Keek op de Week, Grammie MagazineOpnieuw is het zaterdag, vorige week zaterdag leek wel eergisteren. Weer een week voorbij een week met doktersbezoek en op pad voor mijn ogen. Ik zocht een nieuwe bril uit en de jongste haar bloedneuzen werden verholpen, volgende week mag ze weer proberen of het ook goed gaat met het zwemmen!

Zaterdag 17 februari 2018

Dat was vroeg… om 7.00 uur op het zwembad deze ochtend! Jeetje, onze oudste mocht om 7.00 uur aanwezig zijn en om 7.15 uur inzwemmen voor een ‘lange afstand wedstrijd’. 400m vrij op deze vroege ochtend, maar ze heeft het maar weer mooi gedaan! De training voor de jongste aansluitend ging niet door, zij mag met haar terugkerende bloedneus nog altijd niet inspannen.

Keek op de Week, fotoshoot voor NAIS een nieuw kledingmerk! Keek op de Week, Fotoshoot tijd! Keek op de Week, de administratie van de Speelgoedbank doen....Vanuit het zwembad ga ik aan het werk op de speelgoedbank, de administratie verder afhandelen en helpen waar nodig. Om 14.00 uur ga ik foto’s maken met kleding van Nais, dit de ik op de dansstudio… buiten is het toch wat te koud! Aansluitend boodschappen doen en verder doen we niets, het was een lange en bezige dag vandaag!

Zondag 18 februari 2018

Keek op de Week, een oud haakwerk uitleggen.Peter gaat een dag weg, hoe en wat wist ik niet precies. Maar hij ging op tijd weg en was eind van de dag weer terug, de meiden en ik hebben rustig aan gedaan. Nou ja, tot 14.00 uur, toen heb ik de jongste naar mijn zusje gebracht en ben ik met de oudste naar de tweede zwemwedstrijd van dit weekend gegaan! Daar werd ze keurig tweede en derde, de mazzelaar! Ze heeft heerlijk gezwommen en daar gaat het om.

‘s avonds eten we bij mijn zusje en gaan dan snel naar huis, de meiden hun bed in en ik moet mijn Tea Topic nog online zetten, daar is gewoon helemaal niets van gekomen eerder vandaag!

Maandag 19 februari 2018

Vrij van het werk, ja echt! Waarom? Ik moet naar de orthoptist, drie maanden geleden kreeg ik een recept mee voor een tijdelijke bril. Helaas zijn mijn ogen niet goed genoeg hersteld van jaren de verkeerde diagnose en dus een verkeerde bril op mijn neus. Nu voorlopig nog deze op en als het niet (meer) gaat of het niet beter wordt weer terugkomen! De rest van de dag even rustig aan maar…

Keek op de Week, Cooper... Keek op de Week, 10 uurtje
Als Peter de meiden op gaat halen van school komt er van beide meiden een vriendinnetje mee en ook één van de moeders en tevens vriendin van ons. We drinken koffie en ik haak vandaag nog een eindje door, al die lapjes aan elkaar! En ja… ik ga ook nog dansen!

Dinsdag 20 februari 2018

Keek op de Week, op naar de KNO artsEn weer geen gewone dag! Vanmorgen om 8.30 uur met de jongste naar de KNO arts voor die onophoudelijke bloedneuzen. Hij behandeld haar meteen, tegen verwachting in brand hij toch de adertjes dicht in de slijmvliezen. Die slijmvliezen zijn erg kwetsbaar bij haar, dus nu dichtbranden… een aantal maanden zalven en hopen dat die bloedneuzen ondertussen stoppen! Nog een weekje niet inspannen en dan mag ze het weer gaan proberen.

Daarna breng ik haar naar school, ik ga werken en ik werk tot laat in de middag. Als ik thuis kom heb ik geen zin meer om te koken en de meisjes hebben geen honger. We besluiten brood te eten! Ondertussen ben ik al weer achter mijn laptop gekropen om wat werk te verzetten voor Via Nathalie en Veusteveul.

Woensdag 21 februari 2018

De week is weer doormidden, yes! Ik ben nu al weer toe aan het weekend… alhoewel? Ik moest leren de afgelopen dagen omdat ik zaterdag een herhalingsdag van EHBO heb. Ooit heb ik hem al gehaald, maar nu dus in de herhaling… zoals elk jaar zeg maar. Gelukkig zijn we met een leuke groep mensen, maar jeetje die shit faalangst werkt niet mee!

Keek op de Week, Bento Simpele Lunch Keek op de Week, mijn oog valt op deze creatieve workshops
Vandaag ook aan het werk geweest, tien minuten gesprek voor de jongste en daarna weer naar het zwembad voor de training van de oudste. Bij thuiskomst stond het eten al klaar, vanavond nog even wat dingen afgehandeld, wat dingen bijgewerkt en gemaild met verschillende “jumpparken”. Daarna met een haakwerkje op de bank!

Donderdag 22 februari 2018

Keek op de Week, Simpele lunchWerken! Er zijn accountants maar op een gegeven moment hou ik het toch maar voor gezien. Ik ben moe en ben er klaar mee! Uit het werk ga ik naar het centrum, daar is mijn zusje met de meiden dus die haal ik daar op. Vervolgens door naar de dansschool, daar probeer ik even wat teksten op papier te zetten maar het lukt niet helemaal, ik heb input nodig en die krijg ik niet.

Het is verder wel gezellig, gelukkig! Als het dansen voor de oudste klaar is breng ik ze naar huis, eet even snel wat en dan ga ik zelf dansen. Ging weer lekker… nu een week geen dansen!

De rest van de avond breng ik door op de bank, en ik hoop redelijk op tijd naar bed te gaan.

Vrijdag 23 februari 2018

De meiden breng ik naar school en daarna ga ik op de bank zitten met Gr#ammie Magazine en een kop koffie. Daarna ga ik rekeningen betalen en de administratie afhandelen, om vervolgens richting de stad te gaan en nieuwe brillen uit te zoeken. Ik besluit koffie te gaan drinken bij Brownies & downieS, lekker helemaal alleen echt daar kan ik zo van genieten!

Keek op de Week, nog een lunch in een yumbox Keek op de Week, Grammie Magazine Keek op de Week, bij brownies en downies
Even door naar Bakker Bart voor brood en dan loop ik nog even door de zeeman, wibra en ik ga nog even kijken bij Duimelotje. Ik ga om 14.00 uur de meiden ophalen, thuis de spullen van school even opruimen en dan door naar de dansschool. Tijd voor breakdance! We zijn rond 20.00 uur thuis, de meiden gaan naar bed en ik beland op de bank met Gr#mmie en even later met een haakwerkje! Op naar morgen!

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Of misschien al vakantie gehad?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

  1. Wij hebben deze week vakantie en gaan weinig doen. Alles is afgelast behalve het zwemmen van de jongste. Vandaag beginnen we met chilldag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge