Keek op de week 34Deze week was lastig! De keek op de week laat weinig variatie zien…. maar jeetje wat viel deze week zwaar na zo’n weekje vakantie in Portugal. Het was een week waarin alle verplichtingen ‘gewoon’ door gingen maar wij liepen nog niet helemaal in het ritme vrees ik, ik vergat een afspraak, moest nog veel dingen regelen en doen. Nou ja, kortom zoals gewoon ging het weer veel te snel en waren we weer druk met van alles en nog wat!

Zaterdag 21 oktober 2017

Afgelopen nacht waren we laat, eigenlijk juist vroeg in de zaterdagochtend thuis vanaf Eindhoven Airport. Bij thuiskomst moesten de toilettassen opgespoord worden in de koffers en toen zijn we gaan douchen en naar bed, lekker slapen! Halverwege de ochtend kwamen we allemaal uit bed, even rustig opstarten.

In de middag hadden we een feestje, mijn opa en oma waren afgelopen woensdag 60 jaar getrouwd en nu was het tijd voor een feestje! Toen we thuis kwamen ben ik gebroken op de bank gaan zitten om vervolgens via de douche mijn bed in te kruipen.

Zondag 22 oktober 2017

Fitter worden #002We zijn net als gister wat later uit bed… en het regent, mij te hard om vroeg te gaan lopen! Daarom wacht ik tot de buienrader aangeeft dat het een uurtje droog blijft en dan ga ik lopen, met jaja.. ‘joggen’ er tussendoor! Het gaat best goed voor de eerste keer weer.

In de middag gaan we bij het nieuwe huis van mijn ouders kijken, vervolgens boodschappen doen en weer naar huis. We houden verder maar een ‘rustdag’, we zijn moe, moeten wassen en opruimen. Daarnaast is het morgen al weer tijd om naar school en het werk te gaan.

Maandag 23 oktober 2017

Het ‘dagelijks’ leven is weer begonnen, na een weekje weinig en een ander leven is het vandaag weer starten. Onze oudste dochter heeft geen zin, last van haar lijf, buikpijn… geen goed teken! Zij heeft altijd zin om naar school te gaan, maar sinds de week voor de herfstvakantie merken we dat het weer ‘prut’ is. Even afwachten maar!

Keek op de week #034 Keek op de week #034 Keek op de week #034
Na het maken van de broodtrommels breng ik de meiden naar school en ik ga werken, om 14.00 uur haal ik meiden zelf weer op van school. We wachten even tot de oudste haar klassendienst heeft gedaan en dan wandelen we naar Cooper, we gaan weer even lekker kijken, kroelen en knuffelen!

En mijn tas die sneuvelt… gelukkig was het dit keer geen kostbare tas! s’avonds kijk ik nog even op internet wat voor een tas ik graag wil, ook vraag ik nog tips op Instagram en Facebook over welke (online)shops leuk zijn!

Dinsdag 24 oktober 2017

Keek op de week #034Die verhipte dinsdag is een dagje rennen, lunches maken, kids naar school brengen, werken en eind van de middag naar huis om te koken. Vandaag was het iets anders… ik bracht namelijk de oudste naar school, ging met de jongste naar de tandarts, bracht haar naar school en toen ging ik pas werken.

Na het koken lekker eten met het gezin om vervolgens met de jongste weer richting het zwembad te gaan voor haar zwemtraining. In de avond werk ik nog even wat dingen bij voor de Speelgoedbank en ga nog heel even aan de slag met Veusteveul, dat gaat immers ook gewoon door.

Woensdag 25 oktober 2017

Keek op de week #034Op werken, school en zwemmen na geen planning, lekker! Dat wil zeggen dat we tussen zeg, 14.00 uur en 16.00 uur gewoon niets moeten maar wel van alles kunnen doen! Uiteindelijk gaan de meiden huiswerk maken en vervolgens zijn ze wat op hun kamers aan het rommelen. s’ Avonds zit ik weer achter de laptop, ik moet echt nog even wat dingen doen voor ik de komende twee dagen aan ga pakken.

Mijn eigen site kom ik niet aan toe… alleen misschien even vrijdagavond om het verslag af te maken, verder heb ik andere dingen te doen!

Donderdag 26 oktober 2017

Keek op de week #034Nog een lange werkdag, die donderdag een lange dag werken moet echt anders. Die laatste dag van mijn werkweek mag wel een korte zijn, daar maar eens goed over nadenken de komende tijd. Er staan zoveel dingen op de planning dat het maar zo weer heel anders gepland zal gaan moeten worden. Maar hé ook dat komt weer goed! Na het werken sjees ik door naar mijn ouders om de meiden op te halen en dan door naar de dansschool.

De meiden dansen op donderdagavond, ondertussen help ik daar wat en hebben we plezier! Als ik de meiden naar huis heb gebracht, ga ik snel wat eten, omkleden en weer terug voor mijn eigen dansles!

Het mooie? Het blijkt dat mijn nieuwe tas is bezorgd, super snel! Ik been heel erg blij!

Vrijdag 27 oktober 2017

Keek op de week #034De dag start na de yumboxen klaar maken en kids naar school brengen met luizen pluizen. Met drie personen pluizen we twee klassen, gelukkig geen levende luis te bekennen! Wel oude neten, maar daar valt mee te leven voor ons!

Als we klaar zijn kom ik een wat teleurgestelde dochter tegen op het schoolplein, “Mam, weer niet zo’n goed cijfer en ik heb echt mijn best gedaan!”. De teleurstelling en het ‘negatieve’ gevoel zag en voelde ik toen ze alleen rondliep op het schoolplein… ik praat even met haar en zeg haar dat we er samen aan gaan werken. Ik stap met een rotgevoel in de auto richting Arnhem. Ik besluit dan ook dat ik na schooltijd even naar de juf ga om te overleggen. De juf gaat even overleggen en evalueren op school en woensdag spreken we elkaar eventjes.

Keek op de week #034De middag en begin van de avond zijn we opnieuw bij de dansschool, de meiden mogen weer lekker dansen en ik ben weer lekker een handje aan het helpen daar. Vanavond heb ik even snel dit artikel afgemaakt en daarna kijk ik een stukje van ‘The Voice’, ik haak al snel af… tv kijken is mijn ding niet zo geloof ik.

En nu? Nu is het weekend! Heerlijk!

Hoe was jouw week? Eerste werkweek na de herfstvakantie ging wel? Of had je juist vakantie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge