingen vanuit school naar oma, nou ja ze gingen met vriendinnetjes spelen. Toen ik thuis kwam uit het werk ben ik gaan koken en daarna door naar het zwembad voor de zwemtraining van de jongste.

Keek op de week Keek op de week
Bij thuiskomst ben ik op de bank gaan zitten en heb niets anders gedaan als haken en wat was wisselen! Ik was er wel klaar mee, morgen maar weer flink doorpakken.

Woensdag 11 oktober 2017

Keek op de weekEen half dagje werken, de meiden naar school en om 14.15 uur waren we weer thuis! En we hebben het flink druk gehad… we hebben namelijk de koffer en tassen van de meiden ingepakt! Want we gaan vrijdag op vakantie, met het vliegtuig naar Portugal. Best een onderneming met zijn vieren en tegelijkertijd ook wel weer spannend, de vorige keer vliegen was (vooral voor de jongste) niet echt een pretje.

Eind van de middag breng ik de oudste naar het zwembad voor haar zwemtraining en de jongste gaat met mij even naar de stad om mini’s douchegel en shampoo te halen. Na het eten gaan de meiden op tijd naar bed en gaan wij flink aan de slag thuis, opruimen, schoonmaken en was wegwerken!

Donderdag 12 oktober 2017

Keek op de weekNormaal gesproken is dit een lange werkdag voor mij… maar ik heb om 14.00 uur een gesprekje op school dus werk ik korter! Ik zorg dat alles weggewerkt is en ga dan snel mijn spullen thuis brengen en vervolgens door naar school. Daar heb ik meteen uit schooltijd met de jongste en haar juf een gesprekje, dan door naar huis om de spullen voor het dansen van de meiden op te halen en door naar de dansschool.

Zelf ga ik s’avonds niet naar mijn dansles, morgen vertrekken we dan echt voor een week naar Portugal. Voor we vertrekken wil ik het huis zo ver mogelijk opgeruimd krijgen en de was weggewerkt hebben. Dus dat wordt nog even doorpakken voor we werkelijk gaan! Uiteindelijk is de was zo goed als weg, morgen nog even het laatste strijken en verder de laatste dingen inpakken.

We hebben erg netjes ingepakt en besluiten gewoon een kleinere koffer als gepland mee te nemen, nu maar hopen dat we niets zijn vergeten.

Vrijdag 13 oktober 2017

Peter en ik zijn vrij, we brengen samen de meiden naar school en gaan thuis verder met strijken, opruimen en de laatste spullen inpakken. Rond een uurtje of tien ga ik nog even naar de winkel voor wat spullen en vervolgens thuis weer verder! We zijn lekker op tijd klaar en hebben zelfs tijd om rustig koffie te drinken voor ik de kinderen ga ophalen rond 11.30 uur.

Als ze thuis zijn ruimen we hun spullen van school op, wassen we de laatste spullen af en pakken we de auto in. Daarna brengen we de hond naar mijn moeder en halen we mijn vader op. Hij brengt en haalt ons naar het vliegveld, we zijn rond 14.00 uur al op het vliegveld! Dat is zelfs te vroeg om de koffers in te checken, dus drinken we eerst rustig een kop koffie met z’n vieren.

We checken op een gegeven moment onze koffers in, gaan door de controle… en toen gingen er lampjes branden. Bij Peter in verband moet ‘mogelijk gevaarlijke voorwerpen’ en voor onze jongste op ‘vreemde stoffen’, ze checken haar op mogelijke verboden stoffen. Met een proefpapiertje nemen ze monsters van haar handen, armen schoenen en buik. Daarna moet ook onze handbagage de proef ondergaan, uiteraard is het helemaal goed uiteindelijk!

Keek op de week Keek op de week
We gaan boarden en vliegen… we hebben kennelijk wind mee en de piloot en stewardessen zijn helemaal enthousiast, want we komen maar liefst twintig minuten eerder aan op Faro!

Om 21.00 uur zijn we bij het huisje, dat wordt een weekje genieten… nu hopen dat we nog een beetje een betaalbaar ticket voor de terugreis kunnen kopen deze week!

Hoe was jouw week? Is het bij jou nu ook herfstvakantie?
Zo ja, ga je nog wat leuks doen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge