Gewoon een paar uurtjes te laat deze Keek op de week online, oeps! Het was gister te gezellig om het af te maken… sorry! Maar hé het is weer leuk en klaar, het overzicht is nu online. Een week met toch nog wel redelijk weer, tenminste beter als dat ze voorspelde en met vooruitzicht op vakantie is een week toch nog net iets beter! Ik neem je weer mee in onze week in de Keek op de week #060!

Zaterdag 21 april 2018

Keek op de week, workshop gevarieerde en gezonde lunchesVroeg op… eten en laatste spullen inpakken! Peter gaat met de meiden naar het zwembad en ik ga naar het sportcomplex ernaast. In de sporthal is het Peuter & Kleuter Festival waar ik doorlopend workshops mag geven aan mensen. Ze mogen zelf voor hun kind een lunch maken met allemaal gezonde en verse producten!

De oudste en Peter zijn naar een zwemwedstrijd in Nijmegen waar zij in ieder geval weer één PR zwemt en gewoon weer leuk zwemt!

Het is een super leuke en drukke dag, we blijven lekker bezig en eind van de dag haalt mijn moeder mij en onze jongste dochter op en brengt ons weer thuis. Aansluitend hebben we een BBQ feestje met de buren, ook dat is gezellig!

Zondag 22 april 2018

Keek op de week, lekker slapen!Geen planning… helemaal niets! Ik besluit toch maar weer een rondje te gaan lopen. Als ik terug ben komen Peter en de jongste ook net terug van boodschappen doen en de oudste zit thuis in haar pyjama op de bank. Er wordt nog huiswerk gemaakt, ik maak nog even het één en het ander af en daarna gaan we fietsen.

We gaan een ijsje eten en drinken wat bij mijn ouders om vervolgens tussen de regen en de onweer door naar huis te gaan. Thuis belanden we op de bank en de meisjes gaan naar bed… rust! Op naar de laatste schoolweek voor de meisjes voor hun vakantie begint!

Maandag 23 april 2018

De eerste dag van een reeks van vier school en werkdagen! Vrijdag is het Koningsdag en hoewel we dan toch altijd wel weer druk zijn hoeven we niet te werken en niet naar school. Een fijn vooruitzicht!

Keek op de week, gevulde yumbox mini's Keek op de week, Bono en Cooper samen...
Vanuit het werk haal ik de dames op van school, ik ga nog even werken en de meiden gaan spelen en huiswerk maken. Aan het einde van de middag ga ik koken en daarna snel door naar de dansschool. Tijdens de les blesseer ik me… stom! Hopelijk gaat het snel weer over.

Dinsdag 24 april 2018

Keek op de week, btw training...Vanmorgen had ik een cursus op mijn werk, ging over btw. Wel weer iets nieuws geleerd, maar heel veel is het niet. Ben ik toch redelijk goed bij… wel weer wat dingen om over na te denken voor zowel zakelijk als voor onze stichting! Daarna terug naar kantoor en een bergje werk verzet. Vanuit het werk ben ik thuis snel gaan koken en weer door naar het zwembad voor de training van de jongste.

Na de training ga ik naar de verjaardag van mijn tante, daar ga ik als laatste weg en als ik thuis kom ga ik douchen en zoek ik mijn bed op. Ik ben zo moe, het was ook wel weer een intensief dagje al met al!

 

Woensdag 25 april 2018

De meiden treuzelen verschrikkelijk en om 8.20 uur gaat de oudste pas op weg naar school en breng ik de jongste naar de sporthal voor gym. Het is allemaal maar net aan, ik heb er zo’n hekel aan. Uiteindelijk is het gelukt… gelukkig!

Keek op de week, de snack in the box ging weer eens mee naar school Keek op de week, eindeloos rondkijken op de Intertoys
Vanuit het werk ga ik naar huis, breng mijn spullen thuis en ga de meiden weer ophalen. We brengen de tassen thuis en halen de zwemspullen op en gaan naar het centrum. We hadden een leuk shirt voor de man in huis gezien… helaas niet meer in zijn maat, maar wel een andere meegenomen! Daarna zwemmen voor de oudste en na het eten gaat Peter klussen aan de aanhanger van de speelgoedbank, dus geen loopje voor mij vandaag!

Donderdag 26 april 2018

Eerst gaan de meiden naar school, hun laatste dagje voor de vakantie! Ik ga, zoals gebruikelijk ook werken en eind van de dag zie ik de meiden weer bij de dansschool. Oma brengt ze daarheen en ik haal uit mijn werk de auto op en rij daar heen. Beide hebben ze dansles, het plan was dat ik daar dan wat zou gaan doen.

Keek op de week, Yumbox voor het sporten! Keek op de week, nieuwe schoenen die ik bestelde op Footway.nl
Het liep anders, de man in huis ging klussen en ik was thuis met de meiden en voor het pakketje met schoenen die ik bestelde bij footway zou komen. Geen dansen voor mij nog vandaag, hopelijk maandag weer!

Vrijdag 27 april 2018

Keek op de week, het Wageningse Kinder KoningsdagliedHet is Koningsdag! De jongste mag meedansen met de opening van Koningsdag in Wageningen en we helpen met het opbouwen en opruimen. Daarna ga ik even met een aantal mensen mee en eet en drink wat, de meiden lopen ondertussen op eigen gelegenheid in de stad. Die dames eten zichzelf helemaal klem aan lekkers, echt die gaan last van hun buik krijgen denk ik… en een suikerspiegel die zo hoog is dat je het over een maand nog kan meten.

In de middag loop ik met de oudste nog even over de kleedjesmarkt. Waar ik me verbaas over de hoeveelheid ‘containerwaardig’ spul er overal nog wordt verkocht. Vanaf half van de middag verblijven we op de doe markt rondom het theater. Om 19.00 uur zijn we thuis… als de meiden op bed liggen zit ik nog een aantal uurtjes buiten met wat buren bij een vuurtje, gezellig.

Hoe was jouw week? Ook een leuke Koningsdag gehad?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge