Keek op de week... boom op mijn rondje!De weken vliegen letterlijk voorbij het einde  van het jaar begint al weer in zicht te komen! Inmiddels is dit al weer de Keek op de week #36, we gingen naar Decathlon, we bezochten Cooper en natuurlijk was er weer dansen en zwemmen. Ook gingen we gewoon naar school en mochten wij gewoon werken! Lees mee met onze Keek op de week #36.

Zaterdag 4 november 2017

Voor mij even geen zwembad deze ochtend, ik hoef namelijk niet bij de groep te zijn vandaag en dus gaat Peter dit keer met de meiden richting het zwembad. Heerlijk, rustig aan opstaan helaas daarna aan de strijk, ook dat moet gebeuren!

Keek op de week Keek op de week
Als de meiden thuis zijn pakken ze hun tassen uit en gaan we weer op pad, we beginnen bij de dansschool om iets weg te brengen, vervolgens gaan we richting Arnhem voor de Decathlon, weer richting Ede voor de Zoo & Zo en uiteindelijk belande we nog in Wageningen bij de Welkoop en de Action. Maar dan is ook werkelijk alles weer in huis!

‘s Avonds gaat Peter op pad en ik blijf lekker thuis en besluit op tijd mijn bed in te gaan, ik ben moe en ik wil morgen eigenlijk lopen.

Zondag 5 november 2017

Na een slechte nacht, weinig slaap en dus veel wakker besluit ik niet naar de wekker te luisteren maar nog even een uurtje te blijven liggen. Uiteindelijk sta ik toch nog redelijk vroeg naast mijn bed en ben ik rond 8.30 uur begonnen aan mijn rondje lopen.

Bij thuiskomst ga ik snel douchen, meiden aan laten kleden en dan door naar Cooper! Even lekker Cooper, Simba en mama poes knuffelen. Later op de dag komt mijn zusje en gaan we samen even een aantal kilometer wandelen, de meiden gaan mee op de fiets en wij lopen zo’n zeven kilometer.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week|
Peter doet ondertussen boodschappen en als we thuis komen ga ik koken, eten we en drinken we nog even koffie voordat Miranda weer naar huis gaat. Vanavond op tijd naar bed, morgen weer school en werk voor ons allemaal!

Maandag 6 november 2017

Keek op de weekYumboxen klaar gemaakt, meiden naar school en ik aan het werk. Om 14.00 uur haal ik de meiden op van school en gaan we naar huis. De meiden gaan huiswerk maken en daarna spelen ze lekker, ik besluit achter mijn laptop even aan de slag te gaan. Lekker op tijd ga ik koken en om 17.50 uur vertrek ik weer richting de dansschool voor de les tapdance.

Na de les plof ik, met laptop op school op de bank. Nog even wat werk verzetten en vervolgens even op internet rondkijken, heerlijk!

 

Dinsdag 7 november 2017

Keek op de weekEen lange werkdag vandaag, de meiden naar school, ik werken en Peter mag naar een cursus. Op het werk schiet het allemaal niet op een berg mail waar je u tegen zegt en genoeg te doen. Het lukt gelukkig weer om alles weg te werken! Eind van de middag kom ik thuis en blijkt dat ik een pakket gemist heb, morgen doen ze nog een poging, ik hoop dat ik er dan wel ben of dat de buren zo lief zijn hem aan te nemen.

Ik begin na het werk snel met koken, eten en dan mag ik weer met de jongste naar zwemmen. Even wat dingen navragen en uitzoeken daar en dan is het ook zo weer voorbij. Om 20.00 uur zijn we weer thuis, meiden naar bed en ik? Drie keer raden? Ik kruip achter mijn laptop om een mail voor iemand te schrijven, een blog af te maken en deze keek op de week bij te werken.

Woensdag 8 november 2017

De dag start met flinke hoofdpijn, geen goed begin van de week! Ik maak het eten voor de meiden klaar en om 8.15 uur loop ik met de jongste naar de sporthal waar ik de hele klas help oversteken en vervolgens ga ik werken. Om 14.00 uur haal ik de meisjes weer op van school. Thuis gaan de meisjes lezen en leren, ik ruim wat op en de roljaloezieën komen binnen die ik bij Ome Ali bestelde!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
We gaan nog even snel naar Lucardi Juweliers en daarna richting het zwembad waar de oudste haar training heeft. In de avond hangen we twee van de drie oljaloezieën op, nou ja Peter maar ik probeer af en toe wat te helpen. Zelf probeer ik nog wat te werken aan een poster, maar het schiet niet op.

Donderdag 9 november 2017

Als de lunches klaar zijn en de we hebben allemaal onze jas en schoenen aan lopen de meiden met z’n tweeën naar school en ik ga snel naar kantoor. Om 10.00 uur moet ik er tussenuit voor een vergadering, ik wil voor die tijd de noodzakelijke dingen alvast af hebben en dat lukt!

Na het werk en het overleg ga ik thuis de pasta die ik gisteravond maakte in de lunchboxen doen en dan rij ik naar de dansschool. Daar aangekomen blijk ik eerder te zijn dan mijn moeder met de meiden. Als de meiden dansen ga ik aan het werk… helaas begeeft mijn laptop het, bah!!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Ik ga dus niet dansen, maar de man gaat een andere laptop halen en ik ben die gaan installeren. Aangezien er een aantal opdrachten lopen heb ik niet de tijd en het geduld om te wachten tot de oude laptop het misschien weer gaat doen of onder handen is genomen. De kans dat die gemaakt kan worden is trouwens klein.

Vrijdag 10 november 2017

Ships.. de oudste komt ziek uit bed! Eigenlijk had ik het wel kunnen weten, gisteren kreeg ze de griepprik en als ze die krijgt is ze standaard een paar dagen niet lekker met verhoging en vandaag zelfs koorts. Ergens was die ervaring weggezakt aangezien ze vorig jaar geen griepprik haalde maar structurele antibiotica kreeg.

En net nu ik vandaag zomaar eens een keer afspraken had was ze ziek, ik belde heel vroeg mijn ouders en om 7.45 uur bracht ik haar weg. Daarna met de jongste naar school, daar een gesprekje en daarna door naar Arnhem voor een afspraak! Vanuit Arnhem de oudste weer ophalen en naar huis. Thuis heeft ze de hele dag op de bank gehangen terwijl ik ondertussen de jongste van school ophaal en weer naar dansen breng.

Vanavond hangt Peter het laatste nieuwe gordijn op in de woonkamer en ik? Ik probeer twee klussen af te maken en ondertussen een poster af te maken.

Zo dat was mijn week, hoe was die van jouw? Nog leuke dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge