Keek op de week, ik ben of eigenlijk was fan van snoopy... en nu krijg je ze bij McDonalds!Vakantie! Nou ja, de meiden hebben echt vakantie en zelfs nog tot en met komende maandag. Aan de vakantie is nog een studiedag geplakt, voor de meiden lekker… ik vond het lastig maar hé ook ik ben vrij! Lekker! De meiden gingen de afgelopen week logeren, we bezochten Jumpsquare Nijmegen en we gingen shoppen. Je moet wat in de vakantie! 

Lekker bezig… dit artikel stond keurig klaar voor zaterdag, maar is gewoon niet online gekomen! Waarom? Er waren problemen met mijn site. Ik vermoed dat, dat de reden is… maar beter laat dan nooit dan maar. Dan nu ‘eindelijk’ het verslag van vorige week.

Zaterdag 24 februari 2018

Eerst brengen we de oudste even snel naar zwemmen, opa haalt haar straks weer op. Want wij, Peter en ik maar ook nog een heel groepje andere mensen hebben EHBO en Reanimatie training vandaag. Een herhalingsdag, ook is één van onze vrijwilligers jarig dus een klein feestje… met taart! Lekker.

Keek op de week, met de meiden drink ik koffie in Veenendaal bij de Delifance Keek op de week, Cooper ligt lekker op schoot, op mijn dekentje te slapen.
Na de training ga ik met de meiden naar Veenendaal, in de hoop dat er al voorjaar/zomer schoenen zijn maar het zijn alleen maar gympen en laat ik dat nu juist niet willen. Ze hebben beide al een paar gympen van Adidas. Wel scoorde we nog nieuwe (winter)laarsjes voor de oudste, zij was er al weer uit gegroeid.

‘s avonds kijken we wie is de mol en we gaan allemaal te laat naar bed! Oeps!

Zondag 25 februari 2018

Op tijd opstaan, pfff lastig als het later is geworden de avond ervoor! Maar hé om 10.40 uur stappen we bij mijn schoonvader uit de auto en gaan we even bij hem op de koffie. Daarna schuiven we door naar Peter zijn tantes, oom en nicht voor een broodje en dan gaan we naar Jumpsquare Nijmegen!

Jumpsquare Nijmegen Jumpsquare Nijmegen
Een actief familie uitje, super leuk! Op de terugweg brengen we even Lianne naar huis en dan gaan we door naar huis… maar niet zonder onderweg bij McDonalds te zijn geweest. Bij de McDonals scoorde ik een speeltje van Snoopy! Zelfs dit 30+ meisje kan je daar blij mee maken… iets met vroeger en ‘memory lane’.

Keek op de week, mama en de meisjes... I love them! Keek op de week, de dijk in Beneden Leeuwen met daarachter de waal en de Prins willem alexander brug Keek op de week, de waal met brug en boot!
Daarna rijden we door naar mijn ouders, daar logeren de meiden de komende twee nachten. Helaas moet ik toch een aantal dagen werken en Peter de hele week. Daarom lossen we het zo op, van zondag tot en met dinsdag slapen ze bij opa en oma en dinsdagmiddag komen ze weer thuis.

Maandag 26 februari 2018

Deze maandag was goed, startte prima en verliep ook goed… geen typische maandag… heel bijzonder! Ik heb zelfs echt een lange dag gewerkt. Normaal werk ik ‘maar’ vijf uurtjes op maandag, nu begon ik om 7.00 uur en was eind van de middag pas weer thuis! Kortom, een lange dag!

Maar wat heb ik een hoop gedaan, dat voelt ook wel weer lekker! Nog lang niet alles klaar, maar ik heb morgen ook nog voor ik bijna een week vrij ben. Vanuit het werk ben ik naar huis gegaan, even snel het hele huis gezogen en toen dacht ik ‘even snel’ iets te doen voor Veusteveul. Dat even snel werd gewoon de hele avond, maar wat is het heerlijk als schrijven zo vanzelf gaat!

Dinsdag 27 februari 2018

Keek op de week, als er een pakketje binnenkomt in inpakpapier.... De meiden hebben vannacht bij opa en oma geslapen, dus voor mij was het weer een kwestie van opstaan, douchen, aankleden en mijn lunch klaar maken. Dat gaat in een half uurtje ongeveer, en rond zeven uur was ik weer op kantoor. Daar heb ik tot eind van de middag gewerkt, bij thuiskomst heb ik eten gemaakt en toen kwamen de meiden weer thuis, mijn moeder bracht ze thuis.

Na het eten gaan we naar het zwembad, de jongste heeft zwemtraining. We zijn rond 20.00 uur weer thuis, de meiden besluiten wat later naar bed te gaan… het is vakantie dus ik laat ze maar even. Zelf ga ik even aan de slag achter mijn laptop, ik moet even wat dingen nakijken.

Woensdag 28 februari 2018

Eigenlijk zou ik vrij zijn vandaag, het liep even anders! Ik zou namelijk wel even wat doen, maar dan thuis. De betaalrun moest klaargemaakt worden en dat zou ik doen. Helaas werkte er iets niet, daarom vertrok ik toch maar naar kantoor. Aangezien de meiden thuis zijn van school gingen zij mee en hebben zich een aantal uurtjes vermaakt achter de pc van een collega.

Keek op de week, de meisjes gingen mee naar kantoor omdat ik onverwachts op kantoor aan het werk moest.  Keek op de week, 's middags maakte we de intertoys onveilig!
Toen we klaar waren liepen we naar huis, daar pakte we de auto en Lianne was er inmiddels ook. Zij ging met ons mee, eerst even naar Bennekom en daarna naar het centrum van Wageningen. Eind van de middag bracht ik Lianne naar de auto en wij gingen door naar het zwembad voor de training van de oudste. Vanavond heb ik op de bank gezeten met een haakwerkje en mijn telefoon… en straks? Lekker naar bed!

Donderdag 1 maart 2018

Een thuis dag, eerst even aan het werk gegaan… daarna wat gedaan in het huishouden! Ondertussen een heel goed bericht op internet, bij Lady Lawyer heb ik voor Speelgoedbank Wageningen een AVG-proof Privacyverklaring gewonnen. Daarvoor maakte ik het eerste contact en stuurde ik een mail.

Daarna nog even bezig geweest voor Veusteveul.nl, ondertussen zijn de meiden hun kast gaan uitzoeken. Er blijken maar weinig kledingstukken voor de zomer over te zijn bij de oudste. Er past gewoon bijna niets meer, die dame is gegroeid en hoe! De jongste heeft er dus weer wat nieuwe kleding bij, de oudste moet hoognodig wat nieuw spul hebben. Tijdens het uitzoeken en passen van alle kleding zagen ze in eens de hamster in het hok liggen… dood blijkt na onderzoek. Deze hamster is ooit al in een winterslaap gegaan, dus nu extra alert.. maar helaas het is klaar met Snuffie (ook wel Houdini genoemd).

Echt de hele middag en begin van de avond zit ik met mijn laptop op schoot om dingen te regelen! En dan in eens eind van de middag nog een leuk bericht, we winnen een kinder High Tea bij Brownies & downieS Wageningen.

Vrijdag 2 maart 2018

We starten deze dag met een bezoek aan de logopediste praktijk, onze oudste krijgt weer wat onderzoeken. Afhankelijk daarvan kan weer een strategie gemaakt worden voor de komende tijd. Met de jongste loop ik even snel naar de winkels in het centrum van Veenendaal, even wat doen.. stil zitten in een koude wachtkamer schiet niet op met dit weer!

Keek op de week, Mooie lowbudget schoenen van Van Haren  Keek op de week... heel wat uurtjes met een vriendin en de kinderen in het krijspaleis. Keek op de week... we kochten vroeg in de ochtend een berg kinderkelding!
Na deze onderzoeken verplaatsen we ons naar Schatkids waar vriendinnetje José al is met haar jongens. Wij gaan lekker kletsen en de kids? Spelen! Rond 17.00 uur ben ik weer thuis met de dames, Peter heeft de auto nodig en wij doen een avondje vrij weinig! Ik maak dit overzicht af en ik begin alvast aan het Tea Topic voor dit weekend. De meiden zijn moe en gaan op tijd naar bed, morgenochtend mogen ze weer zwemmen.

Hoe was jouw week? Behalve koud dan hé want ja, dat was het wel de afgelopen week!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge