Keek op de weekVeel te laat komt het weekoverzicht online! Waarom? Wij waren te druk met andere dingen… maar nu heb ik tijd en hoppa, daar is die dan! De keek op de week van week #035, wat ben ik blij dat deze week voorbij is! Lekker weekend, dit keer zowaar ook een rustig weekend. Hoe fijn is dat? Wel fijn aangezien de komende week ook weer een week is met een aantal spannende momenten waar veel energie in gaat zitten.

Zaterdag 28 oktober 2017

Uiteraard zwemmen, daar start de dag mee! De man is klussen bij mijn ouders en ik breng in de middag de jongste naar hem en mijn ouders. Met de oudste ga ik naar een zwemwedstrijd, eerst verzamelen we bij het zwembad hier in Wageningen en dan rijden we naar Rhenen.

Keek op de week Keek op de week
De wedstrijd gaat goed, onze dochter vind het leuk en zwemt op beide afstanden een PR. Na het zwemmen en wegbrengen van de meegereden zwemmers gaan we naar de kittens, even kroelen met familie Poes. Daarna gaan we de jongste weer ophalen bij opa en oma. Uiteindelijk eten we daar nog even wat en gaan we (te laat) naar huis.

Zondag 29 oktober 2017

Verjaardagen! Twee zelfs.. maar eerst gaan we weer naar Cooper! Daar blijven we uiteindelijk gewoon bijna twee uur en we vertrekken aan de late kant naar Beneden Leeuwen voor de eerste verjaardag. We eten wat daar en gaan half van de middag naar de tweede verjaardag hier in Wageningen.

Keek op de week Keek op de week, onze kitten Cooper
Na de verjaardagen is het inmiddels al etenstijd, we houden het makkelijk en de meiden gaan op tijd hun bed ik. Ik zit met mijn laptop op schoot op de bank, ik bereid me voor op een aantal zaken de komende week.

Maandag 30 oktober 2017

Keek op de weekOm te starten is het werk en school! Om 14.00 uur is het klaar en zijn we ‘vrij’, dan is het huiswerk maken en koken. Ondertussen gaat de telefoon een aantal keren met allerlei zaken waar veel tijd in gaat zitten, van speelgoedbank tot gemeente alles komt voorbij vandaag. Eigenlijk zijn het zoveel ‘dingen’ dat ik er een wat minder goed humeur van krijg.

‘s avonds gaat Peter volleyballen en ik ga aan het werk voor de speelgoedbank. Er moet een hoop gebeuren en aan het einde van de avond heb ik een groot deel van de werkzaamheden gedaan, yes!

Dinsdag 31 oktober 2017

Keek op de weekWij mogen beide werken en de meiden naar school, om half vijf ben ik thuis en ga ik koken. De meiden komen even later thuis en na het eten ga ik met de jongste richting het zwembad. Na het zwemmen breng zet ik de jongste af en ik ga richting de dansschool, daar zou ik even helpen… maar het werd een klein beetje helpen en veel bijpraten!

Dat bijpraten is een bijzonder verhaal, ooit was ik op vele manieren betrokken bij een gezin met drie kinderen. We waren bevriend, we danste bij dezelfde dansschool en we hielpen hen waar we konden. Helaas liep het destijds anders en zagen we elkaar niet meer. Nu ruim twaalf jaar later wandelde dat kleine ventje dat we toen koesterde binnen op de dansschool en vandaag sprak ik uitgebreid met hem en zijn vader. Super leuk en fijn!

Woensdag 1 november 2017

Keek op de weekNa het maken van de 10 uurtjes en de lunches breng ik de meiden naar school en ga zelf werken. De auto parkeer ik alvast bij school omdat we s’middags snel weg moeten. Om 14.00 uur heb ik even een gesprekje op school en om 14.45 uur moet ik bij de orthoptist in Ede zijn dat is dus best even kunst en vliegwerk.

Om 14.25 rijden we weg bij school, ik zet de meiden af bij mijn vader op de speelgoedbank en hij zorgt dat de oudste naar de zwemtraining kan. Mijn moeder gaat mee naar Ede omdat ik wellicht gedruppeld zou kunnen worden en dan mag en kan je niet rijden.

Bij de orthoptist wacht mij een verrassing, mocht je willen weten hoe dat ging lees dan het bericht van gisteren even. De avond was ik verre van productief, ik zag te weinig en mijn hoofdpijn was niet te houden.

Donderdag 2 november 2017

Vandaag ben ik vrij, niet zomaar… helaas! De oudste mag weer op controle bij het WKZ, we brengen eerst de jongste weg naar school en dan gaan we richting Utrecht. Begin van de middag zijn we klaar en gaan we even snel naar Eyes + More in Veenendaal, daar kies ik een bril voor mezelf uit.

Keek op de week Keek op de week
Daarna rijden we naar mijn ouders om de jongste op te halen en dan door naar de dansschool, de meiden hebben musical en dansles vandaag. Rond 19.30 uur breng ik de meiden naar huis, ik eet even snel wat en daarna ga ik weer terug voor mijn eigen dansles! Dat is even flink wennen, voor het eerst op tapschoenen.

Vrijdag 3 november 2017

De meiden willen alleen naar school…. en ik laat het gebeuren! Zelf ga ik dan maar direct met de meiden de deur uit en loop een rondje van zo’n 4,5 kilometer. Het gaat nog niet snel genoeg naar mijn zin, maar dit lukt tenminste. Mijn rondjes van zo’n 7 tot 8 kilometer lukken niet, dan heb ik opnieuw pijn in mijn knie. Dan maar dit kortere rondje!

Daarna plof ik even op de bank met een muziekje aan en check ik mijn mail, vervolgens onder de douche door en dan besluit ik te gaan strijken. Rond 11.30 uur komt mijn zusje langs, we drinken samen een bakkie koffie en dan gaan we naar het centrum voor de speelgoedbank en haal ik bloemen voor mijn tante en oom, maar ook voor mezelf!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Na de danslessen van de meiden ga ik op visite bij mijn tante en oom voor hun trouwdag, dat was wel even gezellig! Vervolgens zit ik een poosje op de bank en werk ik de social media kanalen weer bij voor Veusteveul maar ook voor de speelgoedbank.

Hoe was jouw week? Leuke of bijzondere dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge