Keek op de week, wat drinken bij Eindeloos.Alweer een keek op de week? Echt, al weer een week voorbij? Nee joh!! Dat kan gewoon niet… toch? Of toch wel? Nou ja hoe dan ook ondanks allerlei gedoe was de week weer zo voorbij. Misschien zorgde al het gedoe er juist wel voor dat de week voorbij is gevlogen. Ik ben overigens wel weer toe aan een gewone week nu, kan iemand dat regelen? Lijkt me heerlijk!

Zaterdag 10 februari 2018

Carnaval is wat er vandaag op het programma staat! Maar.. eerst zwemmen, al was dat maar van korte duur helaas. De oudste zwom haar training en daarna mocht de jongste, helaas was zij met tien minuten al weer het water uit met een serieuze bloedneus. Alweer een bloedneus! Die neus bleef een half uur bloeden, afgelopen donderdag was het ook mis na een kleine botsing. Het bloeden ging maar door en stopte gewoon niet, na een half uur stopte het gelukkig!

Keek op de week, de kielen en hoeden voor de carnavalsoptocht Keek op de week, de burgemeester kijkt toe hoe de optocht naar het gemeentehuis komt.
‘s Middags voelde ze zich weer goed genoeg en is ze toch samen met de vrijwilligers van de speelgoedbank de carnavalsoptocht in Wageningen gaan lopen, daarna aten we op de speelgoedbank en was onze zaterdag klaar. Wat een dag!

Zondag 11 februari 2018

Schminken… maar eerst uitslapen! Om te beginnen zijn we rustig aan opgestart, Peter haalde boodschappen en de meiden en ik zijn onder de douche geweest. Begin van de middag gingen we richting het kindercarnaval waar we met een aantal vrijwilligers schminkte, maar ook de popcorn en suikerspinnen verzorgde. Vandaag waren we van alle markten thuis!

Keek op de week, de schoonmaakster hadden we ook mee naar het kindercarnaval Keek op de week, schminken met mijn zusje! Keek op de week, Cooper op schoot bij één van onze prinsesjes
Toen we thuis kwamen ging de jongste al naar bed… ze was moe, heel moe zei ze! De oudste ging er ook op tijd in maar ze ging lezen. En wij? Ik werkte wat aan mijn blog en Peter keek televisie…

Maandag 12 februari 2018

Keek op de week, ik maakte veel lekkere trommels de afgelopen week!Werken, school… weer in het ‘normale’ ritme! Althans dat proberen we, maar het valt niet mee zo op maandag. In de ochtend bel ik de huisarts voor de jongste en haar bloedneuzen, ik heb tussen de middag weer contact en er is een verwijzing voor de KNO gemaakt. Ik bel het ziekenhuis, volgende week dinsdag pas! ‘s avond is het weer raak, weer een bloedneus… dit keer gewoon tijdens het eten, zomaar! Goed balen dus…

In de avond ga ik naar de dansschool voor mijn dansles, als ik thuis ben gaat de man naar volleybal en ik ga aan het werk!

 

Dinsdag 13 februari 2018

Vandaag heb ik nog contact met de poli KNO en er zit niets anders op dan afwachten tot volgende week dinsdag. Met het nadrukkelijk advies om haar niet te laten inspannen, te laten tillen of al te veel bukken. Inmiddels is onze dochter wat bang geworden voor het feit bloedneus, dit komt voort uit het niet lekker worden met de bloedneuzen.

Keek op de week, nog zo'n trommel. Keek op de week, naar Junushoff Keek op de week, yes naar The Full Monty!
Ondertussen werken we gewoon door en als ik thuis kom ga ik koken, iets later op de avond ga ik een avondje uit! Met twee andere dames ga ik naar Junushoff, we kijken de voorstelling The Full Monthy.

Woensdag 14 februari 2018

Vandaag zou de jongste later naar school gaan, pas om 10.00 uur! Haar klas heeft voor die tijd gym en daar mag ze niet aan meedoen, dus dan maar zo. Als we de dames uit bed halen blijkt ze ziek te zijn, geen koorts maar ziet flink bleek, moet overgeven en heeft pijn in haar hoofd, buik, oren en armen. Kortom, shit hoe lossen we dit nu weer op?

Keek op de week, Jut en Jul liggen te wachten tot ze wat te eten krijgen. Keek op de week, de jongste was ziek.. flink ziek! Keek op de week, thuis aan het werk...
Ik besluit thuis te gaan werken, we hebben namelijk een hele goede mogelijkheid om thuis te werken vanuit mijn werkgever. Ik start al om 8.15 uur met werken en stop om 14.30 uur! Ik verzet echt een hele berg werk, de jongste ligt namelijk alleen maar te slapen naar haar kotspartijtje vanmorgen. Geen binnenlopende collega’s, geen telefoontjes en geen collega’s om mee te kletsen, kortom viel me niet tegen!

Donderdag 15 februari 2018

Keek op de week, Cooper wil graag in de tissue doos.Onze jongste blijft nog even thuis… net als ik een groot deel van de dag! Tot 10.30 uur blijf ik thuis, dan komt mijn zusje eventjes een paar uurtjes op onze dochter letten. Ik ga snel naar kantoor om daar wat dingen te doen die thuis was lastig zijn en zorg dat ik om 14.00 uur weer thuis ben. Dan kan mijn zusje naar de (oppas) hond en werk ik thuis verder voor mijn werk.

De meiden dansen normaal op donderdag en ik ben dan daar vaak aan het werk, vandaag dus even niet. Ik blijft thuis en als Peter na het werken thuis is ga ik met de oudste naar de dansschool voor haar Urban dansles. Daarna snel naar huis, dan kleed ik mezelf om en ga naar mijn dansles.. en morgen? Morgen dansen geen van de meiden, de jongste mag niet dansen en de oudste moet zaterdag om 7.00 uur zwemmen dus ook zij danst niet.

Vrijdag 16 februari 2018

Tja wat zal ik zeggen… zelden heb ik zo’n rustig dag gehad! De jongste ging weer naar school na een paar dagen thuis. De oudste gaat uiteraard ook gewoon naar school. Vanmorgen heb ik alle was weggestreken, daarna even wat gedronken. Ik ging naar Bennekom…. twee keer zelfs, één keer zonder portemonnee en één keer met portemonnee. Het doel was om even naar de Albert Heijn te gaan in Bennekom, uiteindelijk ben ik met mijn zusje bij Eindeloos terecht gekomen.

Keek op de week, wat drinken bij Eindeloos. Keek op de week, de rapporten van de meiden zijn binnen. Keek op de week, we kochten voer voor alle huisdieren.
Nadat ik de meiden heb opgehaald zijn we thuis even de schoolspullen gaan opruimen en vervolgens vertrokken we naar Zoo & Zo voor het eten van alle huisdieren. We hadden voer nodig voor de hamster, hond en kat! Begin van de avond ging ik even naar de stad wat ophalen en daarna met laptop op de bank. En nu? Nu is het weekend!

Hoe was jouw week? Jij of iemand uit het gezin al ziek geweest?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

  1. Ach wat sneu voor de jongste. En die bloedneuzen en ziek. Die foto van die voetjes is zo lief! Gelukkig oonloop ik de griep nog steeds. Hoop dat dat zo blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge